• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Sagol canim. Ins bebisin karnindadir da bekletmez seni daha fazla

İnşaAllah canım. Sonuçlar nasıl çıktı?

Bu arada sende belirti olarak akıntı var mıydı canım, nasıldı? Bende durmak bilmeyen beyaz/açık krem sulu akıntı var merak ettim.

@ocak_kizi Bat 3 mart
SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri Bat 4 mart
@doruk90 Bat 6 mart
@durueymen Bat 7 Mart
Chmstry Chmstry Bat 7 mart
@Alevcicek Bat 9 mart
@tugsem_10 Bat 9 mart
@twins scorpion Bat 10 mart
kafamdasorular_ kafamdasorular_ Bat 11 mart
@PeriLous Bat 12 mart
fnd_50 fnd_50 Bat 12 mart
parcalandim parcalandim Bat 13 mart
hiranur3419 hiranur3419 Bat 14 mart
Kızlar artk yazmaktan yoruldum günü geçenler Bn sormadan yeni batinizi yazarsanız çok sevinicm ❤
E olmadım ki nası yazayım canım:) bi hafta geçti,dün soğan kürüne başladım,bir iki gün daha bekleyip gelmezse tarlusala başlıcam,işte öyle

Kizlar doktora gittim bu gun. Cuma 85 di bu gun 555 olmus 2 bucuk katina cikmis yabi 2 gunde bir. Iyi dedi doktor. Ama 5000 uzerinde karindan ultrasonda görünür dedi. Ben daha dusuk diye okumustum. Sizce fazla mi abartti doktor?

E olmadım ki nası yazayım canım:) bi hafta geçti,dün soğan kürüne başladım,bir iki gün daha bekleyip gelmezse tarlusala başlıcam,işte öyle
Kuzum hani sırf senin için yazmiyom belki unutursunz die öncede ki tarihleri yazıym insallh sökülür adetin

@ocak_kizi Bat 3 mart
SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri Bat 4 mart
@doruk90 Bat 6 mart
@durueymen Bat 7 Mart
Chmstry Chmstry Bat 7 mart
@Alevcicek Bat 9 mart
@tugsem_10 Bat 9 mart
@twins scorpion Bat 10 mart
kafamdasorular_ kafamdasorular_ Bat 11 mart
@PeriLous Bat 12 mart
fnd_50 fnd_50 Bat 12 mart
parcalandim parcalandim Bat 13 mart
hiranur3419 hiranur3419 Bat 14 mart
Kızlar artk yazmaktan yoruldum günü geçenler Bn sormadan yeni batinizi yazarsanız çok sevinicm ❤
Canim adet olunca bikac gun kendome gelemedim giremedim pek :( yeni bat 14 nisan diyelim

canım ben daha adet olmadım. benim kahvemsi akıntım devam ediyor. o yüzden yeni bat veremicem henüz beklemedeyim. ptesi kan testi yaptırdım negatif. ama hala adet yok bugün 3. günü adetimin normalde

Âdet gecikmemin 14. günü oldu bugün kızlar. 2 saat sonra kan ve idrar testi sonuçlarını almaya gideceğim. Çok heyecanlıyım ama çokta hastayım 2 haftadır gribim gittikçe kötüleşiyor:hasta:negatifi görmekten çok korkuyorum.

Âdet gecikmemin 14. günü oldu bugün kızlar. 2 saat sonra kan ve idrar testi sonuçlarını almaya gideceğim. Çok heyecanlıyım ama çokta hastayım 2 haftadır gribim gittikçe kötüleşiyor:hasta:negatifi görmekten çok korkuyorum.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. İnşaALLAH pozitifleri görürsün.

Acaba ne çıktı sonuç

canım ben daha adet olmadım. benim kahvemsi akıntım devam ediyor. o yüzden yeni bat veremicem henüz beklemedeyim. ptesi kan testi yaptırdım negatif. ama hala adet yok bugün 3. günü adetimin normalde
İnşallah yerleşmedir canim

Back
X