- 1 Nisan 2021
- 815
- 348
- 53
- 26
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Geçen ay benimde böyleydi kuzum ama adet oldum inşallah sende vardırTesti eklemeyi unutmuşum . Bu şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay benimde böyleydi kuzum ama adet oldum inşallah sende vardırTesti eklemeyi unutmuşum . Bu şekilde
Cevap için teşekkürler canım hayırlısı neyse öyle olur inşallah. Pek umudumda yok açıkçası ama bi taraftanda acaba diyor insanGeçen ay benimde böyleydi kuzum ama adet oldum inşallah sende vardır
Çatlatma ignesinin etkisiyle böyle çikmis olabilir mi acaba cunku o hem gebelik testini hem ovulasyon testini etkiliyor diye biliyorum 13.gune kadarTesti eklemeyi unutmuşum . Bu şekilde
Çatlama iğnesi etkisi geçti canım iğneden sonra devam ettim ovulasyon testine ilk 3 gün hep pikti daha sonra silikleşti. Regle yakında Lh yükseliyormuş sanırım ondanda olabilir bilemedimÇatlatma ignesinin etkisiyle böyle çikmis olabilir mi acaba cunku o hem gebelik testini hem ovulasyon testini etkiliyor diye biliyorum 13.gune kadar
Regli tarihime yakin hic boyle cikmaz benim bilemedim silik cikar hep, hayirlisi olsun insAllah gonlunce versin RabbimÇatlama iğnesi etkisi geçti canım iğneden sonra devam ettim ovulasyon testine ilk 3 gün hep pikti daha sonra silikleşti. Regle yakında Lh yükseliyormuş sanırım ondanda olabilir bilemedim
Amin canım inşallah iğne etkisi olsa idrardada yalancı pozitif devam ederdi hem. 2 gündür idrar testleri negatif maalesefRegli tarihime yakin hic boyle cikmaz benim bilemedim silik cikar hep, hayirlisi olsun insAllah gonlunce versin Rabbim
Fotoğraf varsa yuklermisinizslm kizlar size bir sorum olucak hayirli ramazanlar bu arada ben bu ay ovulasyon testi aldim ve gebelik icin oglum var 9 yasinda ve ona kardes yapalim dedik ama ben piki goremedim ovulasyonu ve ovulasyonlarim tum ay boyunca hep ikiside ayni renk cikti bide dun meragimdan gebelik testi yaptim normal gebelik testi oda negatif aceba nette arastirdim.durmadan bole positif cikarmis hamilelik testinde ovular aceba bu normal mi allah rizasi icin bisey diyin ya
Herhangi bir ilaç kullandınız mı çatlatma iğnesi gibi ?Eki Görüntüle 2839962 bakin testlerim.hep bole
adetime cunku tam bir hafta kaldi 9da olucam ve bundan 10 gun evvel sut kivamda akintim bide 11 gun bende acik pembe renginde kanama geldi kendimce dedim aceba yerlesme kanamasimi bi pecete sildim bittiHerhangi bir ilaç kullandınız mı çatlatma iğnesi gibi ?
Gebelik testi yapsanız elinizde varsa bilmiyorum bu ay banada bu şekilde geldi testlerim ama daha yumurtlamamiştim 14.gune kadar koyu çıkıyordudervital kapsul kullandim catlamasi icin instagramda satilan diyorum yoksa gebelikde varda bole oldu
İnsadetime cunku tam bir hafta kaldi 9da olucam ve bundan 10 gun evvel sut kivamda akintim bide 11 gun bende acik pembe renginde kanama geldi kendimce dedim aceba yerlesme kanamasimi bi pecete sildim bitti
Allah gebelik vardıradetime cunku tam bir hafta kaldi 9da olucam ve bundan 10 gun evvel sut kivamda akintim bide 11 gun bende acik pembe renginde kanama geldi kendimce dedim aceba yerlesme kanamasimi bi pecete sildim bitti
İnşallah Gebeliktendir Rabbim hepimize nasip eder inşallah ,İns
Allah gebelik vardır
Bekleyin ozaman testi sonra tekrarlayınyaptim gebelik testi normal gun geceninkinden yaptim negatif cikti ama haftaya pazar batim
amin insallah yani ondan kafamda deli sorular sabah kaklicam saat 14de gene yapicam ovulasyon testi bakalimİnşallah Gebeliktendir Rabbim hepimize nasip eder inşallah ,
Bence ovulasyon testi yapmaya devam edin daha yumurtlama olmamiş.amin insallah yani ondan kafamda deli sorular sabah kaklicam saat 14de gene yapicam ovulasyon testi bakalim
Bence çıkabilir hamileliktede hormonlar yükseliyor canımslm kizlar size bir sorum olucak hayirli ramazanlar bu arada ben bu ay ovulasyon testi aldim ve gebelik icin oglum var 9 yasinda ve ona kardes yapalim dedik ama ben piki goremedim ovulasyonu ve ovulasyonlarim tum ay boyunca hep ikiside ayni renk cikti bide dun meragimdan gebelik testi yaptim normal gebelik testi oda negatif aceba nette arastirdim.durmadan bole positif cikarmis hamilelik testinde ovular aceba bu normal mi allah rizasi icin bisey diyin ya