- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 53
Daha 5 gun varsa cikmayabilir kanda bile cok acelecisin adet gunundr bi daha dene canim benmki 4 gun gecikmeli cikti umudunu kesme daha cok erkenyok cnm gecmedi 5 gun var dha
Ben de oyle hissetmiştim adet belirtileri ile ayni seyler yasadim. Ins sen de hamilesindir canimKuzum test yapmaya korkuyorum artık hayal kırıklığından bıktım.
Benim umudum yok ne yalan söyleyim. her an regl olacakmışım gibi...
Canim test yaptirdin mi ben de hastanede sonuc bekliyorum. Ins degerlerim iyidir. Bi yarim saate kalmaz cikar sonuc ☺Benim de bugün gecikmemin 12. günü kızlar. Biraz sonra kan testi vermeye gideceğim. Gece sızıdan sancıdan uyuyamadım. Rahmim, yumurtalıklarım, kasıklarım, bacaklarım ve belim sızladı durdu ama âdet ağrısına tam benzemiyordu. Dün sadece karnımla belim ağrıyordu, gece iyice arttı ama hâlâ âdet olmadım ve akıntım hâlâ tertemiz. Şimdi sağlık ocağına gitme vakti bakalım ne çıkacak. Biraz heyecanlıyım...
Canim test yaptirdin mi ben de hastanede sonuc bekliyorum. Ins degerlerim iyidir. Bi yarim saate kalmaz cikar sonuc ☺
Bn eklemiyim seni hamissen hamis Sultan larimiz in yanına yazarım seniiii ❤Beni de listenin en başına ekler misin canımBAT 2 Marttı daha gelmedi.
Allh şükürler olsun kuzum bu kayginda gitti çok sevindim insallh bu ay onun etkisiyle hamis kalırsın balimmmKızlar çektirdim çıktım ve hamdolsun hiç ağrı sızı olmadı tüplerde açıkmış
Ah nerde canım ya. Âdet olmayim diye hareket bile etmiyorum.Bn eklemiyim seni hamissen hamis Sultan larimiz in yanına yazarım seniiii ❤
Günün baya geçmiş cnm bnce hamilesin normalde gecermiydiAh nerde canım ya. Âdet olmayim diye hareket bile etmiyorum valla.
Bekarken bir kez 8 gün gecikmişti ama çok stresliydim o yüzden gecikmiştim, başka da hiç olmamıştı daha önce. En fazla 1-2 gün bazen oynar günüm o da döngüm öyle yani normal.Günün baya geçmiş cnm bnce hamilesin normalde gecermiydi
Ben de oyle hissetmiştim adet belirtileri ile ayni seyler yasadim. Ins sen de hamilesindir canim
İlk bebegin mi canım insallh hamilesindirrBekarken bir kez 8 gün gecikmişti ama çok stresliydim o yüzden gecikmiştim, başka da hiç olmamıştı daha önce. En fazla 1-2 gün bazen oynar günüm o da döngüm öyle yani normal.
Yarın 2 hafta olacak ama 3 gündür âdet sancısına benzer bir sızı var yumurtalıklarda ama âdet sancısı gibi de değil kesinlikle. Bilmiyorum canım. Goğüsler büyüdü, ateşim çıkıyor günlerdir, beyazımsı akıntım var haftalardır durmuyor. Kaç gündür de boğazım şiş, sabah sivilce çıktı bacaklarımda ve yüzümde, yorgun ve halsizim. Belirti çok ama birşey yok ortada.
1 haftadır hergün gece olunca "yarın âdet olacağım herhalde" diyorum eşime, o da 1 haftadır hergün karşılık olarak "dün de öyle demiştin" diyor. Böyle gidiyoruz :)
Sıkma canını yalnız değilsin canım bak bende warim
İlk olacak canım daha 6 aylık evliyim. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım. Allah hepimize nasib etsin.
İnsallhhh canım aminnİlk olacak canım daha 6 aylık evliyim. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım. Allah hepimize nasib etsin.
Sagol canim. Ins bebisin karnindadir da bekletmez seni daha fazlaYaptırdım canım ama sağlık ocağında yaptırdığım için yarın sabah sonuçları alacağım. Heyecanlıyım ama negatif çıkacağını hissettiğim için üzgünüm biraz. İnşaAllah değerlerin yüksektir
test yaptım yine yeniden bir kes daha negatif!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?