- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Ay keşke öyle bi gebelik yaşasamHic oyle dusunmeyin ben oglumda hic ama hic bir belirti hissetmemistim adetime 3 gun vardi tuttu mu acaba ya diye isyerinde test yspmistim cift cizgiyi gorunce şok olmustum.Herkesde belirti olacak diye bisey yok.Ayrica hamileligim boyuncada hamile olduğumu hissettiren tek sey gobegimin şişmesiydiO da olmasa şüphe duyardım yani o derece belirtisizdim
Ben de sizden farksız değilim 5 kezAy keşke öyle bi gebelik yaşasamben 7 kere hamile kaldım 4 ü kimyasal 2si düşük 1 tane kızım var (rabbim ömür versin). 1 tanesi sorunsuzdu bir belirti yoktu oda düştü. İnşallah süpriz olur ummadığım ay olur ama bu ay nedebsehiç olacak gibi de gelmiyo
Ay kalktım ovulasyonla test yaptım gebelik varsa belki kırmızı çıkar diye bu şekilde çıktı düşünceleriniz
4 gün varT nin aşırı koyu olmasi gerektigini duymustum hamilelik icin ama bu sekil de olup hamile olanlar da çok var.Reglinize kac gun var
Gebelik testiniz varsa elinizde yapin bence.Yumurtlama ne zamandi peki4 gün var
Ben sanırsam bu ay iki kez yumurtladim görselini birakiyim birinci fotoğraf 14.gün yumurtlama 15.,gün çatlama ikinci fotoğrafta 14.gun olan test . 3.fotograf ise 21.gunGebelik testiniz varsa elinizde yapin bence.Yumurtlama ne zamandi peki
14 de yumurtlama gibi duruyor çok emin olamadim ama 21.gun kesin yumurtlama bugun yumurtlamadan sonra kacinci gun 21 i baz alirsak kacinci gun 14 u alirsak kacinci gunBen sanırsam bu ay iki kez yumurtladim görselini birakiyim birinci fotoğraf 14.gün yumurtlama 15.,gün çatlama ikinci fotoğrafta 14.gun olan test . 3.fotograf ise 21.gun
14 yumurtlama ise 13.gün14 de yumurtlama gibi duruyor çok emin olamadim ama 21.gun kesin yumurtlama bugun yumurtlamadan sonra kacinci gun 21 i baz alirsak kacinci gun 14 u alirsak kacinci gun
Yarın sabah erken gebelik testi yapacağım inşallah olumludur14.günü baz alırsak gebelik testi yapsaniz çikar ama 21.gunu baz alirsak cikmaz.Ama ovulasyon testiniz de kafa karistirici bi sekilde pozitif cikmis.Ben olsam kesinlikle gebelik testi yapardim dayanamazdim ama karar sizin tabi
InşAllah bekliyorum güzel haberinizi inşAllahYarın sabah erken gebelik testi yapacağım inşallah olumludur
Rabbim yerini sağlıklı evlatlarla doldursun inşallahBen de sizden farksız değilim 5 kez1 tane oğlum var benim de,30 haftalık kızımı anne karnında kaybettim 1 düşük,1 boş gebelik benim de sonuncusu 9 haftalik kalbi durmus kürtaj oldum Evet umut kesilince olmaz dedigimiz an oluveriyor
Amin inşAllahRabbim yerini sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah
Testi eklemeyi unutmuşum . Bu şekildeMerhababende 20 nisanda çatlatma iğnesi oldum . Bu sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı. İğnenin üzerinden 12 gün geçti. Az önce konuya bakınca elimde ovulasyon testi vardı yapayım dedim bu şekilde çıktı. İğneden sonra 14. günde gebelik yoksa regl oluyormuş sanırım öyleyse 4 Mayıs olmam gerekiyor. Yani regle 2 gün kala ovulasyon bu şekilde olup gebe olduğunu öğrenen var mı ? Normal regl tarihim 7 Mayıs bu arada
21 bile kendini belli eder sankiYarın sabah erken gebelik testi yapacağım inşallah olumludur
Ay hadi İnşallah bakalım21 bile kendini belli eder sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?