• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deme kız öyle. Belli olmaz şiddetli değilse ağrın gebelikte de oluyo
Ağrı değil kuzum aksine benim hiç ağrım kalmadı bide böyle göğüs ağrısı başladı sinir var regl olacam zaman oluyor genelde öyle bi umutsuzluğa düştü içim bilmiyorum

Ağrı değil kuzum aksine benim hiç ağrım kalmadı bide böyle göğüs ağrısı başladı sinir var regl olacam zaman oluyor genelde öyle bi umutsuzluğa düştü içim bilmiyorum
Sen yine umutsuz ol bebiş varsa bğyğk süpriz olsun inşallah 🥰 bu listenin hepsi hamiş olsun inşallah ☺️

Üç gündür mens ağrısı çekiyorum. Bugün sabah kusturacak şekilde ağrım oldu. 2 saat tuvalette kaldım. Kasıklarıma bıçaklar saplanıyor gibi. Hayatımda böyle bir ağrı görmedim. Günde en az 20 defa tuvaletim geliyor. İdrarımda yanma var. Ama test yapmadım. Hiç kanamam da yok. Ne oldu bilmiyorum. Pazartesi randevum var. Belirti aramayacağım diye kendime söz vermiştim ama bu ağrılar ne anlama geliyor bilmiyorum 🤷‍♀️

Benimde Akıntım durdu artık gelmiyor 2 gün kahverengi kırmızı akıntım geldi şuan yok 🤲🏽

Back