Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Sagol canim. Ins bebisin karnindadir da bekletmez seni daha fazla

İnşaAllah canım. Sonuçlar nasıl çıktı?

Bu arada sende belirti olarak akıntı var mıydı canım, nasıldı? Bende durmak bilmeyen beyaz/açık krem sulu akıntı var merak ettim.

E olmadım ki nası yazayım canım:) bi hafta geçti,dün soğan kürüne başladım,bir iki gün daha bekleyip gelmezse tarlusala başlıcam,işte öyle

Kizlar doktora gittim bu gun. Cuma 85 di bu gun 555 olmus 2 bucuk katina cikmis yabi 2 gunde bir. Iyi dedi doktor. Ama 5000 uzerinde karindan ultrasonda görünür dedi. Ben daha dusuk diye okumustum. Sizce fazla mi abartti doktor?

E olmadım ki nası yazayım canım:) bi hafta geçti,dün soğan kürüne başladım,bir iki gün daha bekleyip gelmezse tarlusala başlıcam,işte öyle
Kuzum hani sırf senin için yazmiyom belki unutursunz die öncede ki tarihleri yazıym insallh sökülür adetin

Canim adet olunca bikac gun kendome gelemedim giremedim pek yeni bat 14 nisan diyelim

canım ben daha adet olmadım. benim kahvemsi akıntım devam ediyor. o yüzden yeni bat veremicem henüz beklemedeyim. ptesi kan testi yaptırdım negatif. ama hala adet yok bugün 3. günü adetimin normalde

Âdet gecikmemin 14. günü oldu bugün kızlar. 2 saat sonra kan ve idrar testi sonuçlarını almaya gideceğim. Çok heyecanlıyım ama çokta hastayım 2 haftadır gribim gittikçe kötüleşiyornegatifi görmekten çok korkuyorum.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. İnşaALLAH pozitifleri görürsün.

Acaba ne çıktı sonuç

canım ben daha adet olmadım. benim kahvemsi akıntım devam ediyor. o yüzden yeni bat veremicem henüz beklemedeyim. ptesi kan testi yaptırdım negatif. ama hala adet yok bugün 3. günü adetimin normalde
İnşallah yerleşmedir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…