Bata gün bekleyenler... Ovulasyon takibi yapanlar... hadi toplanalim ve birbirimize destek olalim..

İki aydır korunmuyorduk, bu ay ilk kez ovulasyon testi yapmıştım fakat bir türlü yumurtlamayı denk getiremedim. Adet döngüsünün 12. gününde başladım, 14 veya 15. güne kadar yaptım ama çizgiler hep silikti. Elimde test kalmayınca bıraktım, belki erken veya geç yumurtladım hiç kestiremiyorum. 9, 11, 13, 15, 17 ve 20. günleri değerlendirdik. Her birliktelikten sonra belimin altına bir yastık koyarak, topuklarımı yatak başlığına dayar şekilde yarım saat kadar bekledim.

İyi günler bende nu ay klomen adetin 3. Günü başladım cumartesi adetin 10. Günü kontrol gidicem evde testle takip ettim geçen ay fakat olumsuz oldu bir ay önce kimyasalım var rabbim herkese versin amin

aaa sizin normal yani

Kızlar merhaba. Bugün çatlamanın 7. Günü. Kasık ağrılarımdan doktora gittim. Bebek varsa bile belli olmaz zaten negatif çıktı. Ama beni üzen şey polikistik over var sende dedi. İlaç yazdı adetin 3. Günü tekrar gel dedi. Hormon değerlerime baktı. Sizle paylaşayım. Bilgisi olan var mı

Kızlar adete 4 gün var belirtiler her ayki gibi .. tek fark sağ sol kasıkta batma hissi ama bir sağa bir sola gibi yani tek taraflı değil .. olabilir mi acaba ? Test negatif .

Kızlar ne alemdesiniz ? Benim adete 3 gün var ama erken olucam galiba belim aşırı ağrıyo

Adetime 2 gün kala kan gelmeye başladı tuvalette peçeteye geliyor pede çok az geliyor daha 1 günlük pedi doldurmayacak şekilde pede gelmiştir ne olduğunu bilmiyorum adet mi oluyorum yerleşme kanaması mi

Adetime 2 gün kala kan gelmeye başladı tuvalette peçeteye geliyor pede çok az geliyor daha 1 günlük pedi doldurmayacak şekilde pede gelmiştir ne olduğunu bilmiyorum adet mi oluyorum yerleşme kanaması mi
Kırmızıysa eğer yüksek ihtimalle adettir, ama pembe ya da kahverengi ise yerleşme kanaması olabilir

Kırmızıysa eğer yüksek ihtimalle adettir, ama pembe ya da kahverengi ise yerleşme kanaması olabilir
Kırmızı değil pembe renk bazen açık pembe bazen çok az daha koyusu ama kırmızı değil 2 3 gündür hiç tuvaletten çıkamıyorum 1 bardak su içemez oldum hemen tuvaletim geliyor sanki sabah tuvalete girmişim gibi yapıyorum anlamadım bu ay hiç bişey

Test yaptınız mı ?

Kızlar dün ovülasyon testim pikti değerlendirdik ama 47 gündür adet olmuyordum dün pik görünce şaşırdım açıkçası gerçi 6 aydır ilaçsız adet olamıyorum ve döngüm 60 günü buluyor yumurtlamadan sonra 14 günü sayarsak demek ki ben 47.gün yumurtluyorum. Bugün testim negatif çıktı yani dün yumurtladım ve çatladı. 14 gün sonra inşallah pozitif sonuç görürüm bugünü değerlendiremeyeceğim çalıştığım için ama dünden umutluyum

Kızlar dün doktora gittim 18 ml çok güzel yumurtan var dedi bat 10. Gün du kendim de ovulasyonla takip ediyordum ama teste tam eşit çıkmadı çizgi kafam karışti

Kızlar dün doktora gittim 18 ml çok güzel yumurtan var dedi bat 10. Gün du kendim de ovulasyonla takip ediyordum ama teste tam eşit çıkmadı çizgi kafam karışti
Bende bu sabah doktora gittim 18 mm dedi sağ yumurtalığında dedi. Bugün değerlendirmeye başla gün aşırı ilişki olsun dedi

Benimde testte 2. Çizgi tam koyu çıkmıyordu şüphe üzerine gittim doktora. Dün test yaptım tek çizgi. Bu sabah yumurta 18 mm olmuş bugün gene test yapacağım bakalım ne sonuç çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…