- 16 Mart 2023
- 178
- 114
- 25
-
- Konu Sahibi selimekrpz1504
Ay ben görüyorumKizlar acil bakarmisiniz biliyorum cok belli belirsiz ama ikinci cizgiyi görebiliyomusunuz sizde günüm gecmedi bu gün olmam lazimdi olmadim ama dayanamadim yaptim bende elimde fotograftakindrn daha net
Yapmadım canım daha ben yaptigimda silik bundan bile az belli.oluyodu yine senin daha belliNaptin canim test yaptin mi ben dayanamadim bu gün olmam gerekti olmayinca test yaptim ama silik bi sekilde cıkti. Insallah güzel haberleri veririz bi an once
Dün kadir gecesiydi hepimiz icin cokca dua ettim insallah benimkide tam anlamiyla vardir bi kac gün sonra bi daha test yapicam. Eger olmazsam. Senin döngün kac günde bir oluyorduYapmadım canım daha ben yaptigimda silik bundan bile az belli.oluyodu yine senin daha belli5 gün kaldı benim daha regl çok erken diye düşünüyorum sıkıyorum dişimi. Ama inanılmaz şiddetli bel ağrım var 1 haftadan fazladır devam ediyor bugün daha şiddetli akıntim da var beyaz kesik gibi bakalım hayırlısı dua et bana da olur mu
Yaaa sizinde gördügünüze o kadar sevindim ki esime diyorum sende goruyomusun diye oda evet dedi ama acaba biz cok istedigimiz icin mi oyle goruypruz dedimA
Ay ben görüyorumhadi hayırlısı olsun inşallah bayram gelmeden git kan ver ❤
Evet hemen cikti insallah öyledir hala inanmiyorumEger ılk 10 dakıka ıcınde cıktıysa hayırlı olsun
Dönüm 28 canım bat 23 ü ama ben 21inde yapıcam test Insalllah güzel sonuç alırızDün kadir gecesiydi hepimiz icin cokca dua ettim insallah benimkide tam anlamiyla vardir bi kac gün sonra bi daha test yapicam. Eger olmazsam. Senin döngün kac günde bir oluyordu
Insallah canim guzel haberlerini aliriz. Ben cok korkuyorum ya yoksa diye bilmiyorum insallah netlesir en kisa zamandaDönüm 28 canım bat 23 ü ama ben 21inde yapıcam test Insalllah güzel sonuç alırız
Reglimin olması gereken ilk günü gittiğimde Beta HCG 607 geldi, iki gün sonra 1800 geldi keseyi gördük. Şimdi kalp atışı için iki hafta sonrasını bekliyorumOldun mu canim
Kac haftalik dedi sana benim reglim de 2 gün gecti ama 62 cikti beta HCG. ama benim döngüm cok kisa oldugu icin diye düşünüyorum yani en fazla 2 haftaliktir. 2 hafta icin normal yaziyordu burda. Doktora gosterme sansim olmadi.Reglimin olması gereken ilk günü gittiğimde Beta HCG 607 geldi, iki gün sonra 1800 geldi keseyi gördük. Şimdi kalp atışı için iki hafta sonrasını bekliyorum
Bence değerin normal 2 gün sonra ikiye katlarsa sağlıklı ilerlyor demektir bayramdan dolayı pztesi de yaptırabilirsin testi daha garanti olurKizlar ya yardimci olurmusun benim döngüm 24 gün yani 17 gün temiz kaliyorum. Ve bu gün kan testinde beta HCG 62.2 cikti yani bence en fazla 2 haftalik internette de olmasi gereken bu diyo ama cok mu düsük sizce böyle olan var mi ?
Benim bat 18 nisandi ben dayanamadim o gün erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti bu gün kan verdim 62.4 cikti. Ama benim döngüm cok kisa bebegin gelismesi icin bi zaman gecmedini düsünüyorum yani ben. Bence bide yumurtlama ve catlama günlerinden hesapla. Benim degerlerimde cok yüksek degil ama ovalasyon tarihlerlerime bakinca 2 hafta gibi görünüyo ve 2 haftalik icin normal bi deger olarak yaziyo internette mantiken düsündüm ama ben bunu herhangi bi dayanagim yokHerkese merhaba arkadaşlar, sat 22 mart. Bat 19 nisandı. 16 nisanda erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. Ertesi gün 17 nisan saat 9:20 de kan verdim betam 15.3 çıktı. Doktor çok olumlu konuşmadı. Var da diyemem yok da diyemem her şey olabilir dedi. İkinci testimi bat günümde akşam saat 19:20 de verdim 29.3 çıktı. Bugün normalde reglimin 2. Günü olmalıydı ancak gelen giden yok. Sadece 17 sinden beri çok fazla sol kasığım ağrıyor. Betalar sizce nasıl gözüküyor? Kimyasal olma ihtimali (Bat geçtiği ve değer bu kadar küçük geldiği için) var mıdır?
Sat 22-26 mart arası. Yumurtlama haftam 31mart-6 nisan arası. En pik olan gün 5 nisan. O gün tuttuğunu düşünürsek 12. Gün testim 15.3, 14. Gün 29.3. Yani 3.5 haftalık gebelik için bile değerler çok düşük gözüküyor.Benim bat 18 nisandi ben dayanamadim o gün erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti bu gün kan verdim 62.4 cikti. Ama benim döngüm cok kisa bebegin gelismesi icin bi zaman gecmedini düsünüyorum yani ben. Bence bide yumurtlama ve catlama günlerinden hesapla. Benim degerlerimde cok yüksek degil ama ovalasyon tarihlerlerime bakinca 2 hafta gibi görünüyo ve 2 haftalik icin normal bi deger olarak yaziyo internette mantiken düsündüm ama ben bunu herhangi bi dayanagim yok
Insallah öyle degildir canim sen gonlünü ferah tut. En azindan döllenme olabiliyo diye düsün bi sorununuz yok. Bu ay olmazsa diger ay olur. Rabbim zamanini bekliyodur. Insallah cok yükselir ve tamamlar. Benimde kafam kurcalaniyo degerim düsük diyr ikimizde güzel haberlerle geliriz insallahSat 22-26 mart arası. Yumurtlama haftam 31mart-6 nisan arası. En pik olan gün 5 nisan. O gün tuttuğunu düşünürsek 12. Gün testim 15.3, 14. Gün 29.3. Yani 3.5 haftalık gebelik için bile değerler çok düşük gözüküyor.
Ya bide dikkatimi cekti tam iki katina cok yakin sekilde artmis belkide gec döllenme yaşamamis olabilirsin. İyi düsün iyi olsun inşallahSat 22-26 mart arası. Yumurtlama haftam 31mart-6 nisan arası. En pik olan gün 5 nisan. O gün tuttuğunu düşünürsek 12. Gün testim 15.3, 14. Gün 29.3. Yani 3.5 haftalık gebelik için bile değerler çok düşük gözüküyor.
Hayırlısı neyse o olsun diyelim artık. Bakalım yarın akşam da acile gidip vermeye çalışcam alırlarsaYa bide dikkatimi cekti tam iki katina cok yakin sekilde artmis belkide gec döllenme yaşamamis olabilirsin. İyi düsün iyi olsun inşallah
Hayirlisi inşallahHayırlısı neyse o olsun diyelim artık. Bakalım yarın akşam da acile gidip vermeye çalışcam alırlarsa