• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Merhaba kızlar ;
Biliyorsunuz ki bat'a az kalınca heyecanda artıyor benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım warsa beraber bekleyelim istedim bu ay ebe bir kadına gittim bitkisel bir ilaç werdi adet boyunca onu içtim we adet bittikten sonra kasik we bel cektirdim yakı yapistrdim birde insallah faydası olmuştur

Esr02 Esr02
canim ben hamile degilim. kan testimde ciknadi adet oldum. simdi korunma asamasindayim yumurta takibi yapicam birkac ay.

6-12 gün sonra yazıyo internette öle okudum ama,genellikle adet gününe denk gelir diyo ama benim gibi adet günü normal olmayanlara göre de 12 güne kadar olur heralde sanki galiba??
Sağol canım. Benim dün kırmızı bir lekelenmem oldu ve âdet olmadım. Gecikmemin de 16. günü bugün ama ilişki 14 gün önce oldu yani zaten 3 gün gecikmiştim ilişki olduğu gün. Benim iş baya karışık bu ay ilk kez bu kadar gecikiyorum :)

Canım benim yumurtlamadan 10 gün sonra gelmişti kahve rengi akıntı 9 gün sürmüştü ama maalesef kimyasalmış inşallah hamilesindir sağlıklı hayrlı sorunsuz yaşarsın hayrla sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Âmin canım benim inşaAllah. Sana da çok geçmiş olsun. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin canım. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

Be
Sağol canım. Benim dün kırmızı bir lekelenmem oldu ve âdet olmadım. Gecikmemin de 16. günü bugün ama ilişki 14 gün önce oldu yani zaten 3 gün gecikmiştim ilişki olduğu gün. Benim iş baya karışık bu ay ilk kez bu kadar gecikiyorum :)
venim de öyle umutlanmalarım oluyo arada bu ay,benim de ilişki 14 gün önceydi biri diğeri de bi hafta önceydi,14 gün önce olan tutsa testde çıkardı heralde,7 gün önce olan olsa,yerleşme kanaması bu kadar çabuk olmaz,yani yüksek ihtimal soğan söktürdü bendeki istenmeyenleri,bidahaki aya düzgün giricem işallah,öyle umutlanıyom artık

Be

venim de öyle umutlanmalarım oluyo arada bu ay,benim de ilişki 14 gün önceydi biri diğeri de bi hafta önceydi,14 gün önce olan tutsa testde çıkardı heralde,7 gün önce olan olsa,yerleşme kanaması bu kadar çabuk olmaz,yani yüksek ihtimal soğan söktürdü bendeki istenmeyenleri,bidahaki aya düzgün giricem işallah,öyle umutlanıyom artık
İnşaAllah canım. Hayırlısı olsun ne diyelim. Beklemekten başka yapabilecek birşey yok.

Kızlar ya ebeye gttim yine bu ay ekstra olarak yağ gbi fitil werdi bide rahmin çok dar dedi bu ne demek olabilir gebeliğe engelmi

Bata son 4 gun kaldi. İki gun once iki test yaptim biri ovulsyon testiydi onceki ayda ovulasyonla denedim biri silik cikmisti dikkate alma iki cizgi tam cikarsa dikkate alabilirsin gibi konusmamiz gecmisti kkde. Bu sefer iki cizgide cok net cikti ama Aksam uzeri gebelik testi yaptim negatif cikti. Daha cok erkendi zaten cikmasi icin yinede ovulasyonu dikkate alip gunu degerlendirdim:halay: bakalim bekliyorum:işsiz:

Kızlar ya ebeye gttim yine bu ay ekstra olarak yağ gbi fitil werdi bide rahmin çok dar dedi bu ne demek olabilir gebeliğe engelmi
valla ben ebelere pek inanmiyorum cnm onun yerine hsg cektir zaten hersey cikar esininde gitmesi gerek. insAllah faydasini gorursun cnm.

Back