• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

valla ben ebelere pek inanmiyorum cnm onun yerine hsg cektir zaten hersey cikar esininde gitmesi gerek. insAllah faydasini gorursun cnm.
Canım eşimde gitti bnde gittim bi sorun yok sadece rahim filmi kaldı onada pek girmek istemiyorum şuan böyle şeyleri deneyip sonuç alamazsam girerim

Aynı adet belirtileri gibiydi canım benim ikinci gebeliğim ikisinde de öyleydi hergün tuvalete gidiyodum şimdi geldi gelcek diye kasık ağrım oluyo çünkü sadece adet belirtilerinin dışında uyku hali oluyo bende ordan anlıyorum ben :) senin kaç gün var canım bata inş hamilesindir :anneadayı::anneadayı:

selam kizlar araniza yeni katildim ilk gebeligim aklimda soru isaretleri var beta 1442 artis oldu ilk baktigimizda 157 di 6 gun gecti gec dollenme dedi doktor benim gibi yasayan oldumu yarin doktra gdiicrz tekrardan

Merhaba kızlar. Bugün gecikmemin 17. gününde âdet oldum maalesef. 2 gün önce lekelenme başlamıştı ama umut işte, yerleşme kanamasj diye kendimi kandırdım. Umutlar boşaymış bu ay. En azından âdet oluyorum, bedenim rahatladı biraz.

selam kizlar araniza yeni katildim ilk gebeligim aklimda soru isaretleri var beta 1442 artis oldu ilk baktigimizda 157 di 6 gun gecti gec dollenme dedi doktor benim gibi yasayan oldumu yarin doktra gdiicrz tekrardan
canım 2 gine 1 yapılan testse gayet normal değerin hayırlı olsun darısı da biz bekleyenlere olsun inşAllah

Bat 27 mart hiç ümidim yok ama hayırlısı adetin 3. Günü hormon testine çağırdı doktor bu hormon testi Nasıl oluyor hanımlar

Hamilelik takvimine ekledim totem yaptım binevi inşallah pazartesi günü adet olmam ya

Back