- 22 Mayıs 2023
- 25
- 16
- 29
-
- Konu Sahibi selimekrpz1504
Ne yaptin canim insallah saglikla ilerliyodur gebeligin ben dusük yaptim 1 ay onceBu gün doktora gidicektin ne dedi doktor baya yükselmiş aslinda
Ne yaptin canim ben 1 ay önce düsük yaptim. Seninle ayni gidiyoduk. Insallah senin hamilleligin saglikli bi sekilde ilerliyodur472.9 çıkmış beta değerim..
Merhaba, eğer gebelik varsa bile şu an çıkmaz testte zaten henüz çok erkenMerhaba kızlar. Yazdıklarınız hepsini okudum. Allah tüm isteyen kadınların kucağını boş bırakmasın.Benimde evliliğimin 8. Ayı. Hiç korunmadık. Ama bi türlü nasip olmadı gebelik. 6 haziranda pik gördüm. 3 gün üstüüste değerlendirdik. ADETİME 8 GÜN VAR. Çok erken biliyorum ama bugün test yaptım. Negatif çıktı. Pozitife dönme ihtimali var değil mi. Bu arada yumurtlamadan beri başlayan halada devam eden kasık ağrılarım karın ağrılarım var. Şuan tek belirtim bunlar
Merhaba kızlar. Yazdıklarınız hepsini okudum. Allah tüm isteyen kadınların kucağını boş bırakmasın.Benimde evliliğimin 8. Ayı. Hiç korunmadık. Ama bi türlü nasip olmadı gebelik. 6 haziranda pik gördüm. 3 gün üstüüste değerlendirdik. ADETİME 8 GÜN VAR. Çok erken biliyorum ama bugün test yaptım. Negatif çıktı. Pozitife dönme ihtimali var değil mi. Bu arada yumurtlamadan beri başlayan halada devam eden kasık ağrılarım karın ağrılarım var. Şuan tek belirtim bunlar
Aslında bata kaç gün kaldığı değil de yumurtlamanın üstünden kaç gün geçtiği önemliDaha çok erken testte çıkması için.. Şimdi buraya gelip 'ben 7-8 gün kala testte çift çizgi görmüştüm' diyenler çıkabilir ama sen onlara aldırmaDoktorlar diyor ki; hamile olup adet gecikmesinin 7. gününe kadar testte negatif görme ihtimalimiz var.
Dmi ya. İşte bendeki sabırsızlık. Bana günde 20 test yaptırır. Adet günümü bekleyecem. Tutacam kendimi. Ama belirtilerimde çok umutlandıtıyor beniMerhaba, eğer gebelik varsa bile şu an çıkmaz testte zaten henüz çok erken
Aynen canım. Emin olki biliyorum. Ama dayanamadım yaptımDaha çok erken testte çıkması için.. Şimdi buraya gelip 'ben 7-8 gün kala testte çift çizgi görmüştüm' diyenler çıkabilir ama sen onlara aldırmaDoktorlar diyor ki; hamile olup adet gecikmesinin 7. gününe kadar testte negatif görme ihtimalimiz var.
