Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Canm senn kac gun oldu halen olmadn ya ben 17 gun sonra hamile oldgnu ogrenen kisi gordum burda ya cnm sen gec mi yumurtladn acaba?
Kızlar azıcık bi gelin çift çizgiden sonra çizgi uçtu gitti neden böle oldu anlayan var mı içiniz de 5 dk içinde çizgi gitti geri

Eklentiler

• IMG_1364.JPG
    77,6 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_1368.JPG
    56,7 KB · Görüntüleme: 87
Şimdi yine baktım teste böyle olmuş ya kızlar artık çok yoruldum ben

Eklentiler

• IMG_1371.JPG
    22,7 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar azıcık bi gelin çift çizgiden sonra çizgi uçtu gitti neden böle oldu anlayan var mı içiniz de 5 dk içinde çizgi gitti geri
Canm test bozuk olablr 5 dkka icinde cktysa cnm belki vardr tekredn yaptn mi

Kızlar gebelik icin
kan testini verdiğinizde hastanede beklemenize gerek yok netten mhrs tatlil sonucları na giriş tc kimlik numarasiyla şifresiz üyesiz kolaylıkla ogrenebiliyosunuz en geç 1 saat içinde internete yansıyo allahım hepimize bir evlat sahibi olmak nasıl etsi

Son düzenleme:
Kızlar ya bişe sorcam bn adet oldum ya adetim kahve başladı kırmızı oldu aynı zamanda kahve rengi böyle et parçası gibi şeyler de geldi her neyse dün adetten kesildim ve ilişkim oldu korunmadan. Afedersiniz meniyle beraber kahverengi akıntı geldi içimden ve bugün ara ara tekrar geldi günlük ped tutunuyorm artık yani niye böyle olur ki

Hanımlar merhaba dua etkinliği düzenliyoruz hamile kalamayanlara hayrlı sağlıklı sorunsuz hamile kalmaları için hamilelere de sağlıkla hayrla meleklerini kucaklarına almaları niyeti ile cuma gecesi topluca bağışlanması ve tek tek isimlere dua ediliyo katılmak isteyenler varsa 100'er tane Ya Varis Ya Halik 100 salevatı şerif 100 vela havle vela kuvvete illa billah meryem süresi 5'ci ayetten başlayıp 9'cu ayetler özelden mesaj yazıp isimlerinizi paylaşabilirsiniz sadece meryem süresi baştan sona kadar da okuyabilirsiniz

Kuzum hani sırf senin için yazmiyom belki unutursunz die öncede ki tarihleri yazıym insallh sökülür adetin
Soğandan sora,önce lekelenme oldu,ertesi gün adet oldum,ama bugün üçüncü gün bişi yok daha,bekliyom bakalım,bunu adetten sayıyorsak,yeni bat 14 nisan olabilir,gerçi düzensiz ama,düzenli olursa belki diye:)

Kızlar aranızda yerleşme kanamasının nasıl birşey olduğunu, neye benzediğini ve döllenmeden ne kadar süre sonra olduğunu bilen var mı?

Hayırlı Akşamlar kızlar aranızda yeniyim ..İnşaAllah hepimiz bu ay hamiş kalırız..bat 31 mart..

Kızlar aranızda yerleşme kanamasının nasıl birşey olduğunu, neye benzediğini ve döllenmeden ne kadar süre sonra olduğunu bilen var mı?
6-12 gün sonra yazıyo internette öle okudum ama,genellikle adet gününe denk gelir diyo ama benim gibi adet günü normal olmayanlara göre de 12 güne kadar olur heralde sanki galiba??

Canım benim yumurtlamadan 10 gün sonra gelmişti kahve rengi akıntı 9 gün sürmüştü ama maalesef kimyasalmış inşallah hamilesindir sağlıklı hayrlı sorunsuz yaşarsın hayrla sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…