Bata gün bekleyenler... Ovulasyon takibi yapanlar... hadi toplanalim ve birbirimize destek olalim..

Amiinn çok teşekkür ederim hamile kalmayı nasıl başardın diye sorsam çok mu özel olur? Hani yaptıgın ekstra birşey var mıydı? Biz de sık birlikte olmuştuk geçen ay ancak olmadı

Amiinn çok teşekkür ederim hamile kalmayı nasıl başardın diye sorsam çok mu özel olur? Hani yaptıgın ekstra birşey var mıydı? Biz de sık birlikte olmuştuk geçen ay ancak olmadı
Eksradan hic bisey yapmadim desem yeridir. Sadece bu ay cok kafama takmadim. Biliyorum bende cok zor yaptim. Hatta yapmama vesile olan sadece bir ruyaydi. Rüyamda bi Allah dostundan dua istiyorum bu konu icin ve daha ben konuyu bile demeden bana sabret Allah sana istedigini vericek demisti. Ondan sonra rahatladim bu ayin basinda gördüm ben bu rüyayi onun üzerinede hamile oldugumu ögrendim zaten. Ve eger icin bu kadar sıkılıyosa bi doktora git ben gitmistim hatta bakmaz diye 10 ay oldu evleneli hic korunmadik demistim testler felan bakti sadece d vitaminimde eksiklik vardi onun icin ilac kullandim bide folik asit başladim. Onlarida ramazan ayi gelince tam bitirmemistim bile. Yasadiklarinu anliyorum hatta en iyi ben anlarim. Boş laf gibi gelicek belkide bilmiyorum. Ama zamani gelince Rabbim öyle güzel bi anda veriyo ki. Evim deprem bölgesinde annemlerin evi agir hasarli 2 ay benim evimde kaldilar ben onlar gidince tek basima kalicaktim esimde tam onlarin gittigi gün ise başlicakti. Bunun icin üzülürken Allah tek başina degilsin diye onu gönderdi. Her zaman dualarimda olucaksin eger olursa bana yaz olur mu. Inşallah bu ay semde alirsin güzel haberini

Gittim ama ultrasonda bir şey gözükmedi. Tekrar kan istedi. 2 günde bir acile kan vermemi söyledi.
Canim ben kötü bi durum oldugunu asla düsünmuyorum. Ben kan vermedim ama su an versem benimkide o civarlarda cikicaktir. Kese görünmesi icin degerin 1000 den yukari olmasi gerekliymiş ben öyle okudum heryerde o yuzden bende keseyi göremem diye cuma gününü bekliyorum gitmek icin. Bu gün evde son bi testim kalmisti onu yaptim hemen kipkirmizi ikinci cizgi cikti. Sende gönlünü ferah tut bu kadar yükselmeye bence kesin var.

4+5 idik ama görünmedi. Doktor da 2 günde bir tekrarlamamı istedi.. Bilemiyorum ki bu kadar yükselip düşüşe geçer mi acaba

Sağlıkla kucağıniza alin inşallah belirtileri yazar misiniz
Yumurtlama dönemimden sonra yaklaşık 15 gün süren bir kasık ağrım oldu. Sadece sol taraf. 1 hafta sonra göğüs ucum acımaya başladı ve akıntım beyaz süt gibi gelmeye başladı. Sonraki hafta ağzıma metalik bir tat gelmeye başladı. Çok fazla idrara çıkıyordum ve bel ağrım asla dinmedi.

Merhabalar arkadaşlar 6 gündür çok fazla kasık ağrım var bel ağrısı ve bazen beyaz bazen şeffaf akıntım oluyor enfeksiyondan şüphelenip doktora gittim birşey yok üşütmu olabilisn dedi ilaç felan yazmadan yolladı beni bu ayın başında ovulasyon testi yaptım ve çatlama günü ilişkiye girdim üç gün üst üste iki çizgisiyi gördüğüm gün değerlendirme yapmadım diğer günler yaptım sonucu Allah bilir veren bebeği Allah yarın adet günüm bilemiyorum ama acaba hamilelik belirtisi olabilir mi âdet günüm geçerse teste gideceğim beni bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler

Merhabalar arkadaşlar gece saat 02: 40 gibi ayıptır söylemesi gerçekten bunu yazdığım için özür dilerim ama lavaboya gittim tuvaletten kalktım kahverengi uzunlamasına yapışkanlı gibi leke vardı suyun içinde yerleşme kanaması olabilir mi ?

Çok etkilendim söylediklerinden tüylerim diken diken oldu..bir kez daha senin adına öyle mutlu oldum ki senin evleneli 10 ay olmuş benim de 7 ay oldu. İkimizinde aslında süre olarak o kadar yeni ki..ama dedigin gibi çevremde benimde hamile olan o kadar çok arkadaşım oldu ki 2 kişi dogum yaptı hastaneye yanlarına bile gittim. 4 sene 10 sene bekleyenler var. Rabbim gerçekten sabrının mükafatını verdi demek, inanıyorum benim de yakın zamanda olacagına senin yazdıklarında bana ümit oldu inşallah canım benim duaların için güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Rica ederim ne demek moralini yüksek tut ve olabildigince akisina birakmaya caliş Rabbim zamanini bekliyo bundan emin ol

Kızlar bugün ki testim sondu bakarmısınız yumurtlamam ve çatlamam oldu galiba ama yinede 2 günde bir korunmasız ilişkiye giricem

Eklentiler

• IMG_9076.jpeg
    126,6 KB · Görüntüleme: 63
13 mart düşük yaptım 6 haftalıktı kendinden düştü doktor bir adetten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 30 gün sonra 12 nisanda adet gördüm adetim birti şuan bende değerlendiriyorum düşükten sonra hemen çocuk olur diyorlar bende merak ediyorum nasıl olacak 10 mayısı bekliyorum

Canim ne yaptin sormak istedim ben 2 hafta önce düsük yaptim inşallah senin bebegin vardir bu zamana kadar saglikla gelmissinidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…