- Konu Sahibi gamzeli_bebis
Ya acayip moral oluyosunuz yaa umarım öyledir vardır kızlarVar var mera etme sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya acayip moral oluyosunuz yaa umarım öyledir vardır kızlarVar var mera etme sen
Ben o çizgileri 2 defa gördüm ve hamileydim merak etme sen varYa acayip moral oluyosunuz yaa umarım öyledir vardır kızlar
Bi 5 dk snra benimde belli olcak cok merak ediyorum tek başınayım bide kimsede bilmiyor cok heycanlym yaBen o çizgileri 2 defa gördüm ve hamileydim merak etme sen var
Heyecanla bekliyoruz :)Bi 5 dk snra benimde belli olcak cok merak ediyorum tek başınayım bide kimsede bilmiyor cok heycanlym ya![]()
Evet canım hemde değerin baya iyi hayırlı olsun şimdiden Allah sağlıcakla kavustursunKzlar sanırım varrrrrr
İyi dimi adete iki gün varken:))) ay cok mutlu oldım yaaaaaEvet canım hemde değerin baya iyi hayırlı olsun şimdiden Allah sağlıcakla kavustursun
Benim geçen yıl iğneden 14 gün sonra 200du ikizdi. Seninde adet günün en az 80 olmalı o da iyi bir değer tabikiİyi dimi adete iki gün varken:))) ay cok mutlu oldım yaaaaa
ayyy gözün aydınnnn rabbim inşallah kucagına almayıda nasip etsinnnn :)Kzlar sanırım varrrrrr
Hadi hayırlı olsun, tebrik ederimKzlar sanırım varrrrrr
Zaten ikiye katlarsa 2 gün snra adet günümde 80 olr benim kuzenim ilk öğrendiğinde 24 tü. Kızlar eşime söylesemmi emin olup oylemi söylesem sizce kesin varmı şuan yaBenim geçen yıl iğneden 14 gün sonra 200du ikizdi. Seninde adet günün en az 80 olmalı o da iyi bir değer tabiki
Canım amin inş sağlıklıdır ve vardır yaaayyy gözün aydınnnn rabbim inşallah kucagına almayıda nasip etsinnnn :)
Tesekkrler canım benimHadi hayırlı olsun, tebrik ederim![]()
Kesin var ben olsam duramazdım. Sabrederim dersen bekle iki gün sonraki değer de önemli cunkuZaten ikiye katlarsa 2 gün snra adet günümde 80 olr benim kuzenim ilk öğrendiğinde 24 tü. Kızlar eşime söylesemmi emin olup oylemi söylesem sizce kesin varmı şuan ya
Durma kararı aldm canm adet günümde emin olupöyle söylicem şimdilik minik bi sırKesin var ben olsam duramazdım. Sabrederim dersen bekle iki gün sonraki değer de önemli cunku
kız emin olcak ne war çıkmış işde diger kan wermeye beraber gidersiniz koş söyle kocanaaa :) adam iki güzel haber duysun hawalara uçsunZaten ikiye katlarsa 2 gün snra adet günümde 80 olr benim kuzenim ilk öğrendiğinde 24 tü. Kızlar eşime söylesemmi emin olup oylemi söylesem sizce kesin varmı şuan ya
Ama iki gün snra katlanmış bi değer görse daha uçmazmıkız emin olcak ne war çıkmış işde diger kan wermeye beraber gidersiniz koş söyle kocanaaa :) adam iki güzel haber duysun hawalara uçsun
harika fikir valla 2 gün sabredebilirsen brawo sana ben heralde aptal aptal sırıtırdımAma iki gün snra katlanmış bi değer görse daha uçmazmıgüzel bi süpriz yaparım tesrleri kutuya koyar notlar yazarım :)
Umarım becerebilirim bu fikriharika fikir valla 2 gün sabredebilirsen brawo sana ben heralde aptal aptal sırıtırdımadam zaten suratımdan anlardı... Güzel olur ama kutuya koyup wersen daha bi şaşırır haklısın :)