Aynen öyle. Ben yumurtlama hesabı yapıyorum. Ovulasyonla takip ettim. 6-7 haziran pik 8 haziran çatlama gördüm. 3 günüde değenlendirdikAslında bata kaç gün kaldığı değil de yumurtlamanın üstünden kaç gün geçtiği önemlibatı her zaman günü gününe bilmemiz çok zor bence. Ve genelde yumurtlamadan 10 11 gün sonra çıkıyor en erken burdan gördüğüm kadarıyla
Yumurtanın döllendikten sonra tüplerde geçirdiği zaman çok değişken olabiliyormuş. Kiminde bir haftada rahme yerleşen embriyo, kiminde iki haftaya kadar uzayabilen sürelerde tüplerde taşınmaya devam ediyormuş. Bunun bir de rahimde yer bulması, implantasyon (tutunma) evresi ve hcg artışının başlaması gibi evreleri var. Belki tutundu, hcg artışı da başladı ama testte tespit edilebilecek seviyeye yükselmesi de herkeste aynı hızda olmuyor. Dediğiniz gibi en erken örneklerde yumurtlamadan 11 gün kadar sonra testte çıkabildiği görülüyor. Ama bu örneklerin azınlık olduğunu kabul etmeli. Ben de heyecanla bat bekliyor ve test almamak için kendimi zor tutuyorum bu arada ama inat ettim regl gecikmesini bekleyeceğim, testlere para vermekten ekonomim altüst olduAslında bata kaç gün kaldığı değil de yumurtlamanın üstünden kaç gün geçtiği önemlibatı her zaman günü gününe bilmemiz çok zor bence. Ve genelde yumurtlamadan 10 11 gün sonra çıkıyor en erken burdan gördüğüm kadarıyla
Hahaha. Bende öyle valla. Eczanenin önünden geçmeyi vereyim. Kendimi test alırken buluyorımYumurtanın döllendikten sonra tüplerde geçirdiği zaman çok değişken olabiliyormuş. Kiminde bir haftada rahme yerleşen embriyo, kiminde iki haftaya kadar uzayabilen sürelerde tüplerde taşınmaya devam ediyormuş. Bunun bir de rahimde yer bulması, implantasyon (tutunma) evresi ve hcg artışının başlaması gibi evreleri var. Belki tutundu, hcg artışı da başladı ama testte tespit edilebilecek seviyeye yükselmesi de herkeste aynı hızda olmuyor. Dediğiniz gibi en erken örneklerde yumurtlamadan 11 gün kadar sonra testte çıkabildiği görülüyor. Ama bu örneklerin azınlık olduğunu kabul etmeli. Ben de heyecanla bat bekliyor ve test almamak için kendimi zor tutuyorum bu arada ama inat ettim regl gecikmesini bekleyeceğim, testlere para vermekten ekonomim altüst oldu
Canım hevesini kaçırmak istemiyorum böyle umutlar bizi çok mutlu ediyorDmi ya. İşte bendeki sabırsızlık. Bana günde 20 test yaptırır. Adet günümü bekleyecem. Tutacam kendimi. Ama belirtilerimde çok umutlandıtıyor beni
Kesinlikle sürekli paramızı çöpe atıyoruz meraklı olduğumuz içinYumurtanın döllendikten sonra tüplerde geçirdiği zaman çok değişken olabiliyormuş. Kiminde bir haftada rahme yerleşen embriyo, kiminde iki haftaya kadar uzayabilen sürelerde tüplerde taşınmaya devam ediyormuş. Bunun bir de rahimde yer bulması, implantasyon (tutunma) evresi ve hcg artışının başlaması gibi evreleri var. Belki tutundu, hcg artışı da başladı ama testte tespit edilebilecek seviyeye yükselmesi de herkeste aynı hızda olmuyor. Dediğiniz gibi en erken örneklerde yumurtlamadan 11 gün kadar sonra testte çıkabildiği görülüyor. Ama bu örneklerin azınlık olduğunu kabul etmeli. Ben de heyecanla bat bekliyor ve test almamak için kendimi zor tutuyorum bu arada ama inat ettim regl gecikmesini bekleyeceğim, testlere para vermekten ekonomim altüst oldu
Haklısın canım. O kadar çok istediğimiz için. Her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz. Ama benim geçen aylarda böyle değildi. Yani kasık ağrım. Alt karın ağrım adetten 1 hafta önce olmazdı. Bide çok afedersin özür dilerim. Sürekli tuvalete çıkıyorum. Tam ishal olmasamda bağırsaklarım çok çalışıyor son bikaç gündür. Ama bu belirtiler arasındamı hamileliğe yormalımıyım bilmiyorumCanım hevesini kaçırmak istemiyorum böyle umutlar bizi çok mutlu ediyorama bu belirti dediğimiz şeylerin çoğu bence progesteronla alakalı. Bu belirtilerin çoğunu ben her ay yaşıyorum kasık ağrısı göğüs ucu sızlaması hatta bazı aylar bel ve bacak ağrısı mesela bu ay progesteronum 29.3 çıktı ve ben 1 haftadır özellikle sürekli şişim sağ kasığımda geçmeyen bir ağrı var bacağıma ve belime vuran, göğüs ucum dokununca çok sızlıyor falan ama umutlanmak istemiyorum sonra regl olunca aşırı üzülüyorum
Ben iyice deli gibi birşey yaptım kendimiHahaha. Bende öyle valla. Eczanenin önünden geçmeyi vereyim. Kendimi test alırken buluyorım. Günler bi an önce geçse. Sende belirti varmı şuan canım