Canım eşimde gitti bnde gittim bi sorun yok sadece rahim filmi kaldı onada pek girmek istemiyorum şuan böyle şeyleri deneyip sonuç alamazsam girerimvalla ben ebelere pek inanmiyorum cnm onun yerine hsg cektir zaten hersey cikar esininde gitmesi gerek. insAllah faydasini gorursun cnm.
Hayrli pazarlar cnm iyiyz çok şükür sen neapiyosunHayırlı pazarlar hamiş adayları naparsınız
Çok şükür cnm kk forumları dolanıyorum..az kafam dagılsın diyeHayrli pazarlar cnm iyiyz çok şükür sen neapiyosun
Bugün baktırdım canım kanıma 230 çıktı inş yükselerek devam eder :)
bu arada daha kesemiz gozukmedi yarin gittigimde gozkurmu cok stres varselam kizlar araniza yeni katildim ilk gebeligim aklimda soru isaretleri var beta 1442 artis oldu ilk baktigimizda 157 di 6 gun gecti gec dollenme dedi doktor benim gibi yasayan oldumu yarin doktra gdiicrz tekrardan
canım 2 gine 1 yapılan testse gayet normal değerin hayırlı olsun darısı da biz bekleyenlere olsun inşAllahselam kizlar araniza yeni katildim ilk gebeligim aklimda soru isaretleri var beta 1442 artis oldu ilk baktigimizda 157 di 6 gun gecti gec dollenme dedi doktor benim gibi yasayan oldumu yarin doktra gdiicrz tekrardan
Kan alıyorlar canım bnm süt hormonum biraz fazla çıkmıştı insallh hiç biseyin cikmazBat 27 mart hiç ümidim yok ama hayırlısı adetin 3. Günü hormon testine çağırdı doktor bu hormon testi Nasıl oluyor hanımlar
Bnde iyiym hamdolsun nolmus topige ya herkez dağılmış toplanın bakimm kizlarrriyiym cnm sen
Canım adet oldn mu nedir durum?Hamilelik takvimine ekledim totem yaptım binevi inşallah pazartesi günü adet olmam ya
Yok adet olmadım pazartesi kan testi yaptırdım 1322.47 çıktı doktora gidecem salı günüCanım adet oldn mu nedir durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?