• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ya nasil lekelenme ayni durumdayim peceteye silince geliyo adetime 7 gun var hafif kirmizi yi da gordum pecetede sabahtan beri sildikce geliyo acaba adetim erkenmi basladi diyorum sen sevin canim gozun aydin bu tur kanama bebis yerlesirken oluyor yarin doktora git belki progestan baslar sana bilemeyiz ayyyy insallah banada nasip olmustur ne olur banada dua et canim sende sevin ama yarin beta hcg baktir kanda
Yarin memlekete yolculuk var canim anca bayramdan sonraya kalcak maalesef kahverengi leke geliyor benim pecete koymustum net gordum yani test yapinca aninda cikti cizgi cokta erken sende yap bakalim bi senin nasil cikcak insallah gonlunden gecen neyse o olsun canim benim :KK200:

Yarin memlekete yolculuk var canim anca bayramdan sonraya kalcak maalesef kahverengi leke geliyor benim pecete koymustum net gordum yani test yapinca aninda cikti cizgi cokta erken sende yap bakalim bi senin nasil cikcak insallah gonlunden gecen neyse o olsun canim benim :KK200:
Bakalim canim yarin geceye kadar sokulerek gelmezse yarin aksam yaparim testi kismet rabbim hayirlisiyla versin en uygun zamanda gonlumuzdekini

Kızlar adete yakin her seferinde cani tatli isteyrn varmi sahsen her adette canim tatli ister ve suanda ayni sekilde tatli isdiyorum ya kesin olacam yaaaaa

Kızlar adete yakin her seferinde cani tatli isteyrn varmi sahsen her adette canim tatli ister ve suanda ayni sekilde tatli isdiyorum ya kesin olacam yaaaaa

Ben ben:duduk: kirmizi kartinyiyecez az kaldi sanirim dun gece 12 gibi tatli yemeye giturdum kocami:halay:

Back