Bata gün bekleyenler... Ovulasyon takibi yapanlar... hadi toplanalim ve birbirimize destek olalim..

Evettt o bağırsak hareketliliği son 3 4 gündür bende de var başta yediklerimde sandım ama öyle olsaydı geçerdi bu geçen aylarda olmuyodu mesela bende

Ya aslında her ay vücudun farklı tepkiler vermesinin sebebi bence progesteron düzeyi. Ben daha önce de baktırkıştım 10.4 çıkmıştı bu kadar net değildi bende belirtiler. Ama bu ay 29.3 çıktı daha şiddetli yaşıyorum ağrıları

Progesteron düzeyi yumurtlama sonrası 24'e kadar yükselebiliyor. 29.3 baya ciddi bir seviye. Birinci trimester değer aralığına giriyor. Sizin için baya bi umutlandım şimdi..

Progesteron düzeyi yumurtlama sonrası 24'e kadar yükselebiliyor. 29.3 baya ciddi bir seviye. Birinci trimester değer aralığına giriyor. Sizin için baya bi umutlandım şimdi..
Gerçekten mi ya nolur olsun gerçekten 2 yıl olacak nerdeyse çok yoruldum ... Dün test yaptım negatifti yarın sabah tekrarlamayı düşünüyorum bakalım

Gerçekten mi ya nolur olsun gerçekten 2 yıl olacak nerdeyse çok yoruldum ... Dün test yaptım negatifti yarın sabah tekrarlamayı düşünüyorum bakalım

Yumurtlama döneminde progesteron düzeyi artışa geçiyor ve yumurtlama sonrası da bir süre yükselmeye devam ediyor, değer 24'e kadar yükselebiliyor. Birinci trimester için progesteron seviyesi 11-44 aralığıymış şimdi kontrol ettim. İnşallah hayırlısı olsun, kucaklar en kısa zamanda dolsun diyorum :)

Aminnnn inşallahh

Aynı şey bende de var. Doktorum 8 tane yumurtan aynı anda olgunlaşmaya çalışıyor dedi, bakalım benim de bat 17 haziran bekliyorum. Bu gün test yaptım 5 gün vat bata ama negatif çıktı. Nasip.. umarım bebeğiniz sizinledir

Merhaba kizlar bende bir buçuk senedir deniyorum tahmini yumurtalama üzerinden 12 gün falan geçti reglida daha 8 9 gün var pozitife dönmez dimi ya silik var gibi ama kendimi kandiriyorum sanırım

Yaa benim de bat 17 haziran inşallahsizin de bebeğiniz sizinledir de burdan güzel haberlerimizi paylaşırız

Yaa benim de bat 17 haziran inşallahsizin de bebeğiniz sizinledir de burdan güzel haberlerimizi paylaşırız
İnşallah canım benim benim kafamı karıştıran konu , ben 31 mayısta yumurtladigmi düşünüyorum belirtilerden ama uygulama 2 haziran gösteriyor, 31 mayis çatlamış olsa şuan iliskiden 13 gün geçmiş oluyor, yumurtlamadan 10 gün sonra çıkar yazıyor İnternette ama benim negatif. Benim umudum azaldı yani ne yazık ki.

Eklentiler

• Screenshot_20230612_171642_Flo.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 38
Uygulamayı çok dikkate alma benim 3 ayda da farklı günlerde oldu yumurtlama bi de 10 gün sonra kesin çıkar diye bir şey yok geç döllenme de olabilir her vücut farklıdır az daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…