• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim göğüs uçlarım hep büyük canım. Daha ne kadar büyüyebilirler tahmin edemiyorum. Sızlama var ama uçlarda.

00:00 da 5 oldum ben de :KK70:

Deneyebilirim ama denemek istemiyorum. Aslında istemiyor değilim kararsızım. Sabretmek istiyorum :KK70:
Biz kadinlar böyleyiz hemen googleye yazıyoruz bu belirti hamilelik belirtisimi :halay:

Kizlar yarin yani cuma gunu saat 00:00 geciyor bugun oluyor yani zilhicce ayinin 3 . Gunundeyiz bebis isteyenler bunu paylassin yaysin bebek hasretimiz sona ersin hayirlisiyla rabbim dualarimizi kabul etsin insallah

Eklentiler

• FB_IMG_1503592214431.jpg
    FB_IMG_1503592214431.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 76
Bende 22 yasinda bir yil olmasina 00.11 itibaryle 2 gun kaldi vajinimus vakasi ben ay penisi biraz alip git gel yapip alabiliorum ama tamami olmasadaaaaa . Spermleri esim bırakıyor bacaklarimi yukari kaldiriyorum bu ay byle sürdü ınsallaaah tutar

Çok enteresan. Tamam sen istemsiz olarak bunu yaşıyor olbilirsin ama adama da yazık be canım :D İnşallah tutar canım ya. Ay genceciksin daha, olur olur. Geç olsun da güç olmasın derler :)

Biz kadinlar böyleyiz hemen googleye yazıyoruz bu belirti hamilelik belirtisimi :halay:
Benim erkek kardeşim doktor, kız kardeşim de google doktoru :D Eşimin eli kesildi dikişler alınacak googledan bakıyor nasıl alınır diye. Gerek yok ya ben alırım diyor :D

Kizlar yarin yani cuma gunu saat 00:00 geciyor bugun oluyor yani zilhicce ayinin 3 . Gunundeyiz bebis isteyenler bunu paylassin yaysin bebek hasretimiz sona ersin hayirlisiyla rabbim dualarimizi kabul etsin insallah

Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

Çok enteresan. Tamam sen istemsiz olarak bunu yaşıyor olbilirsin ama adama da yazık be canım :KK70: İnşallah tutar canım ya. Ay genceciksin daha, olur olur. Geç olsun da güç olmasın derler :)
Nabalim oda nabsin baskadi olsa .coktan beni.kapi önüne koyardi ama esimden..allah razi olsun

Benim erkek kardeşim doktor, kız kardeşim de google doktoru :KK70: Eşimin eli kesildi dikişler alınacak googledan bakıyor nasıl alınır diye. Gerek yok ya ben alırım diyor :KK70:

Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
Aminnnn

Nabalim oda nabsin baskadi olsa .coktan beni.kapi önüne koyardi ama esimden..allah razi olsun

Tedavisi falan yok mu bunun?

Geldi valla geldi de ben korkuyorum negatifi gorurum diye
O yuzden bekleyeyim diyorum
Hosbuldum canim

Bekle bekle diyeceğim de söylemesi kolay yapması zor :) Umarım tez zamanda hayırlı haberler alırsın. Var mı belirtin?

Tedavisi falan yok mu bunun?

Bekle bekle diyeceğim de söylemesi kolay yapması zor :) Umarım tez zamanda hayırlı haberler alırsın. Var mı belirtin?
Var gibi ama eminde degilim canim
Bu ay ben hep yandim yani ates basti bana cok
Vucudum yangin yeri gibiydi adeta
Esim dedi neden bu kadar sicaksin ates gibisin dedi bende yaklasma yakarim dedim hatta espri yaptim ahaha
Adetime 9 gun kala pembe akinti geldi 1 kere geldi
Sonra hep şeffaf akintim geldi
Sol kasigim ilk hafif hafif ben burdayim dedi sonrada biraz zonklar gibi oldu
Sık sık idrara cikma olmaya basladi gece hic uyuyamadim
Dunde annem sevdigim bir yemek yapti kokuyor bu dedim yiyemedim makarna yaptim yedim
Belirtilerim bunlar yani
Ama bilmiyorum korkuyorum negatifi gorucem diye

Benim adet gunum ne zaman bilmiyoru. :KK76: ria varken 18 gune adet gorurdum sanirim haftaya olacam ama hic umudum yok test aldim nagatif cikti:KK43: demekki vakti zamani var daha der teselinederim kendimi:halay:

Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki olsun adet oluncaya kadar gün aşırı devam edin dedi doktor.valla bugün çok iş yapmıştım yorgunluktan ölüyordum sırf bebiş için ilişki oldu.bide doktor ilişki esnasında kafadan bebeği at diyor.nasıl atayım yorgun argın bebiş için ilişki oldu:olamaz: içimde hem umut var hemde umutsuzluk.iyice kafayı yedim:KK55:

Ben inanmiyorim psikolojik hamile kalinmadigina kizimda ikimiz yorgunluktan ölürken iliski oluyordu sonu hamile kaldim:anneadayı::emir_bebek::KK200:

Var ana ucretli 5 milyar civarı

Çokmuş ya :(

Esim dedi neden bu kadar sicaksin ates gibisin dedi bende yaklasma yakarim dedim hatta espri yaptim ahaha
Dunde annem sevdigim bir yemek yapti kokuyor bu dedim yiyemedim makarna yaptim yedim
Belirtilerim bunlar yani

Maşallah hepsi gebeliğe uygun belirtiler. Pembe akıntı yerleşmeden kaynaklanmış gibi duruyor. Ay hadi inşallah müjdeli haberler getirirsin bize :)

Benim adet gunum ne zaman bilmiyoru. :KK76: ria varken 18 gune adet gorurdum sanirim haftaya olacam ama hic umudum yok test aldim nagatif cikti:KK43: demekki vakti zamani var daha der teselinederim kendimi:halay:

Adet döngün çok kısaymış. Bence acele etme. Belki çıkar adet gününe yakın.

Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki olsun adet oluncaya kadar gün aşırı devam edin dedi doktor.valla bugün çok iş yapmıştım yorgunluktan ölüyordum sırf bebiş için ilişki oldu.bide doktor ilişki esnasında kafadan bebeği at diyor.nasıl atayım yorgun argın bebiş için ilişki oldu:olamaz: içimde hem umut var hemde umutsuzluk.iyice kafayı yedim:KK55:
Ya o ilişkinin doktor tarafından belirlenmesi sıkıcı. Bizim için sıkıntı yok. Zaten gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Ama bazen canımız istiyor o gün ili,şki yoksa beklemek zorunda kalıyoruz. Bir kere de sabah 4 ila 6 arası ilişki vermişti doktor. Resmen görev yapar gibi saat kurduk. Bu tarz planlı şeyler cidden hiç haz vermiyor :D

Ayyy bende hep bebek düşünüyorum :-)
Bebek düşünüyorum ama ilişki sırasında değil :)
Ben inanmiyorim psikolojik hamile kalinmadigina kizimda ikimiz yorgunluktan ölürken iliski oluyordu sonu hamile kaldim:anneadayı::emir_bebek::KK200:
Çok kafaya takarsan uğraşırsan olmuyormuş. Benim eltim 7 sene çocuksuz kaldı. Aşılama dahi yaptılar. Karı koca işten izin alıp eve geliyorlardı çocuk yapmak için. En sonunda kaynım trafik kazası geçirdi. Bunlar nasibimizde yokmuş diyerek bir kenara bırakmışlardı. Kaynım evde istirahatteyken eltim hamile kalmış :) şimdi 5.5 yaşında kızı var.

Var ana ucretli 5 milyar civarı

Çokmuş ya :(

Belirtilerim bunlar yani

Maşallah hepsi gebeliğe uygun belirtiler. Pembe akıntı yerleşmeden kaynaklanmış gibi duruyor. Ay hadi inşallah müjdeli haberler getirirsin bize :)

Adet döngün çok kısaymış. Bence acele etme. Belki çıkar adet gününe yakın.

Ya o ilişkinin doktor tarafından belirlenmesi sıkıcı. Bizim için sıkıntı yok. Zaten gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Ama bazen canımız istiyor o gün ili,şki yoksa beklemek zorunda kalıyoruz. Bir kere de sabah 4 ila 6 arası ilişki vermişti doktor. Resmen görev yapar gibi saat kurduk. Bu tarz planlı şeyler cidden hiç haz vermiyor :D

Ayyy bende hep bebek düşünüyorum :-)
Bebek düşünüyorum ama ilişki sırasında değil :)
Çok kafaya takarsan uğraşırsan olmuyormuş. Benim eltim 7 sene çocuksuz kaldı. Aşılama dahi yaptılar. Karı koca işten izin alıp eve geliyorlardı çocuk yapmak için. En sonunda kaynım trafik kazası geçirdi. Bunlar nasibimizde yokmuş diyerek bir kenara bırakmışlardı. Kaynım evde istirahatteyken eltim hamile kalmış :) şimdi 5.5 yaşında kızı var.

Back