- 15 Şubat 2013
- 716
- 831
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek canim.. Ins burada bu ay hamis olmayan kalmaz☺Ay sabah sabah ne güzel yorum kurban olurum sana
Çok teşekkür ederim.
Gec yumurtlamadan dolayi adet gunu bile testim negatifti canim. Testi yap ama negatif cikarsa da uzulme. Adet olmadigin surece umut var. ☺ya kızlar iki gün önce test yaptım olumsuzdu negatif. Regl günüm bugün olmasım ama karnım ağrıyor batma var. Psikolojikmi. Melesa bugün test yapsam ??
Yapayım mı ya?
Hadi ins bekleyisin sonunda bebis vardir ☺benxr hala beklemedeyim son 5 kizlar
hc umut yok cnm demn test yptm negtf ciktiHadi ins bekleyisin sonunda bebis vardir ☺
Adet gunun geçmiş miydi canimhc umut yok cnm demn test yptm negtf cikti
yok cnm gecmedi 5 gun var dhaAdet gunun geçmiş miydi canim
Gec yumurtlamadan dolayi adet gunu bile testim negatifti canim. Testi yap ama negatif cikarsa da uzulme. Adet olmadigin surece umut var. ☺
Bu zamana kadar bekleyebilmen bile bence mucize hayatta bekleyemezdim ben :) Hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşallahBenim de bugün gecikmemin 12. günü kızlar. Biraz sonra kan testi vermeye gideceğim. Gece sızıdan sancıdan uyuyamadım. Rahmim, yumurtalıklarım, kasıklarım, bacaklarım ve belim sızladı durdu ama âdet ağrısına tam benzemiyordu. Dün sadece karnımla belim ağrıyordu, gece iyice arttı ama hâlâ âdet olmadım ve akıntım hâlâ tertemiz. Şimdi sağlık ocağına gitme vakti bakalım ne çıkacak. Biraz heyecanlıyım...
Bu zamana kadar bekleyebilmen bile bence mucize hayatta bekleyemezdim ben :) Hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşallah
Merhaba kızlar ;
Biliyorsunuz ki bat'a az kalınca heyecanda artıyor benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım warsa beraber bekleyelim istedim bu ay ebe bir kadına gittim bitkisel bir ilaç werdi adet boyunca onu içtim we adet bittikten sonra kasik we bel cektirdim yakı yapistrdim birde insallah faydası olmuştur
Esr02
yaaaaa bende haftaya çektiricem canım çıktıktan sonra bilgi verirmisinnnnKızlar 1-2gündür giremiyordum şuan rahim filmi için beklemedeyim dua edin bana korkuyorumda