• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Benim de bugün gecikmemin 12. günü kızlar. Biraz sonra kan testi vermeye gideceğim. Gece sızıdan sancıdan uyuyamadım. Rahmim, yumurtalıklarım, kasıklarım, bacaklarım ve belim sızladı durdu ama âdet ağrısına tam benzemiyordu. Dün sadece karnımla belim ağrıyordu, gece iyice arttı ama hâlâ âdet olmadım ve akıntım hâlâ tertemiz. Şimdi sağlık ocağına gitme vakti bakalım ne çıkacak. Biraz heyecanlıyım...
Canim test yaptirdin mi ben de hastanede sonuc bekliyorum. Ins degerlerim iyidir. Bi yarim saate kalmaz cikar sonuc ☺

Canim test yaptirdin mi ben de hastanede sonuc bekliyorum. Ins degerlerim iyidir. Bi yarim saate kalmaz cikar sonuc ☺

Yaptırdım canım ama sağlık ocağında yaptırdığım için yarın sabah sonuçları alacağım. Heyecanlıyım ama negatif çıkacağını hissettiğim için üzgünüm biraz. İnşaAllah değerlerin yüksektir:dua::KK46:

Günün baya geçmiş cnm bnce hamilesin normalde gecermiydi
Bekarken bir kez 8 gün gecikmişti ama çok stresliydim o yüzden gecikmiştim, başka da hiç olmamıştı daha önce. En fazla 1-2 gün bazen oynar günüm o da döngüm öyle yani normal.

Yarın 2 hafta olacak ama 3 gündür âdet sancısına benzer bir sızı var yumurtalıklarda ama âdet sancısı gibi de değil kesinlikle. Bilmiyorum canım. Goğüsler büyüdü, ateşim çıkıyor günlerdir, beyazımsı akıntım var haftalardır durmuyor. Kaç gündür de boğazım şiş, sabah sivilce çıktı bacaklarımda ve yüzümde, yorgun ve halsizim. Belirti çok ama birşey yok ortada.

1 haftadır hergün gece olunca "yarın âdet olacağım herhalde" diyorum eşime, o da 1 haftadır hergün karşılık olarak "dün de öyle demiştin" diyor. Böyle gidiyoruz :)

A ale
Bekarken bir kez 8 gün gecikmişti ama çok stresliydim o yüzden gecikmiştim, başka da hiç olmamıştı daha önce. En fazla 1-2 gün bazen oynar günüm o da döngüm öyle yani normal.

Yarın 2 hafta olacak ama 3 gündür âdet sancısına benzer bir sızı var yumurtalıklarda ama âdet sancısı gibi de değil kesinlikle. Bilmiyorum canım. Goğüsler büyüdü, ateşim çıkıyor günlerdir, beyazımsı akıntım var haftalardır durmuyor. Kaç gündür de boğazım şiş, sabah sivilce çıktı bacaklarımda ve yüzümde, yorgun ve halsizim. Belirti çok ama birşey yok ortada.

1 haftadır hergün gece olunca "yarın âdet olacağım herhalde" diyorum eşime, o da 1 haftadır hergün karşılık olarak "dün de öyle demiştin" diyor. Böyle gidiyoruz :)
İlk bebegin mi canım insallh hamilesindirr

5 gün kaldı :) Erken yumurtlama yaşadım bu ay ve yeni tarih 19 mart gözüküyor test için içim içimi yiyor :))

Back