-
- Konu Sahibi selimekrpz1504
4+4 diyordu, iki gün sonra gittiğimde de kese göründü zatenKac haftalik dedi sana benim reglim de 2 gün gecti ama 62 cikti beta HCG. ama benim döngüm cok kisa oldugu icin diye düşünüyorum yani en fazla 2 haftaliktir. 2 hafta icin normal yaziyordu burda. Doktora gosterme sansim olmadi.
Bana çok düşük gelmediKizlar ya yardimci olurmusun benim döngüm 24 gün yani 17 gün temiz kaliyorum. Ve bu gün kan testinde beta HCG 62.2 cikti yani bence en fazla 2 haftalik internette de olmasi gereken bu diyo ama cok mu düsük sizce böyle olan var mi ?
Insallah öyledir canimBana çok düşük gelmedi
Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin canim. Galiba benimki daha cok kücük4+4 diyordu, iki gün sonra gittiğimde de kese göründü zaten
Naptin canim yaptin mi bu günDönüm 28 canım bat 23 ü ama ben 21inde yapıcam test Insalllah güzel sonuç alırız
Merak ettim canim naptin nasilsinHayırlısı neyse o olsun diyelim artık. Bakalım yarın akşam da acile gidip vermeye çalışcam alırlarsa
Benim de yumurtlama 13 Nisan çatlama 14 Nisan'da oldu test yapmamak için kendimi zor tutuyorumBende bu ay ovülasyon testleriyle yumurtlama günlerini değerlendirdik şimdi reglimin gelmesini bekliyorum sabırsızlıklaUygulama reglime 15 gün gösteriyor ama yumurta çatlaması 14 Nisan da oldu 28 Nisan da erken gebelik testi yapmayı planlıyorum belli olur mu acaba ? Bir de dualarınıza talibim
Bende de pcos var. Denemede 3. Ayimiz. Ovulasyon testiyle takip ederek degerlendirdik. Suan 3 gun kaldi reglime. Ama 10 gündür ara ara aşırı bacak ağrılarım, kasiklarimda adet oncesi gibi. Surekli degil ama 10 gundur çok sık. Yumurtlama 11 nisandaydı. Heyecanla bekliyorum regl gunumu. Suan sadece ara ara kremsi akintim var. Allah isteyen herkese anneligi nasip etsin.Merhaba bata 9 gün var. Bende testle takip etttim yumurtlamayı. Pcos var bende. Bu 3. Ayım denemede
Papatya sen ne yaptın canım? Sonuc ne oldu merak ettim. Biz senle birebir aynı gidiyoruz. Ben regli oldum 2 gün önceMerak ettim canim naptin nasilsin
Merhabaaa Cuma günü akşam kan testi verdim 135,8 çıktı. Sonrasında vermedim yarın randevum var kadın doğuma diye.Merak ettim canim naptin nasilsin
Benim de 1 gun gecmisti günüm kan verdigimde 62.4 cikmisti aradan 2 gün gecti sonra verdim kan 123 cikti yani duzgun bi sekilde ikiye kaliyo normal dedi acil doktoru keseyi gormek icin kadin soguma gidebilirsin demisti ben cuma günü gidicem simdi kücük oldugunsan görünmez diye düsünüyorum ama seninki baya yükselmis bence cok iyiMerhabaaa Cuma günü akşam kan testi verdim 135,8 çıktı. Sonrasında vermedim yarın randevum var kadın doğuma diye.
beta sonuçları şu şekilde:
17.04.2023 15.3
19.04.2023 29.3
21.04.2023 135.8
normalde reglimin 19 unda olup bugün bitmesi gerekiyordu ama herhangi bir kanamam ya da akıntım olmadı.
Sen neler yaptın?
Canim inşallah rabbim sanada nasip eder. Ben yeni ögrendim varmiş bebegim ama henüz keseyi görmek icin gitmedim doktora cuma gününe kadar beklicem daha cok kucuk. 2 gün takip ettim düzenli bi sekilde artiyo degerlerim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah beklemenin ne kadar zor oldugunu biliyorum. En kisa zamanda sende ögrenirsin insallahPapatya sen ne yaptın canım? Sonuc ne oldu merak ettim. Biz senle birebir aynı gidiyoruz. Ben regli oldum 2 gün öncesana yazayım dedim aklıma geldin.
Vallahi bakalım artık nasip. Bugün öğleden sonra benim randevum ama bakalımBenim de 1 gun gecmisti günüm kan verdigimde 62.4 cikmisti aradan 2 gün gecti sonra verdim kan 123 cikti yani duzgun bi sekilde ikiye kaliyo normal dedi acil doktoru keseyi gormek icin kadin soguma gidebilirsin demisti ben cuma günü gidicem simdi kücük oldugunsan görünmez diye düsünüyorum ama seninki baya yükselmis bence cok iyi
İnsallah keseyi görürsünüz sağsalim kucağına almak nasip olsunCanim inşallah rabbim sanada nasip eder. Ben yeni ögrendim varmiş bebegim ama henüz keseyi görmek icin gitmedim doktora cuma gününe kadar beklicem daha cok kucuk. 2 gün takip ettim düzenli bi sekilde artiyo degerlerim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah beklemenin ne kadar zor oldugunu biliyorum. En kisa zamanda sende ögrenirsin insallah
Benim bat 18 nisandi ben gecmesini bekleyemedim o gün aksam yaptim ikinci cizgi cok silik cıkmişti. 20 nisanda kan verdim 62.4 cikmisti degerim 2 gün sonra yine verdim kan 123 cikti. Acil doktoru tekrar vermene gerek yok keseyi görmek icin kadin doguma gidebilirsin dedi. Insallah bu ay sende mutlulugu yaşarsin canim. Dualarin icin cok tesekür ederim rabbim seninde haberini alip saglikla kucagina almayi nasip etsinİnsallah keseyi görürsünüz sağsalim kucağına almak nasip olsunçok sevindim. İnşallah bu ay aynı sevinci bende yaşarım testi ne zaman yaptın ve pozitif gördün?
Hadi hayirlisi banada haber ver merak ederimVallahi bakalım artık nasip. Bugün öğleden sonra benim randevum ama bakalım
Gittim ama ultrasonda bir şey gözükmedi. Tekrar kan istedi. 2 günde bir acile kan vermemi söyledi.Hadi hayirlisi banada haber ver merak ederim
472.9 çıkmış beta değerim..Hadi hayirlisi banada haber ver merak ederim