- 24 Ağustos 2017
- 126
- 53
- 13
- 31
Tabi acele etme var mı belirtiEvet bugün bat günüm. Ama henüz gen giden yok. Ama bazen 29 bazen 30 gün de sürebilir dongum. O yüzden acele etmek istemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi acele etme var mı belirtiEvet bugün bat günüm. Ama henüz gen giden yok. Ama bazen 29 bazen 30 gün de sürebilir dongum. O yüzden acele etmek istemiyorum.
3 gündür temizlikte uğraşıyorum. Göğüslerin çok olmasa da hassas. Akintim yok denecek kadar az. Kaşık ağrım vs yok ama belim ağrıyor . Bir de sık sık baş dönmem var. Ama o vertigo dan olabilir.Tabi acele etme var mı belirti
Yiyecem ben her an yiyeblrm o kirmizi karti gogslerimde acimiyoe artıkBen ben kirmizi kartinyiyecez az kaldi sanirim dun gece 12 gibi tatli yemeye giturdum kocami
Ne kadar kaldı bata?Yiyecem ben her an yiyeblrm o kirmizi karti gogslerimde acimiyoe artık
Son 1 canim ama gogslerimde hassasiyet cok azaldiNe kadar kaldı bata?
Son 1 canim ama gogslerimde hassasiyet cok azaldiNe kadar kaldı bata?
Ben kimyasal gebelik yaşadığında battan 4 5 gün öncesine kadar çok agriliydi göğüslerim ama bat zamanı azaldı hassasiyet. Hatta kayinvalideme hastalanacqgim demiştim. Testte pozitif görünce o bile şaşırdı. Yani hassasiyetin gitmesi o kadar da önemli değil.Son 1 canim ama gogslerimde hassasiyet cok azaldi
Ne bileyim ya ama ben olurum ya ben blmiyorum kafam karisdi moralman düştüm zaten bide tam birliktelik olmuyor yarisi oluyor evet spermler gidiyor ama belirtiler kayboldu gogsumde damar falan da yok normalde olurmusssBen kimyasal gebelik yaşadığında battan 4 5 gün öncesine kadar çok agriliydi göğüslerim ama bat zamanı azaldı hassasiyet. Hatta kayinvalideme hastalanacqgim demiştim. Testte pozitif görünce o bile şaşırdı. Yani hassasiyetin gitmesi o kadar da önemli değil.
Sizce ümit var mı?
Ne bileyim ya ama ben olurum ya ben blmiyorum kafam karisdi moralman düştüm zaten bide tam birliktelik olmuyor yarisi oluyor evet spermler gidiyor ama belirtiler kayboldu gogsumde damar falan da yok normalde olurmusss
Son 4 günüm benimde hcg dün 0<0.1di
Çok heveslenmemek gerektiği gibi umutsuzluğa da kapılmamak gerek. Zamana bırak.Ne bileyim ya ama ben olurum ya ben blmiyorum kafam karisdi moralman düştüm zaten bide tam birliktelik olmuyor yarisi oluyor evet spermler gidiyor ama belirtiler kayboldu gogsumde damar falan da yok normalde olurmusss
Sanki var gibi amq bilemedimSizce ümit var mı?
Gelen giden olmasın boş verDur bakalım daha ümit kaybetmek için erken.Benim bat bugündü az kahverengi akıntı geldi şimdi yok.Benimde göğüs hassasiyeti bitti.
Sende de mi.gitti göğüsler de hassasiyet yaDur bakalım daha ümit kaybetmek için erken.Benim bat bugündü az kahverengi akıntı geldi şimdi yok.Benimde göğüs hassasiyeti bitti.
Haklisin canim.ama.iste olmuyor bakalim nasip hayirlisi neyse o.olsunÇok heveslenmemek gerektiği gibi umutsuzluğa da kapılmamak gerek. Zamana bırak.
Hayirlisi canimBende akinti yok.