- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımEvet sanırım bu ayda yok bir şey. Pazartesi her türlü doktora gideceğim zaten. Gebe değilsem de tedaviye başlayacağız artık
Kahverengi akıntı genelde birgün sonrasında adete dönüşmesi gerekirdi diye düşünüyorum ..bir iki gün daha bekle bakalım olmazssa bir test yaparsinBu ay dediğim gibi çok değişik birşeyler oluyoçözemiyorum kasık ağrım bir haftadır çar ama heran adet olucak gibi gidiyorum ama bişey yok
Adet öncesi bana öyle oluyor bı enerji gelir hertarafi temizlemeye basliyorumDün kendimi baya yordm derin temizliğe başladım 2. Gündür. duvarlara kadar silip temizliyorum baya yordu bugün de kasık ağrım başladı sanırım bu ay günü şaşmadan gelecek
Bende aynı garantiledim adetiAdet öncesi bana öyle oluyor bı enerji gelir hertarafi temizlemeye basliyorum
Geldimi beklenenBen elendim bu ay da
Geldi maalesef.Geldimi beklenen
Yeni bat kaçı oldu ne yazaymGeldi maalesef.
30-31 MayısYeni bat kaçı oldu ne yazaym
Şiddetli kasık ağrım varMerhaba kızlar bat'ım hakkinda hic bi fikrim yok ama en geç 11 mayıs diyorum.Umarım herkesin gönlünce olur var mı net şekilde şüphelenip belirti yaşayan
Regl ağrısı gibi mı tek tarflı batma şeklinde mi?InşAllah gebeliktendirŞiddetli kasık ağrım var
Ben adet olmayı bekliyorum,Merhaba kızlar bat'ım hakkinda hic bi fikrim yok ama en geç 11 mayıs diyorum.Umarım herkesin gönlünce olur var mı net şekilde şüphelenip belirti yaşayan
Kramp giriyo bazen , tek taraflı ağrı oluyo bazen nazende adet olucak gibi yaklaşık 1 haftadır devam ediyor ve iki gün akıntım oldu kahverengi kırmızı şekilde 2 gün sürdü sonra kesildi normal akintida yokRegl ağrısı gibi mı tek tarflı batma şeklinde mi?InşAllah gebeliktendir
Hic oyle dusunmeyin ben oglumda hic ama hic bir belirti hissetmemistim adetime 3 gun vardi tuttu mu acaba ya diye isyerinde test yspmistim cift cizgiyi gorunce şok olmustum.Herkesde belirti olacak diye bisey yok.Ayrica hamileligim boyuncada hamile olduğumu hissettiren tek sey gobegimin şişmesiydiBen adet olmayı bekliyorum,hiçbir belirtim acabam yok bu ay bata kalmış 4 gün
Yerleşme kanaması olabilir belki hadi bakalım heyecanlı bekleyışKramp giriyo bazen , tek taraflı ağrı oluyo bazen nazende adet olucak gibi yaklaşık 1 haftadır devam ediyor ve iki gün akıntım oldu kahverengi kırmızı şekilde 2 gün sürdü sonra kesildi normal akintida yok
İnşallah öyledir yaYerleşme kanaması olabilir belki hadi bakalım heyecanlı bekleyış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?