Bata gün bekleyenler... Ovulasyon takibi yapanlar... hadi toplanalim ve birbirimize destek olalim..

Naptin canim test yaptin mi ben dayanamadim bu gün olmam gerekti olmayinca test yaptim ama silik bi sekilde cıkti. Insallah güzel haberleri veririz bi an once
Yapmadım canım daha ben yaptigimda silik bundan bile az belli.oluyodu yine senin daha belli 5 gün kaldı benim daha regl çok erken diye düşünüyorum sıkıyorum dişimi. Ama inanılmaz şiddetli bel ağrım var 1 haftadan fazladır devam ediyor bugün daha şiddetli akıntim da var beyaz kesik gibi bakalım hayırlısı dua et bana da olur mu

Dün kadir gecesiydi hepimiz icin cokca dua ettim insallah benimkide tam anlamiyla vardir bi kac gün sonra bi daha test yapicam. Eger olmazsam. Senin döngün kac günde bir oluyordu

A

Ay ben görüyorum hadi hayırlısı olsun inşallah bayram gelmeden git kan ver ❤
Yaaa sizinde gördügünüze o kadar sevindim ki esime diyorum sende goruyomusun diye oda evet dedi ama acaba biz cok istedigimiz icin mi oyle goruypruz dedim Yarin sehir disina cikmam lazim o yuzden galiba bayramdan sonrayi beklicem. Kendi evimde olmadigim icinde rahatca gidemem hastaneye. Kesin olmadan kimseyede bisey diyemiyorum. Bi kac gün sonra bi test daha yapabilirsem ancak onu yaparim.

Reglimin olması gereken ilk günü gittiğimde Beta HCG 607 geldi, iki gün sonra 1800 geldi keseyi gördük. Şimdi kalp atışı için iki hafta sonrasını bekliyorum
Kac haftalik dedi sana benim reglim de 2 gün gecti ama 62 cikti beta HCG. ama benim döngüm cok kisa oldugu icin diye düşünüyorum yani en fazla 2 haftaliktir. 2 hafta icin normal yaziyordu burda. Doktora gosterme sansim olmadi.

Kizlar ya yardimci olurmusun benim döngüm 24 gün yani 17 gün temiz kaliyorum. Ve bu gün kan testinde beta HCG 62.2 cikti yani bence en fazla 2 haftalik internette de olmasi gereken bu diyo ama cok mu düsük sizce böyle olan var mi ?

Bence değerin normal 2 gün sonra ikiye katlarsa sağlıklı ilerlyor demektir bayramdan dolayı pztesi de yaptırabilirsin testi daha garanti olur

Herkese merhaba arkadaşlar, sat 22 mart. Bat 19 nisandı. 16 nisanda erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. Ertesi gün 17 nisan saat 9:20 de kan verdim betam 15.3 çıktı. Doktor çok olumlu konuşmadı. Var da diyemem yok da diyemem her şey olabilir dedi. İkinci testimi bat günümde akşam saat 19:20 de verdim 29.3 çıktı. Bugün normalde reglimin 2. Günü olmalıydı ancak gelen giden yok. Sadece 17 sinden beri çok fazla sol kasığım ağrıyor. Betalar sizce nasıl gözüküyor? Kimyasal olma ihtimali (Bat geçtiği ve değer bu kadar küçük geldiği için) var mıdır?

Benim bat 18 nisandi ben dayanamadim o gün erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti bu gün kan verdim 62.4 cikti. Ama benim döngüm cok kisa bebegin gelismesi icin bi zaman gecmedini düsünüyorum yani ben. Bence bide yumurtlama ve catlama günlerinden hesapla. Benim degerlerimde cok yüksek degil ama ovalasyon tarihlerlerime bakinca 2 hafta gibi görünüyo ve 2 haftalik icin normal bi deger olarak yaziyo internette mantiken düsündüm ama ben bunu herhangi bi dayanagim yok

Sat 22-26 mart arası. Yumurtlama haftam 31mart-6 nisan arası. En pik olan gün 5 nisan. O gün tuttuğunu düşünürsek 12. Gün testim 15.3, 14. Gün 29.3. Yani 3.5 haftalık gebelik için bile değerler çok düşük gözüküyor.

Insallah öyle degildir canim sen gonlünü ferah tut. En azindan döllenme olabiliyo diye düsün bi sorununuz yok. Bu ay olmazsa diger ay olur. Rabbim zamanini bekliyodur. Insallah cok yükselir ve tamamlar. Benimde kafam kurcalaniyo degerim düsük diyr ikimizde güzel haberlerle geliriz insallah

Ya bide dikkatimi cekti tam iki katina cok yakin sekilde artmis belkide gec döllenme yaşamamis olabilirsin. İyi düsün iyi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…