Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar
- Konu Sahibi Daphnesw
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
Benimde 6 gün var. Pazartesi test yapıyım diyorum ama emin değilim :) bu ay çatlatma iğnesi kullandım
Pazartesiyi bekliyorsan salı bekle derim. Ben yarın dışarı çıkacağım. Almadan eve dönmeyi başarırsa salıyı beklerim
Son iki kaldı ama korkudan test alamıyorum, belirtisi olan var mı kızlar. Benim göğüs uçlarımdaki ağrı çok fena bir de kasık ağrım var.
Göğüs uçlarında ağrı yok ama aşırı hassas. Dokundum mu aciyor. Az evvel mutfağı temizlemeye girişim. Salaklar gibi de tezgahın üstünden atladım. Atlar atlamaz kasığım inceçık bir sancı girdi. Eşim duysa öldürür Allahtan bu hafta hep gecede olacak haberi yok bu yediğim halan.
- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
Ay aynı valla bide rengi koyulasti etrafındaki noktalar kocaman oldu valla afedersiniz eşim bile şaşırdı. Benim ağrım olmazdı göğüslerde şimdi dokunamiyorum bir de yanıyor. Dikkat et cnm zıplama öyle.Pazartesiyi bekliyorsan salı bekle derim. Ben yarın dışarı çıkacağım. Almadan eve dönmeyi başarırsa salıyı beklerim
Göğüs uçlarında ağrı yok ama aşırı hassas. Dokundum mu aciyor. Az evvel mutfağı temizlemeye girişim. Salaklar gibi de tezgahın üstünden atladım. Atlar atlamaz kasığım inceçık bir sancı girdi. Eşim duysa öldürür Allahtan bu hafta hep gecede olacak haberi yok bu yediğim halan.
- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- 11 Ekim 2016
- 1.174
- 716
- 123
- 33
- 1 Ekim 2013
- 8.462
- 20.511
- 548
- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
Ay aynı valla bide rengi koyulasti etrafındaki noktalar kocaman oldu valla afedersiniz eşim bile şaşırdı. Benim ağrım olmazdı göğüslerde şimdi dokunamiyorum bir de yanıyor. Dikkat et cnm zıplama öyle.
Ay hadi inşallah vardır bebis. Ben hamilelikte uzmanım. 3 çocuk annesi olunca hamileyken hep koyulasirdi göğsümde halka. Valla dikkat edici diyorum ama yapmadan duramıyorum
Valla zor olur ama geçer günler. Amin hepimize canım.Ayy sizin yine azalmış günler kızlar benim daha 12 gün var Allah bir an önce hayırlısıyla sağlıklı hayırlı gebelik haberleri nasip etsin size de bana da aminn
Şafak 6 desene :) ben klomen kullandım ama catlatma ignesi vurulması. Ne zaman catladi bilmiyorum o yüzden. İnşallah başlık uğurlu gelir de hepimiz alırız hayırlı haberleri.Benimde 6gün var arkadaşlar çok meraktaym yumurtlamadan iki gün sonra göğüs agrım başladı sızlıyor bastırınca çok erken başladı adetten öncede olur ama bir hafta kala başlardı şimdi yumurtlamadan iki uç gün sonra başladı böyle olan varmı aranızda
Ya benim doktor ayın 5 ine kadar gelme dedi. Eğer hasta olursam bu ay kontrole gidemeyeceğim bayram dolayısıyla. Sen çok sansliymissin. İnşallah doktorun sevinçli haberleri verir. Bizi de haberdar et ama :)merhabaa benim de 28 agustos. 29 agustosta dr randevum var ilac kullandgm icin o gune kadar hamis olmasamda regl olmicam ins. 29 unda da dr kan testi yapar varsa var yksa ilacin bitimiyle gelsin kirmizilarrr
- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
Eheeey benmde 6 gun varrrrr
Eheeey benmde 6 gun varrrrr
Desenize aynı gün içinde iyi ya da kötü haberleri alacağız. :)
- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
Belki ikimizede uğurlu gelirriz canim hadi hayirlisi hamis olursakda bebislerimozi söyleriz bnmki byle seninki nasıl diee ay ne tatlı ya yaslar kac kizlar ne kdrlik evlisinzDesenize aynı gün içinde iyi ya da kötü haberleri alacağız. :)
- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
İnşallah cnaım, ne kadar isteyen varsa hayırlısıyla kucakları dolsun :)Belki ikimizede uğurlu gelirriz canim hadi hayirlisi hamis olursakda bebislerimozi söyleriz bnmki byle seninki nasıl diee ay ne tatlı ya yaslar kac kizlar ne kdrlik evlisinz
Sanırım aranızda en yaşlı benim. 38 yaşında ve 3 çocuk annesiyim. 2. evliliğim 2 yılı doldurduk. Eşimin çocuğu olmadığı için bir cesaret korunmayı bıraktım aralıkta. Bir kimyasal gebelik yaşadım Şubatta. O zamandan beri bekliyorum. Yaşım ileri olduğu için korkarak bu ay doktora gittim. Klomenle yumurtalarımı tetikledi. Daha evvelden çocuğum olduğundan teste gerek görmedi. Şimdi bat bekliyorum :)
- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
Yokmu kızlar göğüsleri erkenden sızlamaya göğüs ucu erkenden büyüyenler değişiklik hissedenler
Benim göğüs uçlarım hep büyük canım. Daha ne kadar büyüyebilirler tahmin edemiyorum. Sızlama var ama uçlarda.
00:00 da 5 oldum ben de00.00 olunca 6 ya düşüyorum dun aksamdan goguslerim dolgunlasti ve sizliyor suan degmesin byere ama adetimde de byle oluyordu bnm blmiyorum nasip
Deneyebilirim ama denemek istemiyorum. Aslında istemiyor değilim kararsızım. Sabretmek istiyorumBazı gebelik testleri bat öncesinde sonuç veriyormus, erken gebelik testi olarak geçiyor,denenebilir
- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
Bende 22 yasinda bir yil olmasina 00.11 itibaryle 2 gun kaldi vajinimus vakasi ben ay penisi biraz alip git gel yapip alabiliorum ama tamami olmasadaaaaa . Spermleri esim bırakıyor bacaklarimi yukari kaldiriyorum bu ay byle sürdü ınsallaaah tutarİnşallah cnaım, ne kadar isteyen varsa hayırlısıyla kucakları dolsun :)
Sanırım aranızda en yaşlı benim. 38 yaşında ve 3 çocuk annesiyim. 2. evliliğim 2 yılı doldurduk. Eşimin çocuğu olmadığı için bir cesaret korunmayı bıraktım aralıkta. Bir kimyasal gebelik yaşadım Şubatta. O zamandan beri bekliyorum. Yaşım ileri olduğu için korkarak bu ay doktora gittim. Klomenle yumurtalarımı tetikledi. Daha evvelden çocuğum olduğundan teste gerek görmedi. Şimdi bat bekliyorum :)