• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbuldum:) ben de bu yüzden adete 4-5 gün kala da yaptım geç döllenme olursa o da tutsun diye:)
Amin. İnşallah hepimiz hamileyizdir herkes yarın yazar pozitif diye inşallah.

Bu arada en yaşlınız benimdir herhalde 35 yaşındayım o yüzden telaşlanıyorum geç oldu diye. Ama bu yıla kadar hiç ilgi alanım değildi çocuk yapmak korkuyodum. Ama çok istiyorum tabi
Canim gecicen sen onu. Burada en yazı benim hahah 38 e 3 ay kaldı :)
İnşallah hayırlısıyla kucağına alirsin tatlım ya. Benim 4. Olacak bu. Olursa bu yaştan sonra tabi. 2. Evliligim bende 3 var eşimde hiç yok. O yüzden uğraşıyorum. Kızım ocakta 18 olacak. Torun sahibi kapasitesindeyim ama uğraşıyorum iste

Bende 34 canım arkandan geliyorum.Benim de hiç bu güne kadar öyle bir niyetim olmadı şimdi de tutuştum:KK70:
Aynen:) ama ben zaten 9 ay önce evlendim eşimin de önceki evliliğinden 1 çocuğu var o da böyle çok istiyo gibi değil bi tuhaf oldum daha bi istek sardı sanki evlenince erkek hep çok çocuk ister gibi geliyodu:) şimdi biraz biraz istiyo gibi olmadıkça o da merak etmeye başladı çünkü daha bir hırsla deniyo sanki:))

Aynen:) ama ben zaten 9 ay önce evlendim eşimin de önceki evliliğinden 1 çocuğu var o da böyle çok istiyo gibi değil bi tuhaf oldum daha bi istek sardı sanki evlenince erkek hep çok çocuk ister gibi geliyodu:) şimdi biraz biraz istiyo gibi olmadıkça o da merak etmeye başladı çünkü daha bir hırsla deniyo sanki:))
Hahah ben eşime diyorum ben doğurgan hatunum 3 tane ispatı var sen kendine yan. Diye. O da öyle gaza geliyor :)

İnşallah hayırlısıyla kucağına alirsin tatlım ya. Benim 4. Olacak bu. Olursa bu yaştan sonra tabi. 2. Evliligim bende 3 var eşimde hiç yok. O yüzden uğraşıyorum. Kızım ocakta 18 olacak. Torun sahibi kapasitesindeyim ama uğraşıyorum iste
Allah bağışlasın canım.38 kadının en güzel yaş zamanları.

Artık adamlara zorla çocuk yaptıracağız neredeyse :-)

Yaaa bende eylülde 36 oluyorum:) sen deneyimlisin işte ne güzel anlarsın hamile olup olmadığımızı:) ben aşırı çocuklara düşkün biriyim yeğenimin annesi gibiyim resmen bende panik atak olduğu için kafamda erteledim herşeyi. Şimdi bıraktım akışına inşallah olur

Yaaa bende eylülde 36 oluyorum:) sen deneyimlisin işte ne güzel anlarsın hamile olup olmadığımızı:) ben aşırı çocuklara düşkün biriyim yeğenimin annesi gibiyim resmen bende panik atak olduğu için kafamda erteledim herşeyi. Şimdi bıraktım akışına inşallah olur
Valla onu anca allah bilir kız. Ben ultrason muyum anlayayım. :) bırakın herkesin hamileliğin ayrı belirtileri olduğunu, bir kişinin her hamileliği bile aynı olmuyor :)
Çocuk güzel şey. Annelik paha biçilemez. En kısa zamanda tatmaniz dileğiyle

Bu arada buraya yazmak hoşuma gitti bir sorum daha var kasıklarımda pıt pıt atma var seğirme normalmi yoksa belirti mi sizce

Kız iki gün kendime yaptım bugün kayinvalideme yaptım. Yarın da tatlı yapacağım. Düşün yorgunluğumu artık. Ama adam gel dese hazır askerim valla :)
:-) aynen aynen bende hazir ola geciyorum ama tam olmasa da oluyor bsyler :-)

Ayy benim ilk olcak simdiden ben bebek kiyafetleri bakiyorum inşallah rabbim yuzumuzu guldurur 22 yasindayim 23 yasimda anne olurummmm inşallah herkes anne olur her isteyennn inşallah

Ayy benim ilk olcak simdiden ben bebek kiyafetleri bakiyorum inşallah rabbim yuzumuzu guldurur 22 yasindayim 23 yasimda anne olurummmm inşallah herkes anne olur her isteyennn inşallah

İnşallah canım ağzından bal damlıyor.Vallahi pek özendim şimdi kıyafet falan ne tatlı ne güzel oluyorlar dimi minnak minnak :KK200::emir_bebek:

Az once abdest almak icin camasirimi değiştireyim dedim ah birde ne goreyim kirmizi kart:eek: aksam.ustude test yapmistim tabiki negatifti birde nöbetçi eczaneyiz diye 3 tl testi 6 tl verdi öküz neyse yanarim yanarimda 15 gun sogan kürü ictim ona yanarim üşene üşene hazirladim bayramda memleketime gidecem 11 gibi gelirim sanirim yumurtlama donemini kaciracam ha bu arada etiketleyemedim eflatun en yasliniz benim birkere:)39 olacam

Az once abdest almak icin camasirimi değiştireyim dedim ah birde ne goreyim kirmizi kart:eek: aksam.ustude test yapmistim tabiki negatifti birde nöbetçi eczaneyiz diye 3 tl testi 6 tl verdi öküz neyse yanarim yanarimda 15 gun sogan kürü ictim ona yanarim üşene üşene hazirladim bayramda memleketime gidecem 11 gibi gelirim sanirim yumurtlama donemini kaciracam ha bu arada etiketleyemedim eflatun en yasliniz benim birkere:)39 olacam
Nöbetci eczane baska biyerfrn alamicak diye vermedir o kdr bende 5 tl alıyorum senn bat kaçtı kac ghn geçti

Back