- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
- 133
Canım ben bekliyorum daha olmadım@ocak_kizi Bat 3 mart
SelanikMuhaciri Bat 4 mart
@doruk90 Bat 6 mart
@durueymen Bat 7 Mart
Chmstry Bat 7 mart
@Alevcicek Bat 9 mart
@tugsem_10 Bat 9 mart
@twins scorpion Bat 10 mart
kafamdasorular_ Bat 11 mart
@PeriLous Bat 12 mart
fnd_50 Bat 12 mart
parcalandim Bat 13 mart
hiranur3419 Bat 14 mart
Kızlar artk yazmaktan yoruldum günü geçenler Bn sormadan yeni batinizi yazarsanız çok sevinicm ❤
yok cnm benim umudum yok yaaaDaha 5 gun varsa cikmayabilir kanda bile cok acelecisin adet gunundr bi daha dene canim benmki 4 gun gecikmeli cikti umudunu kesme daha cok erken
İnşaallah canım benim inşaallah Rabbim hepimize tez vakitte nasip etsinAllh şükürler olsun kuzum bu kayginda gitti çok sevindim insallh bu ay onun etkisiyle hamis kalırsın balimmm
Sagol canim. Ins bebisin karnindadir da bekletmez seni daha fazla
Yeni bat 9 Nisan canım@ocak_kizi Bat 3 mart
@doruk90 Bat 6 mart
@durueymen Bat 7 Mart
Chmstry Bat 7 mart
@Alevcicek Bat 9 mart
@tugsem_10 Bat 9 mart
@PeriLous Bat 12 mart
fnd_50 Bat 12 mart
parcalandim Bat 13 mart
hiranur3419 Bat 14 mart
Kızlar artk yazmaktan yoruldum günü geçenler Bn sormadan yeni batinizi yazarsanız çok sevinicm ❤
E olmadım ki nası yazayım canım:) bi hafta geçti,dün soğan kürüne başladım,bir iki gün daha bekleyip gelmezse tarlusala başlıcam,işte öyle@ocak_kizi Bat 3 mart
@doruk90 Bat 6 mart
@durueymen Bat 7 Mart
Chmstry Bat 7 mart
@Alevcicek Bat 9 mart
@tugsem_10 Bat 9 mart
@PeriLous Bat 12 mart
fnd_50 Bat 12 mart
parcalandim Bat 13 mart
hiranur3419 Bat 14 mart
Allh allh kan testi yaptnmiGelmedi ki daha tatlım ya
Kuzum hani sırf senin için yazmiyom belki unutursunz die öncede ki tarihleri yazıym insallh sökülür adetinE olmadım ki nası yazayım canım:) bi hafta geçti,dün soğan kürüne başladım,bir iki gün daha bekleyip gelmezse tarlusala başlıcam,işte öyle
Canim adet olunca bikac gun kendome gelemedim giremedim pek@ocak_kizi Bat 3 mart
@doruk90 Bat 6 mart
@durueymen Bat 7 Mart
Chmstry Bat 7 mart
@Alevcicek Bat 9 mart
@tugsem_10 Bat 9 mart
@PeriLous Bat 12 mart
fnd_50 Bat 12 mart
parcalandim Bat 13 mart
hiranur3419 Bat 14 mart
4 gün önce 0.1 Di Canısı yaptırmadım dahaAllh allh kan testi yaptnmi
Âdet gecikmemin 14. günü oldu bugün kızlar. 2 saat sonra kan ve idrar testi sonuçlarını almaya gideceğim. Çok heyecanlıyım ama çokta hastayım 2 haftadır gribim gittikçe kötüleşiyornegatifi görmekten çok korkuyorum.
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. İnşaALLAH pozitifleri görürsün.
Acaba ne çıktı sonuçÂdet gecikmemin 14. günü oldu bugün kızlar. 2 saat sonra kan ve idrar testi sonuçlarını almaya gideceğim. Çok heyecanlıyım ama çokta hastayım 2 haftadır gribim gittikçe kötüleşiyornegatifi görmekten çok korkuyorum.
Canm senn kac gun oldu halen olmadn ya ben 17 gun sonra hamile oldgnu ogrenen kisi gordum burda ya cnm sen gec mi yumurtladn acaba?4 gün önce 0.1 Di Canısı yaptırmadım daha
İnşallah yerleşmedir canimcanım ben daha adet olmadım. benim kahvemsi akıntım devam ediyor. o yüzden yeni bat veremicem henüz beklemedeyim. ptesi kan testi yaptırdım negatif. ama hala adet yok bugün 3. günü adetimin normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?