• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne bileyim canim ben baya kafaya takmistim bebek konusunu cok ugrasmadan hamile kaldim ya herkes oyledir saniyorum Daphnesw Daphnesw birde benim koca bey diyo ki dun test yaptim hic hamile degilim dedim oomazsin tabi gidip hortumla su tutarsan hamile kalamazsin diyor ne guldum ya alakasi yok iste adam saatlerce lohadali kadın gibi yatmami bekliyor iliskiden sonra:KK49::confused:

Ay ne bileyim canim ben baya kafaya takmistim bebek konusunu cok ugrasmadan hamile kaldim ya herkes oyledir saniyorum Daphnesw Daphnesw birde benim koca bey diyo ki dun test yaptim hic hamile degilim dedim oomazsin tabi gidip hortumla su tutarsan hamile kalamazsin diyor ne guldum ya alakasi yok iste adam saatlerce lohadali kadın gibi yatmami bekliyor iliskiden sonra:KK49::confused:
Hahaha hortum tutma iyiymiş :D Bir süre yatılmalı tabiki de abartmadan. Benim eşim de daha yumurtlama döneminden bardak bile kaldırmama bağırıp çağırıyor. Efendim biz ne için uğraşıyormuşuz ben ne yapıyor muşum. Ya arkadaşım, daha ortada fol var ama yumurta yok. Sen neyin kafasındasın diyeceğim, bir baktım kayınvalidem de aynı havada. Aman kızım sen elleme bırak gelince kocan yapsın. Hah dedim, dokuz ay bu ikisiyle ömür geçmez kesin :D

Hahaha hortum tutma iyiymiş :KK70: Bir süre yatılmalı tabiki de abartmadan. Benim eşim de daha yumurtlama döneminden bardak bile kaldırmama bağırıp çağırıyor. Efendim biz ne için uğraşıyormuşuz ben ne yapıyor muşum. Ya arkadaşım, daha ortada fol var ama yumurta yok. Sen neyin kafasındasın diyeceğim, bir baktım kayınvalidem de aynı havada. Aman kızım sen elleme bırak gelince kocan yapsın. Hah dedim, dokuz ay bu ikisiyle ömür geçmez kesin :KK70:

Ay ne güzel ilk defa baba olavak ama adam yani boyle düşünmesi cok normal canim kv de benimkinin kafasindanmis Rabbim inşallah nasip eder hayirlisi herseyin

selam kızlar
benimde 6 gün var kızlar :)
bu ay doktora gittik ilk defa testler yaptı hiç bişeyiniz yok gidin hamile kalın dedi :) inşalah olmuştur.
Kasıklarım ve göğüslerim çok ağrıyo 1,5 haftadır.

Canlar bat 31 ağustos. Son 6 gün :) Umarım çifte bayram yaşarız hepimiz. Test yapmayı düşünmüyorum. Regl günü yada ertesi günü (inşallah gecikirrrrrr) kan vermeyi düşünüyorum. Belirtileriniz neler? benim 3/4 gün sırtım çok ağrıdı. Kasıklarım gergin bacaklarımı uzatıp uyuyamıyorum. Toplayıp uyuyorum. Çok rahatsız ediyor. Bacak / kasık birleştiği yer çok gergin. Allahım inşallah rahimin büyüyüp yarattığı gerginliktir. Bide iştahım çok açık. Sizde neler var hatunlar?

Ay ne güzel ilk defa baba olavak ama adam yani boyle düşünmesi cok normal canim kv de benimkinin kafasindanmis Rabbim inşallah nasip eder hayirlisi herseyin

Hakkımızda hayırlısı canım ya :)

selam kızlar
benimde 6 gün var kızlar :)
bu ay doktora gittik ilk defa testler yaptı hiç bişeyiniz yok gidin hamile kalın dedi :) inşalah olmuştur.
Kasıklarım ve göğüslerim çok ağrıyo 1,5 haftadır.

Hadi bakalım, hayırlı olur inşallah :) Demesi kolay doktor bey deseydin hahaha

Canlar bat 31 ağustos. Son 6 gün :) Umarım çifte bayram yaşarız hepimiz. Test yapmayı düşünmüyorum. Regl günü yada ertesi günü (inşallah gecikirrrrrr) kan vermeyi düşünüyorum. Belirtileriniz neler? benim 3/4 gün sırtım çok ağrıdı. Kasıklarım gergin bacaklarımı uzatıp uyuyamıyorum. Toplayıp uyuyorum. Çok rahatsız ediyor. Bacak / kasık birleştiği yer çok gergin. Allahım inşallah rahimin büyüyüp yarattığı gerginliktir. Bide iştahım çok açık. Sizde neler var hatunlar?

