Bata gün bekleyenler... Ovulasyon takibi yapanlar... hadi toplanalim ve birbirimize destek olalim..

Merhabalar herkese 👋🏽
Benim sat: 10 Mayıs bat:7Haziran'dı hala regl olmadım. Bugün kan verdim değer 0.2 çıktı ama endometrium kalınlığı 16 mm dedi doktor. Bu durumu yaşayan var mı?
Adet olmadan önce rahim kalınlığı artar mı ? Yoksa acaba hamileyim de çok erken olduğu için mi değer düşük çıktı?

Merhabalar herkese 👋🏽
Benim sat: 10 Mayıs bat:7Haziran'dı hala regl olmadım. Bugün kan verdim değer 0.2 çıktı ama endometrium kalınlığı 16 mm dedi doktor. Bu durumu yaşayan var mı?
Adet olmadan önce rahim kalınlığı artar mı ? Yoksa acaba hamileyim de çok erken olduğu için mi değer düşük çıktı?
Rahmin kalinlasmasi gebelik olacağı anlamına gelmiyor maalesef.

İnşallah ama tam hatırlamıyorum öyle zaten bebek olsun diye uğraşmadım 1 senedir olmuyordu zamana bırakmıştım ama şimdi belirti yaşayınca acaba mi diyorum
Şuan yatıyorum ve sağ kasigimda sanki böyle elektrik çarpıyor gibi soğuk bir his alıyorum, solda bir şey yok sağ hareketli şuan 😄

Şuan yatıyorum ve sağ kasigimda sanki böyle elektrik çarpıyor gibi soğuk bir his alıyorum, solda bir şey yok sağ hareketli şuan 😄
Benimde sağ kasıkta batma ağrı var solda bişey yok adet olacağım zaman sürekli ağrıyordu şimdi 1 kaç dk ağrıyor geçiyor çok şiddetli ağrım yok goguslerim kocaman oldu ağrıyor bugün bide bel ağrısı cikti sizin ne zman adet gününüz

Benimde sağ kasıkta batma ağrı var solda bişey yok adet olacağım zaman sürekli ağrıyordu şimdi 1 kaç dk ağrıyor geçiyor çok şiddetli ağrım yok goguslerim kocaman oldu ağrıyor bugün bide bel ağrısı cikti sizin ne zman adet gününüz
Benim de sürekli bir agrim yok, sanki dinlenip dinlenip elektrosok veriliyor gibi dakikalık sızılar geliyor geçiyor, bir de benim karnım aciyor, hani mekik çekersin de acır ya öyle Bi acı, bat 17 gözüküyor ama belli olmaz

Biri dün akşam biri bu sabah olmak üzere 2 tane laboquick test yaptım negatif sadece kuruma çizgisi oldu ikisinde de 😕

Ben de biraz önce yine yine ve yine dayanamayıp early predictor aldım eczaneden.
Hayal meyal bir ikinci çizgi görüyorum ama bence geçen ay yaşadığım hüsrana dönecek bunun sonu :KK70:

kızlar ben bu ay clife kullanmaya başladım bakalıö 1 sene oldu işte olmuyor adetime henüz 20 gün var kasıklarım ve belimi ağrıtıyor macun
Ayy canım benimde 1 yıl oldu evliliğiö bu ay bende c life kullandım 17 gün var adete , kasıklarım çok ağırıyor özellikle sol kasığım bide adetten sonra küçük bir kanama yaşadım pembe, sayfaya sordum yumurtlamanız başlamıştır dedi çok umutluyum 🤍🤍🤍

Ben de biraz önce yine yine ve yine dayanamayıp early predictor aldım eczaneden.
Hayal meyal bir ikinci çizgi görüyorum ama bence geçen ay yaşadığım hüsrana dönecek bunun sonu :KK70:

İşte o dev çizgi :KK70: :KK70: :KK70:

Altına koyduğum kağıdı çizgi olduğunu düşündüğüm hizadan işaretledim.. Kamerada görünsün diye kırk bin takla attığım için testte renk menk kalmadı tabi :KK70:

Ya galiba testlerde kendiliğinden böyle hafif bi çizgi oluyor, hormon reseptörlerinin bulunduğu yerde.

Ben de her ay bi şekilde o çizgiyi yakalıyorum :KK70:

Ekran Resmi 2023-06-13 ÖS 5.41.57.png

Altına koyduğum kağıdı çizgi olduğunu düşündüğüm hizadan işaretledim.. Kamerada görünsün diye kırk bin takla attığım için testte renk menk kalmadı tabi :KK70:

Ya galiba testlerde kendiliğinden böyle hafif bi çizgi oluyor, hormon reseptörlerinin bulunduğu yerde.

Eki Görüntüle 3260881
Ya aslında sanki var da gibi

48 gün geçti hala adet olmadım dün kan verdim negatif. 5 gündür c life kullanıyorum. Dün gece ve bugün ıslaklık yaratan bir akıntım var sadece. Kimyasaldan sonra adet düzenim bozuldu 6 ayda 3 kez ilaçla adet olabildim pco var çünkü. Şimdi hem c life kullanıyorum hemde laboquick ovulasyon testi aldım adetten sonra düzenli olarak yapacağım. Birde femara başlamayı düşünüyorum geçen ay kullandım ama kontrole gidemediğim için kaldı öyle. Bu ay kontrolüme de düzenli gideceğim inşallah. Ne diyosunuz c life ve femara beraber bi sıkıntı yaratmaz değil mi?

Eki Görüntüle 3260881
canım moralini bozmek gibi olmasın ama kabak gibi ortada tek çizgi

X