- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
- Konu Sahibi selimekrpz1504
Sağlıkla kucağıniza alin inşallah belirtileri yazar misiniz472.9 çıkmış beta değerim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla kucağıniza alin inşallah belirtileri yazar misiniz472.9 çıkmış beta değerim..
Aynı durumdaydık ben elendim tekrar bu ay denemeyi istiyoruz inşallahMerhaba kizlar. Benim bata 5 günüm kaldi ama artık saymayi bıraktım doğru düzgün de değerlendirmedik zaten. Ama ara ara kasık ağrısı yaşıyorm
Amiinn çok teşekkür ederim hamile kalmayı nasıl başardın diye sorsam çok mu özel olur? Hani yaptıgın ekstra birşey var mıydı? Biz de sık birlikte olmuştuk geçen ay ancak olmadıBenim bat 18 nisandi ben gecmesini bekleyemedim o gün aksam yaptim ikinci cizgi cok silik cıkmişti. 20 nisanda kan verdim 62.4 cikmisti degerim 2 gün sonra yine verdim kan 123 cikti. Acil doktoru tekrar vermene gerek yok keseyi görmek icin kadin doguma gidebilirsin dedi. Insallah bu ay sende mutlulugu yaşarsin canim. Dualarin icin cok tesekür ederim rabbim seninde haberini alip saglikla kucagina almayi nasip etsin
Eksradan hic bisey yapmadim desem yeridir. Sadece bu ay cok kafama takmadim. Biliyorum bende cok zor yaptim. Hatta yapmama vesile olan sadece bir ruyaydi. Rüyamda bi Allah dostundan dua istiyorum bu konu icin ve daha ben konuyu bile demeden bana sabret Allah sana istedigini vericek demisti. Ondan sonra rahatladim bu ayin basinda gördüm ben bu rüyayi onun üzerinede hamile oldugumu ögrendim zaten. Ve eger icin bu kadar sıkılıyosa bi doktora git ben gitmistim hatta bakmaz diye 10 ay oldu evleneli hic korunmadik demistim testler felan bakti sadece d vitaminimde eksiklik vardi onun icin ilac kullandim bide folik asit başladim. Onlarida ramazan ayi gelince tam bitirmemistim bile. Yasadiklarinu anliyorum hatta en iyi ben anlarim. Boş laf gibi gelicek belkide bilmiyorum. Ama zamani gelince Rabbim öyle güzel bi anda veriyo ki. Evim deprem bölgesinde annemlerin evi agir hasarli 2 ay benim evimde kaldilar ben onlar gidince tek basima kalicaktim esimde tam onlarin gittigi gün ise başlicakti. Bunun icin üzülürken Allah tek başina degilsin diye onu gönderdi. Her zaman dualarimda olucaksin eger olursa bana yaz olur mu. Inşallah bu ay semde alirsin güzel haberiniAmiinn çok teşekkür ederim hamile kalmayı nasıl başardın diye sorsam çok mu özel olur? Hani yaptıgın ekstra birşey var mıydı? Biz de sık birlikte olmuştuk geçen ay ancak olmadı
Bu gün doktora gidicektin ne dedi doktor baya yükselmiş aslinda472.9 çıkmış beta değerim..
Canim ben kötü bi durum oldugunu asla düsünmuyorum. Ben kan vermedim ama su an versem benimkide o civarlarda cikicaktir. Kese görünmesi icin degerin 1000 den yukari olmasi gerekliymiş ben öyle okudum heryerde o yuzden bende keseyi göremem diye cuma gününü bekliyorum gitmek icin. Bu gün evde son bi testim kalmisti onu yaptim hemen kipkirmizi ikinci cizgi cikti. Sende gönlünü ferah tut bu kadar yükselmeye bence kesin var.Gittim ama ultrasonda bir şey gözükmedi. Tekrar kan istedi. 2 günde bir acile kan vermemi söyledi.
Daha olmamış canım devam et testlereKızlar ovülasyon testime bakar mısınız
4+5 idik ama görünmedi. Doktor da 2 günde bir tekrarlamamı istedi.. Bilemiyorum ki bu kadar yükselip düşüşe geçer mi acabaCanim ben kötü bi durum oldugunu asla düsünmuyorum. Ben kan vermedim ama su an versem benimkide o civarlarda cikicaktir. Kese görünmesi icin degerin 1000 den yukari olmasi gerekliymiş ben öyle okudum heryerde o yuzden bende keseyi göremem diye cuma gününü bekliyorum gitmek icin. Bu gün evde son bi testim kalmisti onu yaptim hemen kipkirmizi ikinci cizgi cikti. Sende gönlünü ferah tut bu kadar yükselmeye bence kesin var.
