• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay dediğim gibi çok değişik birşeyler oluyo 😂😂 çözemiyorum kasık ağrım bir haftadır çar ama heran adet olucak gibi gidiyorum ama bişey yok
Kahverengi akıntı genelde birgün sonrasında adete dönüşmesi gerekirdi diye düşünüyorum ..bir iki gün daha bekle bakalım olmazssa bir test yaparsin

Dün kendimi baya yordm derin temizliğe başladım 2. Gündür. duvarlara kadar silip temizliyorum baya yordu bugün de kasık ağrım başladı sanırım bu ay günü şaşmadan gelecek

Beni de eklermsnz bat 15 Mayıs sanırım. Femara kullandım ve çatlatma iğnesi oldum normal de 19 mayıstı ama dün kontrol de çatlamıştı o yüzden 15 diye düşünüyorum 🥰

Regl ağrısı gibi mı tek tarflı batma şeklinde mi?InşAllah gebeliktendir😍
Kramp giriyo bazen , tek taraflı ağrı oluyo bazen nazende adet olucak gibi yaklaşık 1 haftadır devam ediyor ve iki gün akıntım oldu kahverengi kırmızı şekilde 2 gün sürdü sonra kesildi normal akintida yok

Ben adet olmayı bekliyorum, 😁 hiçbir belirtim acabam yok bu ay 🙄 bata kalmış 4 gün
Hic oyle dusunmeyin ben oglumda hic ama hic bir belirti hissetmemistim adetime 3 gun vardi tuttu mu acaba ya diye isyerinde test yspmistim cift cizgiyi gorunce şok olmustum.Herkesde belirti olacak diye bisey yok.Ayrica hamileligim boyuncada hamile olduğumu hissettiren tek sey gobegimin şişmesiydi🤣O da olmasa şüphe duyardım yani o derece belirtisizdim🤣

Back