• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi acele etme var mı belirti
3 gündür temizlikte uğraşıyorum. Göğüslerin çok olmasa da hassas. Akintim yok denecek kadar az. Kaşık ağrım vs yok ama belim ağrıyor . Bir de sık sık baş dönmem var. Ama o vertigo dan olabilir.

Son 1 canim ama gogslerimde hassasiyet cok azaldi
Ben kimyasal gebelik yaşadığında battan 4 5 gün öncesine kadar çok agriliydi göğüslerim ama bat zamanı azaldı hassasiyet. Hatta kayinvalideme hastalanacqgim demiştim. Testte pozitif görünce o bile şaşırdı. Yani hassasiyetin gitmesi o kadar da önemli değil.

Ben kimyasal gebelik yaşadığında battan 4 5 gün öncesine kadar çok agriliydi göğüslerim ama bat zamanı azaldı hassasiyet. Hatta kayinvalideme hastalanacqgim demiştim. Testte pozitif görünce o bile şaşırdı. Yani hassasiyetin gitmesi o kadar da önemli değil.
Ne bileyim ya ama ben olurum ya ben blmiyorum kafam karisdi moralman düştüm zaten bide tam birliktelik olmuyor yarisi oluyor evet spermler gidiyor ama belirtiler kayboldu gogsumde damar falan da yok normalde olurmusss

Sizce ümit var mı?

Eklentiler

• sketch-1504114593777.png
    sketch-1504114593777.png
    84,1 KB · Görüntüleme: 50
Ne bileyim ya ama ben olurum ya ben blmiyorum kafam karisdi moralman düştüm zaten bide tam birliktelik olmuyor yarisi oluyor evet spermler gidiyor ama belirtiler kayboldu gogsumde damar falan da yok normalde olurmusss

Dur bakalım daha ümit kaybetmek için erken.Benim bat bugündü az kahverengi akıntı geldi şimdi yok.Benimde göğüs hassasiyeti bitti.

Çok heveslenmemek gerektiği gibi umutsuzluğa da kapılmamak gerek. Zamana bırak.

Dur bakalım daha ümit kaybetmek için erken.Benim bat bugündü az kahverengi akıntı geldi şimdi yok.Benimde göğüs hassasiyeti bitti.
Sende de mi.gitti göğüsler de hassasiyet ya
Canim skldi bende sari idrar sari akinti var cankm sizlerde

Back