• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde dün sırt ve göğüs ağrım oldu uyuyamadım ağrıdan sabah geçmişti ben regl olacam gibi hissediyorum ama daha önce hiç böyle sırtım felan ağrımamıştı böyle bi belirtim oluyor adet belirtisi bu diyorum sonra böyle daha önce olmayan şeyler oluyor hamileyim acaba diyorum 4 gün kaldı testede geçmek bilmedi günler

Kızlar benimde dün sırt ve göğüs ağrım oldu uyuyamadım ağrıdan sabah geçmişti ben regl olacam gibi hissediyorum ama daha önce hiç böyle sırtım felan ağrımamıştı böyle bi belirtim oluyor adet belirtisi bu diyorum sonra böyle daha önce olmayan şeyler oluyor hamileyim acaba diyorum 4 gün kaldı testede geçmek bilmedi günler
aynn iste bugun ogluma kahvalti hazirlamaya basladimda resmen oguruyordum ve uyku isteyim cok fazla hep uzaniom hep uyuyom deli gibi

benim yumurtlamam gecen ay 16 martta daydi bu kadar ileri atmazdi ovulasyon testi yumurtlama bittikden sonra acik renge donmustu bu aysa hep bu renkte gidio
Bazi aylar degisebiliyor yumurtlama.Benim normalde dongulerim kisa o yuzden 10.11. Gun yumurtlama gorurdum hep ama en son takip ettigim ay 17.gun gordum hatta sorun var galiba diye baslik acmistim ama olabiliyor yani.

tammda ben 6 gun sonra adet gorucem devam edeyimde
Adete 1gun kala bile yumurtlayan var o yuzden dedim ama belki de bunlarin icinden biri yumurtlama bazen oyle de oluyor cunku ya da yumurtlama gormemeniz de olasi o yuzden takip edip beklemekten baska care kalmiyor.InsAllah gonlunuzde ki olur.Bazen malesef boyle anlamlandiramadigimiz durumlar oluyor benim de bi ay yumuftlamam hic silinmeden 7 gun surmustu

Bat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım 🥰

@ximix ▶️ 4 Mayıs

@Kelebek-bek ▶️ 5 Mayıs

Mylv48 Mylv48 ▶️ 6 Mayıs
mavispreyboya mavispreyboya ▶️ 6 Mayıs

MoonfacedMom MoonfacedMom ▶️ 7 Mayıs

@BankacI26 ▶️ 9 Mayıs
@cido09 ▶️ 9 Mayıs
@Asiprenses33312 ▶️ 9 Mayıs

@aynurrrr ▶️ 10 mayıs
@Melekkanat ▶️ 10 mayıs
@Ayca_06 ▶️ 10 mayıs

A Adesadra ▶️ 11 Mayıs

@Nane surubu ▶️ 12 Mayıs

@Ckale ▶️ 13 mayıs

@yeshll ▶️ 15 Mayıs

@gokkusaginadusenbukalemun ▶️ 30 Mayıs
Ay benimde 5 mayıs Rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar benimde bu ay kahverengi akıntım oldu adetten 4 gün önce yani cumartesi günü sonra gitti 1 sefer oldu açık kahverengi hala gelen giden yok bat çarşamba günü böyle durum yaşayan var mı bazı yerlerde yerleşme kanaması diye okudum

Merhaba test yaptınız mı acaba merak ettim inşAllah güzel sonuçlar alırsınız 💕
Yaptım malesef çizgi çıkmadı galiba Batı bekleyenlerdenim 😭

Eklentiler

• IMG_20210503_100159.jpg
    IMG_20210503_100159.jpg
    150,8 KB · Görüntüleme: 86
Back