Yumurtlama dönemimden sonra yaklaşık 15 gün süren bir kasık ağrım oldu. Sadece sol taraf. 1 hafta sonra göğüs ucum acımaya başladı ve akıntım beyaz süt gibi gelmeye başladı. Sonraki hafta ağzıma metalik bir tat gelmeye başladı. Çok fazla idrara çıkıyordum ve bel ağrım asla dinmedi.Sağlıkla kucağıniza alin inşallah belirtileri yazar misiniz
Hic sanmiyorum ben. Biz seninle ayni zamanlarda hamile olmuşuz ikimizinkide normal bence.4+5 idik ama görünmedi. Doktor da 2 günde bir tekrarlamamı istedi.. Bilemiyorum ki bu kadar yükselip düşüşe geçer mi acaba
472yle kese görünmemesi normal değerin biraz daha artması lazım imkanın varsa cuma tekrar muayene ol bence4+5 idik ama görünmedi. Doktor da 2 günde bir tekrarlamamı istedi.. Bilemiyorum ki bu kadar yükselip düşüşe geçer mi acaba
Çok etkilendim söylediklerinden tüylerim diken diken oldu..bir kez daha senin adına öyle mutlu oldum ki senin evleneli 10 ay olmuş benim de 7 ay oldu. İkimizinde aslında süre olarak o kadar yeni ki..ama dedigin gibi çevremde benimde hamile olan o kadar çok arkadaşım oldu ki 2 kişi dogum yaptı hastaneye yanlarına bile gittim. 4 sene 10 sene bekleyenler var. Rabbim gerçekten sabrının mükafatını verdi demek, inanıyorum benim de yakın zamanda olacagına senin yazdıklarında bana ümit oldu inşallah canım benim duaların için güzel dileklerin için çok teşekkür ederimEksradan hic bisey yapmadim desem yeridir. Sadece bu ay cok kafama takmadim. Biliyorum bende cok zor yaptim. Hatta yapmama vesile olan sadece bir ruyaydi. Rüyamda bi Allah dostundan dua istiyorum bu konu icin ve daha ben konuyu bile demeden bana sabret Allah sana istedigini vericek demisti. Ondan sonra rahatladim bu ayin basinda gördüm ben bu rüyayi onun üzerinede hamile oldugumu ögrendim zaten. Ve eger icin bu kadar sıkılıyosa bi doktora git ben gitmistim hatta bakmaz diye 10 ay oldu evleneli hic korunmadik demistim testler felan bakti sadece d vitaminimde eksiklik vardi onun icin ilac kullandim bide folik asit başladim. Onlarida ramazan ayi gelince tam bitirmemistim bile. Yasadiklarinu anliyorum hatta en iyi ben anlarim. Boş laf gibi gelicek belkide bilmiyorum. Ama zamani gelince Rabbim öyle güzel bi anda veriyo ki. Evim deprem bölgesinde annemlerin evi agir hasarli 2 ay benim evimde kaldilar ben onlar gidince tek basima kalicaktim esimde tam onlarin gittigi gün ise başlicakti. Bunun icin üzülürken Allah tek başina degilsin diye onu gönderdi. Her zaman dualarimda olucaksin eger olursa bana yaz olur mu. Inşallah bu ay semde alirsin güzel haberini
Cuma gününe randevu bulamadım aslında bakarsanız iki hafta boyunca randevu yok. 9 mayısa bulabildim.472yle kese görünmemesi normal değerin biraz daha artması lazım imkanın varsa cuma tekrar muayene ol bence
Rica ederim ne demek moralini yüksek tut ve olabildigince akisina birakmaya caliş Rabbim zamanini bekliyo bundan emin olÇok etkilendim söylediklerinden tüylerim diken diken oldu..bir kez daha senin adına öyle mutlu oldum ki senin evleneli 10 ay olmuş benim de 7 ay oldu. İkimizinde aslında süre olarak o kadar yeni ki..ama dedigin gibi çevremde benimde hamile olan o kadar çok arkadaşım oldu ki 2 kişi dogum yaptı hastaneye yanlarına bile gittim. 4 sene 10 sene bekleyenler var. Rabbim gerçekten sabrının mükafatını verdi demek, inanıyorum benim de yakın zamanda olacagına senin yazdıklarında bana ümit oldu inşallah canım benim duaların için güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Canim sen ne yaptin. En son test yqpicam diyodunA
Ay ben görüyorum hadi hayırlısı olsun inşallah bayram gelmeden git kan ver ❤
Canim ne yaptin sormak istedim ben 2 hafta önce düsük yaptim inşallah senin bebegin vardir bu zamana kadar saglikla gelmissinidirÇok etkilendim söylediklerinden tüylerim diken diken oldu..bir kez daha senin adına öyle mutlu oldum ki senin evleneli 10 ay olmuş benim de 7 ay oldu. İkimizinde aslında süre olarak o kadar yeni ki..ama dedigin gibi çevremde benimde hamile olan o kadar çok arkadaşım oldu ki 2 kişi dogum yaptı hastaneye yanlarına bile gittim. 4 sene 10 sene bekleyenler var. Rabbim gerçekten sabrının mükafatını verdi demek, inanıyorum benim de yakın zamanda olacagına senin yazdıklarında bana ümit oldu inşallah canım benim duaların için güzel dileklerin için çok teşekkür ederim