Ben belirtilere pek dayanmak istemiyorum çünkü bu ay klomen kullandım ilk kez. Normalde adet öncesi ve adet sırasında sorun yaşayan biri değilimdir. Bir ay göğüslerim şişer bir ay şişmez. Adetin ikinci günü sağ bacağımda kasılma olur. Kısa sürelidir. Öyle karın ağrısı kasık ağrısı hiç olmaz. Ama klomenden sonra yumurtlama dönemimde perşian oldum. Ağrı şişkinlik vs. Yalnız pazartesiden beri karnım davul gibi şişti bugün inmiş. İnşallah sana da hayırlı haberler gelir bebişini bir an önce kucağına alırsın.

Kizimda gobegimde hafif belli belirsiz cizgi ikusmustu regl haftamda test yaptim silik cikmisti adet gunime 2 gun kala agzimdan metal tat oluştu baskada belirtim olmadi umarim yardimci olmuşumdur

Hayırlı cumalar bat a 6 gün olan canlar benmde 6 gün kaldi test yapmayi düşünüyorum pazar günü filan

Maşallah hepsi gebeliğe uygun belirtiler. Pembe akıntı yerleşmeden kaynaklanmış gibi duruyor. Ay hadi inşallah müjdeli haberler getirirsin bize :)
Inşallah tatlim ya bakalim biraz daha bekliycem annem surpriz olsun direk keseyi gorelim diyor gerci nasil bekliycem onuda bilmiyorum ya

Hayırlı cumalar bat a 6 gün olan canlar benmde 6 gün kaldi test yapmayi düşünüyorum pazar günü filan
Hayirli cumalar tatlim dualarimiz kabul olsun
Hadi insallah guzel haberler veririz
Kiz biz hamile kalinca adamlari deli ederiz ahahahah
Aşermek onu istiyorum bunu istiyorum demek bide olmazsa ağlamak..
Vah gariplerim vah yandılar ahah

Ben şuan disardayim eczanenin önünden geçtim almadım. Ama sağ kasığıma bıçak saplaniyortmus gibi bir ağrı var. Yürüyemiyorum nedense. Alıcam bir test gibi

Inşallah tatlim ya bakalim biraz daha bekliycem annem surpriz olsun direk keseyi gorelim diyor gerci nasil bekliycem onuda bilmiyorum ya
Ay hadi inşallah :)

Benimki sanırım 9 ay beni paketleyip rafa kaldıracak. Biblo bebek gibi gebelik yaşayacağım hahahah

Ben şuan disardayim eczanenin önünden geçtim almadım. Ama sağ kasığıma bıçak saplaniyortmus gibi bir ağrı var. Yürüyemiyorum nedense. Alıcam bir test gibi

Ay hadi inşallah :)

Benimki sanırım 9 ay beni paketleyip rafa kaldıracak. Biblo bebek gibi gebelik yaşayacağım hahahah
Daha ortada 1. Cocuk yok benimki 2. Yi dusunuyor
Bende anneme cekersem hamilelik dogum ikinci cocugu dusunurum yok cekmezsem saatlerce agri falan cekersem zor ikinci dedim
Annem beni doguracagi zaman bir saatte dogurmus sanci ve dogum toplam bir saat
Zor yetistirmis dayim annemi

Aynenn aynennnnn benim eşim tw tamamen iptal ederim.diyor cunku bilyir karisini herşey isterim ben :-) simdi bile böyleysem.oyle nasil olurum blmiyorum

Daha ortada 1. Cocuk yok benimki 2. Yi dusunuyor
Bende anneme cekersem hamilelik dogum ikinci cocugu dusunurum yok cekmezsem saatlerce agri falan cekersem zor ikinci dedim
Annem beni doguracagi zaman bir saatte dogurmus sanci ve dogum toplam bir saat
Zor yetistirmis dayim annemi
Yok artik bu kadr tesadüf olmaz bende acilin kapisinda çıkıyormusumda bende zor yetsmsm ama ben normali nasil yaparm bnm biraz zor ben sezeryan isdiom ama hayirlisi

Yaaaa ben anlamadım yumurtlama testi yapıyorum 5 gündür hep silik çıkıyor yani negatif bazılarının regl bitiminde yumurtlama oluyormuş ozaman mı oldu acaba bende kasık falan ağrı yokta göğüslerim çok acıyor bu kadar erken olmazdı 13 gün var regl ime daha :( normalde 8 Eylül'de inde adet olmam lazım 25 ağustos yumurtlama tarihim normal zamanlara göre ama bilmiyorum ağlıcam

Yok artik bu kadr tesadüf olmaz bende acilin kapisinda çıkıyormusumda bende zor yetsmsm ama ben normali nasil yaparm bnm biraz zor ben sezeryan isdiom ama hayirlisi
Ben normal istiyorum tatlim
Catir catir dogurcam diyorum hatta esimede diyorum sende gircen doguma diye oda hemen videoya alirim diyor ahahah

Back