Gebeliğe Hazırlık bata3 gün kala çıkarmıki :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar mrb bata 3 gün var test ypsam cıkarmı ama bu sefer 30 tl vermek istemiyorum. 5 tl lik olanda cıkarmıki ?
belirti oalrak göğslerm cok dolggun. ucları sızlıyor ara ara ve kaşınıyor.
ara ara kasık batması o kdr. hangi marka test önerirsiniz kızlar
Canim ben gecen ay 4 gün kala test yaptim belirgin 2 cizgi cikti gittim kan verdim negatif 1.20 cikti degerim yani 2 cizgi ciksa bile kan degerini gormeden inanma bilmiyorum bir tek benim basimami geldi ama cok sinirim bozuldu

Canim ben gecen ay 4 gün kala test yaptim belirgin 2 cizgi cikti gittim kan verdim negatif 1.20 cikti degerim yani 2 cizgi ciksa bile kan degerini gormeden inanma bilmiyorum bir tek benim basimami geldi ama cok sinirim bozuldu
valla tamda bu sabah silik çizgi cıktı :) valla şuan sevinemiyorum daha ama bi içtin içede seviniom :D tuhaf :D inşallah hepimiz için hayırlısı olur

Eklentiler

• 93CB3EA1-4F44-4F2C-819A-4D8BAD93C6BE.jpeg
    93CB3EA1-4F44-4F2C-819A-4D8BAD93C6BE.jpeg
    17,2 KB · Görüntüleme: 66
İnşallah guzel haberi verirsin. Bir belirtin var mi canim
canm ramazana denk geldiği için ayırt edemiyorum halszlık yorgunluk uyku ve bişeyleri aşerme ramazanda hepmzde oluyr :KK70: ama farkettgm şeyler yumrtlama gününden ber i akıntım durmadı adete 2 gun var. ara ara giren kasık ağrısı göğüs ucunda kaşınma ve sızlama. damarlarda belirginleşme ve ucuunun etrafndaki kabarcıklar şişmiş eskden öyle değldi. bide ateşim yoksek dün koltk altmda 37.8 fln çıkıodu.

Eklentiler

• IMG_4170[1].JPG
    IMG_4170[1].JPG
    19,6 KB · Görüntüleme: 50
Back