- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Yok canım ya hayırlısı bakalım. Gecen ay bunuda görmemiştim. Önümüzdeki ay daha iyisini görürüm inşallahCanim 5 kritik bir sayi 5 ve uzeri gebelik var diye bakılıyor .Insallah yukselir adet gunune de varmis daha.
Adetine 2 gün kala oluyor ama gebelik olmayabilir hatta büyük bi ihtimalle iğnenin etkisi. İnşallah değildir tabi.Valla iğne vurundugum günü sayarsak 13.gun adetime 3_4 gün var
Aynen iğnenin etkisi. Adetim hemen gelse yumurta takibim bayrama gelirse bir ay sonraya kalır. Gecen yıl 14.gun 7 çıkmıştı 18.gun adetim geldi. HAyirlisiAdetine 2 gün kala oluyor ama gebelik olmayabilir hatta büyük bi ihtimalle iğnenin etkisi. İnşallah değildir tabi.
O zaman az daha bekle belki cikar sonradanBenim iğnenin 13.gunu adetim çarşamba perşembe gelecek bugün 5 çıktı. Senin 6 gün önceki kaset görüntünü ben bugün goremedim
Canim ben gecen ay 4 gün kala test yaptim belirgin 2 cizgi cikti gittim kan verdim negatif 1.20 cikti degerim yani 2 cizgi ciksa bile kan degerini gormeden inanma bilmiyorum bir tek benim basimami geldi ama cok sinirim bozuldukızlar mrb bata 3 gün var test ypsam cıkarmı ama bu sefer 30 tl vermek istemiyorum. 5 tl lik olanda cıkarmıki ?
belirti oalrak göğslerm cok dolggun. ucları sızlıyor ara ara ve kaşınıyor.
ara ara kasık batması o kdr. hangi marka test önerirsiniz kızlar
Hmm senin baya geç gelmiş adetin. Normalde 15nci gün adet olman lazım.Aynen iğnenin etkisi. Adetim hemen gelse yumurta takibim bayrama gelirse bir ay sonraya kalır. Gecen yıl 14.gun 7 çıkmıştı 18.gun adetim geldi. HAyirlisi
Evet hamileliği gectim adetimin peşindeyiz:))Hmm senin baya geç gelmiş adetin. Normalde 15nci gün adet olman lazım.
Ben de igneden sonra hep 18 ya da 19.gun adet oldum. Hic erken olmadim :/Evet hamileliği gectim adetimin peşindeyiz:))
Gecen ay yumurtladiktan 15 gün sonra adet oldum. Yumurtam iğneyle catladiysa inşallah beklediğim günlerde gelirBen de igneden sonra hep 18 ya da 19.gun adet oldum. Hic erken olmadim :/
valla tamda bu sabah silik çizgi cıktı :) valla şuan sevinemiyorum daha ama bi içtin içede seviniomCanim ben gecen ay 4 gün kala test yaptim belirgin 2 cizgi cikti gittim kan verdim negatif 1.20 cikti degerim yani 2 cizgi ciksa bile kan degerini gormeden inanma bilmiyorum bir tek benim basimami geldi ama cok sinirim bozuldu
canım bugun silik cizgi cıktıYapan buraya yazsın haberleşelim bari:))
Hadi bakalım. Hayırlısı kan ne zaman vereceksincanım bugun silik cizgi cıktı
Canim insallah bebisin sana tutunmustur . Insallah hamilesindirvalla tamda bu sabah silik çizgi cıktı :) valla şuan sevinemiyorum daha ama bi içtin içede seviniomtuhaf inşallah hepimiz için hayırlısı olur
Böyle cıktı sabah pembemsi bi cizgi :) kanmı versem idrar tekrarlasammı bilmiyrmHadi bakalım. Hayırlısı kan ne zaman vereceksin
İnşallah canımCanim insallah bebisin sana tutunmustur . Insallah hamilesindir
Evet canım gördüm zaten silik olması çok normal daha çok yeniİnşallah canım
insan sevinemiyorda şuan :) eşimede söylemedim daha. eğer varsa süpriz yapcam :)Evet canım gördüm zaten silik olması çok normal daha çok yeni
İnşallah guzel haberi verirsin. Bir belirtin var mi canimcanım bugun silik cizgi cıktı
insan sevinemiyorda şuan :) eşimede söylemedim daha. eğer varsa süpriz yapcam :)
canm ramazana denk geldiği için ayırt edemiyorum halszlık yorgunluk uyku ve bişeyleri aşerme ramazanda hepmzde oluyrİnşallah guzel haberi verirsin. Bir belirtin var mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?