- 1 Haziran 2023
- 1.366
- 355
-
- Konu Sahibi selimekrpz1504
yaaaaaaa çok sevindimmmm kaç çıktıı :)Kan testim pozitif çıktı bu sabah :)
yaaaaaaa çok sevindimmmm kaç çıktıı :)
ay hadi inşallah kat kat artar kucağınıza alırsınız, normal yolla mı oldu çatlatma mı nasıl oldu süreçBeta henüz 13'müş, peki benim 2000'i görmüş gibi sevinmeme ne demeli
Bata kaç gün kala böyle çıktı peki ?Beta henüz 13'müş, peki benim 2000'i görmüş gibi sevinmeme ne demeli
aaa sizin normal yaniİki aydır korunmuyorduk, bu ay ilk kez ovulasyon testi yapmıştım fakat bir türlü yumurtlamayı denk getiremedim. Adet döngüsünün 12. gününde başladım, 14 veya 15. güne kadar yaptım ama çizgiler hep silikti. Elimde test kalmayınca bıraktım, belki erken veya geç yumurtladım hiç kestiremiyorum. 9, 11, 13, 15, 17 ve 20. günleri değerlendirdik. Her birliktelikten sonra belimin altına bir yastık koyarak, topuklarımı yatak başlığına dayar şekilde yarım saat kadar bekledim.
Kırmızıysa eğer yüksek ihtimalle adettir, ama pembe ya da kahverengi ise yerleşme kanaması olabilirAdetime 2 gün kala kan gelmeye başladı tuvalette peçeteye geliyor pede çok az geliyor daha 1 günlük pedi doldurmayacak şekilde pede gelmiştir ne olduğunu bilmiyorum adet mi oluyorum yerleşme kanaması mi
Kırmızı değil pembe renk bazen açık pembe bazen çok az daha koyusu ama kırmızı değil 2 3 gündür hiç tuvaletten çıkamıyorum 1 bardak su içemez oldum hemen tuvaletim geliyor sanki sabah tuvalete girmişim gibi yapıyorum anlamadım bu ay hiç bişeyKırmızıysa eğer yüksek ihtimalle adettir, ama pembe ya da kahverengi ise yerleşme kanaması olabilir
Test yaptınız mı ?Kırmızı değil pembe renk bazen açık pembe bazen çok az daha koyusu ama kırmızı değil 2 3 gündür hiç tuvaletten çıkamıyorum 1 bardak su içemez oldum hemen tuvaletim geliyor sanki sabah tuvalete girmişim gibi yapıyorum anlamadım bu ay hiç bişey
Negatif görmekten korkup yapmadım daha hiç azalacak mi cogalicak mi diye takipteyim eczaneye gitmemek için zor duruyorum amaTest yaptınız mı ?
Bence hemen bi test yapınNegatif görmekten korkup yapmadım daha hiç azalacak mi cogalicak mi diye takipteyim eczaneye gitmemek için zor duruyorum ama
Bende bu sabah doktora gittim 18 mm dedi sağ yumurtalığında dedi. Bugün değerlendirmeye başla gün aşırı ilişki olsun dediKızlar dün doktora gittim 18 ml çok güzel yumurtan var dedi bat 10. Gün du kendim de ovulasyonla takip ediyordum ama teste tam eşit çıkmadı çizgi kafam karışti
Benimde testte 2. Çizgi tam koyu çıkmıyordu şüphe üzerine gittim doktora. Dün test yaptım tek çizgi. Bu sabah yumurta 18 mm olmuş bugün gene test yapacağım bakalım ne sonuç çıkacakKızlar dün doktora gittim 18 ml çok güzel yumurtan var dedi bat 10. Gün du kendim de ovulasyonla takip ediyordum ama teste tam eşit çıkmadı çizgi kafam karışti