Bata gün bekleyenler... Ovulasyon takibi yapanlar... hadi toplanalim ve birbirimize destek olalim..

Haklısın canım. O kadar çok istediğimiz için. Her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz. Ama benim geçen aylarda böyle değildi. Yani kasık ağrım. Alt karın ağrım adetten 1 hafta önce olmazdı. Bide çok afedersin özür dilerim. Sürekli tuvalete çıkıyorum. Tam ishal olmasamda bağırsaklarım çok çalışıyor son bikaç gündür. Ama bu belirtiler arasındamı hamileliğe yormalımıyım bilmiyorum
Evettt o bağırsak hareketliliği son 3 4 gündür bende de var başta yediklerimde sandım ama öyle olsaydı geçerdi bu geçen aylarda olmuyodu mesela bende 😂

Ben iyice deli gibi birşey yaptım kendimi :KK70: Geçen ay hiç üşenmedim kağıdı kalemi aldım önüme, geçtim bilgisayar başına, burada yazılan tüm belirtileri listeledim. Her gün ayna karşısına geçip sağımı solumu inceleyip not alıyordum :KK70: En son bat'a birkaç gün kala dayanamayıp kan testi yaptırdım, 0,1'i görünce hamile kalmadığıma ancak ikna oldum :KK70: E bu ay yine başa sardı benim delilik..

Açıkçası bu ay en çok göğsümdeki mavi damarların belirmesi beni umutlandırdı. Sanırım ten rengi çok açık olanlar bu değişimi kolayca yakalayabiliyorlar. Hamilelik belirtileri arasında bu da gösteriliyordu, hatta geçen ay 'bazı belirtilerim var ama göğsümde hiç damar görüntüsü yok' diye sabah akşam soyunup damar arıyordum ama hiç göremedim. Bu ay özellikle yumurtlama döneminde o kadar belirginleştiler ki.. Aslında bu dönemde belirginleşmeleri normalmiş öyle okudum. Biraz önce baktım, hala yerli yerinde gayet görünür durumdalar. Sürekli 'normalse geçen ay neden yoklardı' diye düşünmeden edemiyorum. Bir de regle dokuz on gün kala başlayan, ara ara yoklayan regl sancılarım var. Dün gece kıvrandırdı, regl erken geldi galiba dedim ama gelen giden yok henüz. Açıkçası hep bir gün önce veya regl olacağım sabah başlar ağrılarım. Bat 16 Haziran, 4 günüm var.. Ağrıları direkt hamileliğe yoramıyorum, belki kist vb bir sorun vardır diyorum ama burada tek belirtisinin erken başlayan ağrılar olduğunu yazan çok hesap oldu. Her yerden bi umut yakalamaya çalışıyorum anlayacağınız :KK70:
Ya aslında her ay vücudun farklı tepkiler vermesinin sebebi bence progesteron düzeyi. Ben daha önce de baktırkıştım 10.4 çıkmıştı bu kadar net değildi bende belirtiler. Ama bu ay 29.3 çıktı daha şiddetli yaşıyorum ağrıları

Ya aslında her ay vücudun farklı tepkiler vermesinin sebebi bence progesteron düzeyi. Ben daha önce de baktırkıştım 10.4 çıkmıştı bu kadar net değildi bende belirtiler. Ama bu ay 29.3 çıktı daha şiddetli yaşıyorum ağrıları

Progesteron düzeyi yumurtlama sonrası 24'e kadar yükselebiliyor. 29.3 baya ciddi bir seviye. Birinci trimester değer aralığına giriyor. Sizin için baya bi umutlandım şimdi..

