- Konu Sahibi gamzeli_bebis
bilemedim napcagımı kanmı versem idrar testiini tekrarlasammı akşamabence kan ver canımdaha net olur hem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilemedim napcagımı kanmı versem idrar testiini tekrarlasammı akşamabence kan ver canımdaha net olur hem
bilemedim napcagımı kanmı versem idrar testiini tekrarlasammı akşama
gidip yaptrıcam o zaman akşama yazarm burayadaidrarla hiç uğraşma derim daha net sonuç alırsın
gidip yaptrıcam o zaman akşama yazarm burayada![]()
benimde adete 5 gün var yumurtlamadan beri dewam eden akıntım var gögsümün ucuda çok az kaşınıyor dokununca agrı oluyo inşallah bnde güzel haberi alırım sizin gibi :) rabbim isteyen herkeseee nasip etsin inşallah içinde banadacanm ramazana denk geldiği için ayırt edemiyorum halszlık yorgunluk uyku ve bişeyleri aşerme ramazanda hepmzde oluyrama farkettgm şeyler yumrtlama gününden ber i akıntım durmadı adete 2 gun var. ara ara giren kasık ağrısı göğüs ucunda kaşınma ve sızlama. damarlarda belirginleşme ve ucuunun etrafndaki kabarcıklar şişmiş eskden öyle değldi. bide ateşim yoksek dün koltk altmda 37.8 fln çıkıodu.
amin yaaa sizinde olursa ilkmi olcak :) benmde tam belli değilki akşma gidip yaptırım kan testi diom bi yandanda diom idrar testi yapim yeniden test bozuktur belki diom off deli sorular sz hiç test yaptnzmıbenimde adete 5 gün var yumurtlamadan beri dewam eden akıntım var gögsümün ucuda çok az kaşınıyor dokununca agrı oluyo inşallah bnde güzel haberi alırım sizin gibi :) rabbim isteyen herkeseee nasip etsin inşallah içinde banada
benim ilk olcak olursa :) hiç test yapmadm daha çıkmazsa diye seninki baya görünüyo bence direk kan wer net ögrenamin yaaa sizinde olursa ilkmi olcak :) benmde tam belli değilki akşma gidip yaptırım kan testi diom bi yandanda diom idrar testi yapim yeniden test bozuktur belki diom off deli sorular sz hiç test yaptnzmı
Naptın kan verdim miamin yaaa sizinde olursa ilkmi olcak :) benmde tam belli değilki akşma gidip yaptırım kan testi diom bi yandanda diom idrar testi yapim yeniden test bozuktur belki diom off deli sorular sz hiç test yaptnzmı
kızlar bni gaza getiriyonuzbenim ilk olcak olursa :) hiç test yapmadm daha çıkmazsa diye seninki baya görünüyo bence direk kan wer net ögren
vermedm canm iş yerndeym şuan 5 te cıkıcam eve giderken verim diyorum. bakalım 30 dk km bekkicek onun cıkmasınıNaptın kan verdim mi
ekimde 28 olcam. :) valla hamile haberi alınca benimmiş gibi mutlu oluyorum hadi sende güzel haber verrrr bizeee... 5 gün snrada ben weriyim inşallahkızlar bni gaza getiriyonuzgiderken vercem kan iş çıkışı umarım size güzel haberlerle dönebilirim 5 te cıkıyorum işten. bnmde ilk olcak canm yaş kaç senin
ay yaşıtızda süper bnde 27 im temmzda 28 olcam :) giderken yaptrcm söz:)ekimde 28 olcam. :) valla hamile haberi alınca benimmiş gibi mutlu oluyorum hadi sende güzel haber verrrr bizeee... 5 gün snrada ben weriyim inşallah
çok heycanlı yaa :) merakla bekliyorz canımay yaşıtızda süper bnde 27 im temmzda 28 olcam :) giderken yaptrcm söz:)
Hadi bakalım senin değerde düşük olursa benimkine acabaaa diyeceğim belki benimkide gerçek hamileliktir küçükte olsa o ihtimali düşünürum. Yumurtlama gününü biliyor musun?? Takip yaptın mı adetin duzenli mivermedm canm iş yerndeym şuan 5 te cıkıcam eve giderken verim diyorum. bakalım 30 dk km bekkicek onun cıkmasını![]()
biliyorum ama ovu testi yapmadm pepaap a göre biliyorum ordan takip ediyrm. adetim tıkır tıkır işler 28 29 gnde bir olurum. yumurtlama günüm 17 si gözüküodu. 13 ünde ilşki oldu 15 inde bn yuumrtlama belrtleri hissettim. bakalım 15 inde yumurladysam tutma ihtimalı cok yksek:)Hadi bakalım senin değerde düşük olursa benimkine acabaaa diyeceğim belki benimkide gerçek hamileliktir küçükte olsa o ihtimali düşünürum. Yumurtlama gününü biliyor musun?? Takip yaptın mı adetin duzenli mi
15 de yumurtladiysan benden önce yumurtlamissin. Ben 16 akşamı iğne vurundum yaklaşık 1.5 gün sonra yumurta catlasa 18 de filan yumurtlamisim. Anamm eğer bedenimde bu matematik hesabı gibi çalıştıysa benim 5 çıkması çok normal değil mi?? Daha catlamadan sonra 11.gun filan olmuş hiç böyle hesaplamamistim. Neyse umutlanmayayim boşuna züğürt tesellisibiliyorum ama ovu testi yapmadm pepaap a göre biliyorum ordan takip ediyrm. adetim tıkır tıkır işler 28 29 gnde bir olurum. yumurtlama günüm 17 si gözüküodu. 13 ünde ilşki oldu 15 inde bn yuumrtlama belrtleri hissettim. bakalım 15 inde yumurladysam tutma ihtimalı cok yksek:)
Canm bakim bnm varsa değerim kaç çkcak gidiyorym şuan hastaneye15 de yumurtladiysan benden önce yumurtlamissin. Ben 16 akşamı iğne vurundum yaklaşık 1.5 gün sonra yumurta catlasa 18 de filan yumurtlamisim. Anamm eğer bedenimde bu matematik hesabı gibi çalıştıysa benim 5 çıkması çok normal değil mi?? Daha catlamadan sonra 11.gun filan olmuş hiç böyle hesaplamamistim. Neyse umutlanmayayim boşuna züğürt tesellisi
güzell haberlerle dön inşallah :)Canm bakim bnm varsa değerim kaç çkcak gidiyorym şuan hastaneye
Var var mera etme senCanm bakim bnm varsa değerim kaç çkcak gidiyorym şuan hastaneye
Amin inşallah ya allah razı olsungüzell haberlerle dön inşallah :)