- 17 Nisan 2021
- 4.253
- 3.896
- 83
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Merhaba kızlar Bat 10 mayıs ama pko olduğum için kafası esince geliyor reglim ama şuralarda bekleyim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle Allah razı olsun inşallahAynen Aminn canım bu ay zaten o dualar zikirler sayesinde böyle bi değişik huzur var içimde Allah buna vesile olan arkadaşlarımızdan razı olsun
Bat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
X ximix 4 Mayıs Mylv48 6 Mayıs MoonfacedMom 6 Mayıs gokkusaginadusenbukalemun 1-2mayıs mavispreyboya 6 Mayıs
Ne güzel sizin en azından güçlü bi belirtiniz var kahverengi akıntı gibiKahverengi akıntım ve kasık ağrım çok fazla
Ama heran adet olacak gibi ve kahverengi akıntım la beraber kırmızılıkta geliyor azıcık inşallah yerleşemedirNe güzel sizin en azından güçlü bi belirtiniz var kahverengi akıntı gibi
Tahmini tarihin yokmu canm listeye ekleyeyim,Bende araniza sokulayim femara kullandim 24 nisanda da ovitrella kullandim beklemedeyim
Merhaba kızlar Bat 10 mayıs ama pko olduğum için kafası esince geliyor reglim ama şuralarda bekleyim bende
Ekledim kızlartahmini 10 Mayıs gecikme ya da erken olmazsa
9-12 mayis arasi, malesef duzenli degil nezaman gelecegi belli olmuyorTahmini tarihin yokmu canm listeye ekleyeyim,
12 yazaym garanti olsun9-12 mayis arasi, malesef duzenli degil nezaman gelecegi belli olmuyor
Deme kız öyle. Belli olmaz şiddetli değilse ağrın gebelikte de oluyoBen sanki regle doğru gidiyor gibiyim
Ağrı değil kuzum aksine benim hiç ağrım kalmadı bide böyle göğüs ağrısı başladı sinir var regl olacam zaman oluyor genelde öyle bi umutsuzluğa düştü içim bilmiyorumDeme kız öyle. Belli olmaz şiddetli değilse ağrın gebelikte de oluyo
Sen yine umutsuz ol bebiş varsa bğyğk süpriz olsun inşallah bu listenin hepsi hamiş olsun inşallahAğrı değil kuzum aksine benim hiç ağrım kalmadı bide böyle göğüs ağrısı başladı sinir var regl olacam zaman oluyor genelde öyle bi umutsuzluğa düştü içim bilmiyorum
Ayyy inşallah canım inşallahSen yine umutsuz ol bebiş varsa bğyğk süpriz olsun inşallah bu listenin hepsi hamiş olsun inşallah
Üç gündür mens ağrısı çekiyorum. Bugün sabah kusturacak şekilde ağrım oldu. 2 saat tuvalette kaldım. Kasıklarıma bıçaklar saplanıyor gibi. Hayatımda böyle bir ağrı görmedim. Günde en az 20 defa tuvaletim geliyor. İdrarımda yanma var. Ama test yapmadım. Hiç kanamam da yok. Ne oldu bilmiyorum. Pazartesi randevum var. Belirti aramayacağım diye kendime söz vermiştim ama bu ağrılar ne anlama geliyor bilmiyorumgokkusaginadusenbukalemun canm bat günün ne durumdasn