Progesteron düzeyi yumurtlama sonrası 24'e kadar yükselebiliyor. 29.3 baya ciddi bir seviye. Birinci trimester değer aralığına giriyor. Sizin için baya bi umutlandım şimdi..
Gerçekten mi ya 😍😍 nolur olsun gerçekten 2 yıl olacak nerdeyse çok yoruldum ... Dün test yaptım negatifti yarın sabah tekrarlamayı düşünüyorum bakalım 🥰

Gerçekten mi ya 😍😍 nolur olsun gerçekten 2 yıl olacak nerdeyse çok yoruldum ... Dün test yaptım negatifti yarın sabah tekrarlamayı düşünüyorum bakalım 🥰

Yumurtlama döneminde progesteron düzeyi artışa geçiyor ve yumurtlama sonrası da bir süre yükselmeye devam ediyor, değer 24'e kadar yükselebiliyor. Birinci trimester için progesteron seviyesi 11-44 aralığıymış şimdi kontrol ettim. İnşallah hayırlısı olsun, kucaklar en kısa zamanda dolsun diyorum :)

Yumurtlama döneminde progesteron düzeyi artışa geçiyor ve yumurtlama sonrası da bir süre yükselmeye devam ediyor, değer 24'e kadar yükselebiliyor. Birinci trimester için progesteron seviyesi 11-44 aralığıymış şimdi kontrol ettim. İnşallah hayırlısı olsun, kucaklar en kısa zamanda dolsun diyorum :)
Aminnnn inşallahh 💜

Merhaba ! Ben Merve, yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz ancak henüz hiç gebe kalamadım. Adetlerim 1 2 gün oynar ama düzenlidir genel anlamda. Hormonlarımda sorun yok ama yumurtam fazla ve ultrasonda pco görünümü var. Son 4 ayda 5 kg verdim ve ovülasyon testleriyle yumurtlama takibi yaptım ancak hiç tam anlamıyla pik ya da pozitif göremedim. Bu ay ilk kez klomen kullandım ve 3 haziranda pik gördüm 2 gün üst üste değerlendirdik. Yumurtlamadan 6 gün sonra progesteronuma baktırdım 29.3 çıktı. İnşallah bu ay olur ve isteyen herkes pozitifi görür 🥰🙏
Aynı şey bende de var. Doktorum 8 tane yumurtan aynı anda olgunlaşmaya çalışıyor dedi, bakalım benim de bat 17 haziran bekliyorum. Bu gün test yaptım 5 gün vat bata ama negatif çıktı. Nasip.. umarım bebeğiniz sizinledir❤️

Merhaba kizlar bende bir buçuk senedir deniyorum tahmini yumurtalama üzerinden 12 gün falan geçti reglida daha 8 9 gün var pozitife dönmez dimi ya 😭 silik var gibi ama kendimi kandiriyorum sanırım
IMG_20230612_015112.jpg
IMG_20230612_025032_1.jpg

Aynı şey bende de var. Doktorum 8 tane yumurtan aynı anda olgunlaşmaya çalışıyor dedi, bakalım benim de bat 17 haziran bekliyorum. Bu gün test yaptım 5 gün vat bata ama negatif çıktı. Nasip.. umarım bebeğiniz sizinledir❤️
Yaa benim de bat 17 haziran 😍 inşallahsizin de bebeğiniz sizinledir de burdan güzel haberlerimizi paylaşırız 💜

Yaa benim de bat 17 haziran 😍 inşallahsizin de bebeğiniz sizinledir de burdan güzel haberlerimizi paylaşırız 💜
İnşallah canım benim ❤️ benim kafamı karıştıran konu , ben 31 mayısta yumurtladigmi düşünüyorum belirtilerden ama uygulama 2 haziran gösteriyor, 31 mayis çatlamış olsa şuan iliskiden 13 gün geçmiş oluyor, yumurtlamadan 10 gün sonra çıkar yazıyor İnternette ama benim negatif. Benim umudum azaldı yani ne yazık ki.

Eklentiler

• Screenshot_20230612_171642_Flo.jpg
    Screenshot_20230612_171642_Flo.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 38
İnşallah canım benim ❤️ benim kafamı karıştıran konu , ben 31 mayısta yumurtladigmi düşünüyorum belirtilerden ama uygulama 2 haziran gösteriyor, 31 mayis çatlamış olsa şuan iliskiden 13 gün geçmiş oluyor, yumurtlamadan 10 gün sonra çıkar yazıyor İnternette ama benim negatif. Benim umudum azaldı yani ne yazık ki.
Uygulamayı çok dikkate alma benim 3 ayda da farklı günlerde oldu yumurtlama 😂 bi de 10 gün sonra kesin çıkar diye bir şey yok geç döllenme de olabilir her vücut farklıdır az daha sabır 😘

X