Sende de mi.gitti göğüsler de hassasiyet ya
Canim skldi bende sari idrar sari akinti var cankm sizlerde
Gitti canım ya artık hayırlısı olsun ne diyelim.Bende de açık kahverengi akıntı var su gibi.Başkada bişicik yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende de mi.gitti göğüsler de hassasiyet ya
Canim skldi bende sari idrar sari akinti var cankm sizlerde
Bat ne zamandi canimGitti canım ya artık hayırlısı olsun ne diyelim.Bende de açık kahverengi akıntı var su gibi.Başkada bişicik yok
Bat ne zamandi canim
Canım bende gördüm sanki hayalet bir silik çizgi, bat geçti mi?Sizce ümit var mı?
Aynen aynennnnnn 31 canim benim.pek şaşmaz adet geldi mi gelir yarinBugündü ama kahverengileri görünce pek umudum kalmadı açıkçası.Öğlen koca bir tatlıyıda mideye indirdim pöfffff.
Senin 31 iydi değilmi?
Daha regl olmadiysan umutsuz olma cnmMerhaba kızlar bende hazirandan beri deniyorum hemen olur sanmıştım şaşırdım pek ilgili değildim bu konularla, bu ay benim bat 29 veya 30 du bugünde olmayınca test yaptım 5 tl lik olanlardan ama resmen negatif çıktı öğlen yapmıştım akşam yine baktım net tek çizgi zaten umudumu keseyim regl olacaksa olsun diye yaptım ama hala olmadım hiç ihtimal yoktur dimi?
Geç dollenme olabilir. Birkaç gün daha bekleyin derimMerhaba kızlar bende hazirandan beri deniyorum hemen olur sanmıştım şaşırdım pek ilgili değildim bu konularla, bu ay benim bat 29 veya 30 du bugünde olmayınca test yaptım 5 tl lik olanlardan ama resmen negatif çıktı öğlen yapmıştım akşam yine baktım net tek çizgi zaten umudumu keseyim regl olacaksa olsun diye yaptım ama hala olmadım hiç ihtimal yoktur dimi?
Kesinlikle katılıyorum. Pazartesi yaptığım test belirsiz cikti. Bugün günüm ama olmadım. Yapmaya korkuyorumztn idrar testinde negatif çıkınca, bir an önce regl olayım da boş yere ümit etmeyi bırakayım diyorum. Adet geciktikçe, daha çok üzülüyor insan adet olunca, hamilelik ihtimali yükseldiği için.
Hadi hayırlısı. Ben de çok yoruldum bugün şuan karnımda hafif bir ağrı var. Sanırım hastalanacqgimBende çok heyecanliyim bata 4 gün kaldı sayılır benimde ansızın saniyelik ağrılar hissettiğim oluyor sonra diyorum kendini dinlemekten başka birşey yapmiyorsun iki aydır da reglim erken geliyordu inşallah bu ay hic gelmez
Yaaa deme gelmesin güzel haberlerini duyalimHadi hayırlısı. Ben de çok yoruldum bugün şuan karnımda hafif bir ağrı var. Sanırım hastalanacqgim
Haha tespit iyiydi. Belime iğne batıyor gibi hafif bir ağrı var. Az önce lavaboya gidip kontrol ettim. Gelen giden yok henüz.Zaten idrar testini yapıp negatifi görünce psikolojikmidir nedir bir kaç saat içinde başlıyor adet.Nasıl kasıp sıkıyorsak kendimizi
Gelene gelme demem hiç :) nasip canım ya. Çok umutlanmamaya çalışıyorum. Bu arada benim eşim doktoru dinemeyecek boşarım net :)Yaaa deme gelmesin güzel haberlerini duyalim
Hadi hayırlısı. Ben de çok yoruldum bugün şuan karnımda hafif bir ağrı var. Sanırım hastalanacqgim
Kızlar sakın test yapmayın şimdi tam adet günü 6 gün öncesini gösteren testi yapın. Her ay neler yaşadım ben siİ anlıyorum sabredin fıstıklar
Ayyy bende heyecanlandım