- 15 Şubat 2013
- 716
- 831
- 103
Bugün baktırdım canım kanıma 230 çıktı inş yükselerek devam eder :)Canm kan degerin kac?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün baktırdım canım kanıma 230 çıktı inş yükselerek devam eder :)Canm kan degerin kac?
Daha yeni canm iki gunde bir yukselr ins darisi bizlrrin basna ins cok istyrm ya artk bende anne olmakBugün baktırdım canım kanıma 230 çıktı inş yükselerek devam eder :)
Hayrli akşamlar cnm hoşgeldin ekliyorum senide listeyeHayırlı Akşamlar kızlar aranızda yeniyim ..İnşaAllah hepimiz bu ay hamiş kalırız..bat 31 mart..
gozunaydin cnm. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Bugün baktırdım canım kanıma 230 çıktı inş yükselerek devam eder :)
canim ben hamile degilim. kan testimde ciknadi adet oldum. simdi korunma asamasindayim yumurta takibi yapicam birkac ay.Merhaba kızlar ;
Biliyorsunuz ki bat'a az kalınca heyecanda artıyor benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım warsa beraber bekleyelim istedim bu ay ebe bir kadına gittim bitkisel bir ilaç werdi adet boyunca onu içtim we adet bittikten sonra kasik we bel cektirdim yakı yapistrdim birde insallah faydası olmuştur
Esr02
Amin canım inş Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin başta burdaki arkadaşlara bol bol dua edicemDaha yeni canm iki gunde bir yukselr ins darisi bizlrrin basna ins cok istyrm ya artk bende anne olmak
Amin canım inş çok sağolgozunaydin cnm. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Sağol canım. Benim dün kırmızı bir lekelenmem oldu ve âdet olmadım. Gecikmemin de 16. günü bugün ama ilişki 14 gün önce oldu yani zaten 3 gün gecikmiştim ilişki olduğu gün. Benim iş baya karışık bu ay ilk kez bu kadar gecikiyorum :)6-12 gün sonra yazıyo internette öle okudum ama,genellikle adet gününe denk gelir diyo ama benim gibi adet günü normal olmayanlara göre de 12 güne kadar olur heralde sanki galiba??
Âmin canım benim inşaAllah. Sana da çok geçmiş olsun. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin canım. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Canım benim yumurtlamadan 10 gün sonra gelmişti kahve rengi akıntı 9 gün sürmüştü ama maalesef kimyasalmış inşallah hamilesindir sağlıklı hayrlı sorunsuz yaşarsın hayrla sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Tşk ediyorum cnmHayrli akşamlar cnm hoşgeldin ekliyorum senide listeye
İns cnm ya sagol duaların icin :)Amin canım inş Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin başta burdaki arkadaşlara bol bol dua edicem
venim de öyle umutlanmalarım oluyo arada bu ay,benim de ilişki 14 gün önceydi biri diğeri de bi hafta önceydi,14 gün önce olan tutsa testde çıkardı heralde,7 gün önce olan olsa,yerleşme kanaması bu kadar çabuk olmaz,yani yüksek ihtimal soğan söktürdü bendeki istenmeyenleri,bidahaki aya düzgün giricem işallah,öyle umutlanıyom artıkSağol canım. Benim dün kırmızı bir lekelenmem oldu ve âdet olmadım. Gecikmemin de 16. günü bugün ama ilişki 14 gün önce oldu yani zaten 3 gün gecikmiştim ilişki olduğu gün. Benim iş baya karışık bu ay ilk kez bu kadar gecikiyorum :)
İnşaAllah canım. Hayırlısı olsun ne diyelim. Beklemekten başka yapabilecek birşey yok.Be
venim de öyle umutlanmalarım oluyo arada bu ay,benim de ilişki 14 gün önceydi biri diğeri de bi hafta önceydi,14 gün önce olan tutsa testde çıkardı heralde,7 gün önce olan olsa,yerleşme kanaması bu kadar çabuk olmaz,yani yüksek ihtimal soğan söktürdü bendeki istenmeyenleri,bidahaki aya düzgün giricem işallah,öyle umutlanıyom artık
Nasıl yani ya o pozitif çizgiler neyin nesiydi inanamıyorum yacanim ben hamile degilim. kan testimde ciknadi adet oldum. simdi korunma asamasindayim yumurta takibi yapicam birkac ay.
aynen cnm doktor evdeki testlere guvenmeyin diyor ozelliklede eczanede satilan ucuz testlere. en guzeli kan testi.Nasıl yani ya o pozitif çizgiler neyin nesiydi inanamıyorum ya
valla ben ebelere pek inanmiyorum cnm onun yerine hsg cektir zaten hersey cikar esininde gitmesi gerek. insAllah faydasini gorursun cnm.Kızlar ya ebeye gttim yine bu ay ekstra olarak yağ gbi fitil werdi bide rahmin çok dar dedi bu ne demek olabilir gebeliğe engelmi