Ben iyice deli gibi birşey yaptım kendimi
Geçen ay hiç üşenmedim kağıdı kalemi aldım önüme, geçtim bilgisayar başına, burada yazılan tüm belirtileri listeledim. Her gün ayna karşısına geçip sağımı solumu inceleyip not alıyordum
En son bat'a birkaç gün kala dayanamayıp kan testi yaptırdım, 0,1'i görünce hamile kalmadığıma ancak ikna oldum
E bu ay yine başa sardı benim delilik..
Açıkçası bu ay en çok göğsümdeki mavi damarların belirmesi beni umutlandırdı. Sanırım ten rengi çok açık olanlar bu değişimi kolayca yakalayabiliyorlar. Hamilelik belirtileri arasında bu da gösteriliyordu, hatta geçen ay 'bazı belirtilerim var ama göğsümde hiç damar görüntüsü yok' diye sabah akşam soyunup damar arıyordum ama hiç göremedim. Bu ay özellikle yumurtlama döneminde o kadar belirginleştiler ki.. Aslında bu dönemde belirginleşmeleri normalmiş öyle okudum. Biraz önce baktım, hala yerli yerinde gayet görünür durumdalar. Sürekli 'normalse geçen ay neden yoklardı' diye düşünmeden edemiyorum. Bir de regle dokuz on gün kala başlayan, ara ara yoklayan regl sancılarım var. Dün gece kıvrandırdı, regl erken geldi galiba dedim ama gelen giden yok henüz. Açıkçası hep bir gün önce veya regl olacağım sabah başlar ağrılarım. Bat 16 Haziran, 4 günüm var.. Ağrıları direkt hamileliğe yoramıyorum, belki kist vb bir sorun vardır diyorum ama burada tek belirtisinin erken başlayan ağrılar olduğunu yazan çok hesap oldu. Her yerden bi umut yakalamaya çalışıyorum anlayacağınız