Hayırlısı olsun canım. Dua devam inşallah Allah ol diyecek ve olacakSonuç 0 çıktı canım. Gebelik yokmuş
Kızlar azıcık bi gelin çift çizgiden sonra çizgi uçtu gitti neden böle oldu anlayan var mı içiniz de 5 dk içinde çizgi gitti geriCanm senn kac gun oldu halen olmadn ya ben 17 gun sonra hamile oldgnu ogrenen kisi gordum burda ya cnm sen gec mi yumurtladn acaba?
Âmin canım inşaAllah.Hayırlısı olsun canım. Dua devam inşallah Allah ol diyecek ve olacak
Bnm bu işleri kafam almıyor canım artk yaKızlar azıcık bi gelin çift çizgiden sonra çizgi uçtu gitti neden böle oldu anlayan var mı içiniz de 5 dk içinde çizgi gitti geri
Test sağlam durmuyor sanki canım bozuk mu acaba? Son resimde 2 çizgi yanyana.Şimdi yine baktım teste böyle olmuş ya kızlar artık çok yoruldum ben
Bende anlamadım tatlım yaTest sağlam durmuyor sanki canım bozuk mu acaba? Son resimde 2 çizgi yanyana.
+1Bnm bu işleri kafam almıyor canım artk ya
Bu test bozuk canım yanyana böyle 2 çizgi olmaz biliyorsun. İlk resim sağlam duruyor ama. Bence sen bir daha yap ama sanki ikinci çizgi var da yana kaymış :))Bende anlamadım tatlım ya
Canm test bozuk olablr 5 dkka icinde cktysa cnm belki vardr tekredn yaptn miKızlar azıcık bi gelin çift çizgiden sonra çizgi uçtu gitti neden böle oldu anlayan var mı içiniz de 5 dk içinde çizgi gitti geri
Gecikme oluncada ayrı bi umut oluyor dimi. Önümüzdeki aya inşallahGünaydıınnn. Dün kırmızılar geldi. Bu ayda umutlar gitti
Soğandan sora,önce lekelenme oldu,ertesi gün adet oldum,ama bugün üçüncü gün bişi yok daha,bekliyom bakalım,bunu adetten sayıyorsak,yeni bat 14 nisan olabilir,gerçi düzensiz ama,düzenli olursa belki diye:)Kuzum hani sırf senin için yazmiyom belki unutursunz die öncede ki tarihleri yazıym insallh sökülür adetin
6-12 gün sonra yazıyo internette öle okudum ama,genellikle adet gününe denk gelir diyo ama benim gibi adet günü normal olmayanlara göre de 12 güne kadar olur heralde sanki galiba??Kızlar aranızda yerleşme kanamasının nasıl birşey olduğunu, neye benzediğini ve döllenmeden ne kadar süre sonra olduğunu bilen var mı?
Canım benim yumurtlamadan 10 gün sonra gelmişti kahve rengi akıntı 9 gün sürmüştü ama maalesef kimyasalmış inşallah hamilesindir sağlıklı hayrlı sorunsuz yaşarsın hayrla sağlıkla kucağına alırsın yavrunuKızlar aranızda yerleşme kanamasının nasıl birşey olduğunu, neye benzediğini ve döllenmeden ne kadar süre sonra olduğunu bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?