• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

ya kızlar iki gün önce test yaptım olumsuzdu negatif. Regl günüm bugün olmasım ama karnım ağrıyor batma var. Psikolojikmi. Melesa bugün test yapsam ??
Yapayım mı ya?

ya kızlar iki gün önce test yaptım olumsuzdu negatif. Regl günüm bugün olmasım ama karnım ağrıyor batma var. Psikolojikmi. Melesa bugün test yapsam ??
Yapayım mı ya?
Gec yumurtlamadan dolayi adet gunu bile testim negatifti canim. Testi yap ama negatif cikarsa da uzulme. Adet olmadigin surece umut var. ☺

Erken gebelik testi yaptim negatif.ben umudu kestim zaten umutsuz vakayim.bir yumurtamiz vardi belki olur dedik olmadi.kismet degilmis

Gec yumurtlamadan dolayi adet gunu bile testim negatifti canim. Testi yap ama negatif cikarsa da uzulme. Adet olmadigin surece umut var. ☺

Kuzum test yapmaya korkuyorum artık hayal kırıklığından bıktım.
Benim umudum yok ne yalan söyleyim. her an regl olacakmışım gibi...

Benimde bat için son 4 gün ama bu ay yumurtalarım 10mm de kaldığı için hiç sanmıyorum gün bile saymıyorum

Benim de bugün gecikmemin 12. günü kızlar. Biraz sonra kan testi vermeye gideceğim. Gece sızıdan sancıdan uyuyamadım. Rahmim, yumurtalıklarım, kasıklarım, bacaklarım ve belim sızladı durdu ama âdet ağrısına tam benzemiyordu. Dün sadece karnımla belim ağrıyordu, gece iyice arttı ama hâlâ âdet olmadım ve akıntım hâlâ tertemiz. Şimdi sağlık ocağına gitme vakti bakalım ne çıkacak. Biraz heyecanlıyım...

Benim de bugün gecikmemin 12. günü kızlar. Biraz sonra kan testi vermeye gideceğim. Gece sızıdan sancıdan uyuyamadım. Rahmim, yumurtalıklarım, kasıklarım, bacaklarım ve belim sızladı durdu ama âdet ağrısına tam benzemiyordu. Dün sadece karnımla belim ağrıyordu, gece iyice arttı ama hâlâ âdet olmadım ve akıntım hâlâ tertemiz. Şimdi sağlık ocağına gitme vakti bakalım ne çıkacak. Biraz heyecanlıyım...
Bu zamana kadar bekleyebilmen bile bence mucize hayatta bekleyemezdim ben :) Hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşallah

Bu zamana kadar bekleyebilmen bile bence mucize hayatta bekleyemezdim ben :) Hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşallah

2 haftadır her gece yarın sabah âdet olacağım diye diye 13. Güne geldim canım, test bugüne kısmet oldu :)) İdrar ve kan aldılar 3 tüp, yarın sabah sonuçları alacağım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah canım. Kesin negatif çıkacak ama pozitif olursa bir mucize olur herhalde :))

Merhaba kızlar ;
Biliyorsunuz ki bat'a az kalınca heyecanda artıyor benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım warsa beraber bekleyelim istedim bu ay ebe bir kadına gittim bitkisel bir ilaç werdi adet boyunca onu içtim we adet bittikten sonra kasik we bel cektirdim yakı yapistrdim birde insallah faydası olmuştur

Esr02 Esr02

Beni de listenin en başına ekler misin canım:halay:BAT 2 Marttı daha gelmedi.

Back