• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım 🥰

@ximix4 Mayıs
Mylv48 Mylv48 6 Mayıs
MoonfacedMom MoonfacedMom 6 Mayıs
gokkusaginadusenbukalemun gokkusaginadusenbukalemun 1-2mayıs
@CherryQueen6 Mayıs
@Melekkanat10 mayıs
@Ayca_0610 mayıs
Nane surubu Nane surubu 12 Mayıs
@BankacI269 Mayıs
@cido099 Mayıs
Bende Bir Kenarda Kalayım Benim Umudum Yok Fakat Sizlerin Umut Yolculugu Beni De Heyecanlandırır ☺️☺️ Benim Bat Belli Değil 4 Mayis 9 Mayıs Arası Bekelemekteyim 🤣🤣🤣

Hepinize merhaba bizde son bir yıldır ikinci çocuğu istiyoruz iki gebeligim biri düşük diğeri kürtajla sonuçlandı..kürtajdan sonra ilk adetimi gordum ..bu ay denemeye başladık umudum yok ta sizlerin heyecanına ortak olayım diye geldim..rabbim bu mübarek günlerde hepimizin sağlıkla hamile kaliriz inşallah...

Hepinize merhaba bizde son bir yıldır ikinci çocuğu istiyoruz iki gebeligim biri düşük diğeri kürtajla sonuçlandı..kürtajdan sonra ilk adetimi gordum ..bu ay denemeye başladık umudum yok ta sizlerin heyecanına ortak olayım diye geldim..rabbim bu mübarek günlerde hepimizin sağlıkla hamile kaliriz inşallah...
İnşallah canım inşallah 🤲🏽🥰

Ya kizlar size bir sorum olacak 24 nisanda ignemi vurundum ve yedi gun boyunca istahim artti ve karnimda sislik var. Ve bugun yedinci gunu mide yanmam basladi ara ara ve sol gogsum de agri yapiyor kasiklarim hafif agriyor bacaklarima vuruyor bunlarda eklendi. Ignenin etkisi oldugunu biliyorum sizde durumlar nasil igneden ne gibi belirtileriniz oldu

Ya kizlar size bir sorum olacak 24 nisanda ignemi vurundum ve yedi gun boyunca istahim artti ve karnimda sislik var. Ve bugun yedinci gunu mide yanmam basladi ara ara ve sol gogsum de agri yapiyor kasiklarim hafif agriyor bacaklarima vuruyor bunlarda eklendi. Ignenin etkisi oldugunu biliyorum sizde durumlar nasil igneden ne gibi belirtileriniz oldu
Canım geçen ay bende vuruldum ve bildiğin hamile belirtilerinin hepsini yaşadım iğnenin etkisi 14 gün sonra geçiyor

2 gün akıntım sürdü kahverengi ve kasık ağrım devam ediyor akıntım bitti başka bir belirti yok göğüs hassasiyetide yok bende normalde bata 1 hafta kala oda başlardı şimdi yok
2 gündür kahverengi akinti..Daha öncesinde belirti olup şimdi olmaması ..buda iyibisey...hadi inşallah cnm hakkında hayirlisi

Canim bende simdi yazdiklarini okudum insallah yerlesme kanamasidir 😍
2 gündür kahverengi akinti..Daha öncesinde belirti olup şimdi olmaması ..buda iyibisey...hadi inşallah cnm hakkında hayirlisi
Bu ay dediğim gibi çok değişik birşeyler oluyo 😂😂 çözemiyorum kasık ağrım bir haftadır çar ama heran adet olucak gibi gidiyorum ama bişey yok

Üç gündür mens ağrısı çekiyorum. Bugün sabah kusturacak şekilde ağrım oldu. 2 saat tuvalette kaldım. Kasıklarıma bıçaklar saplanıyor gibi. Hayatımda böyle bir ağrı görmedim. Günde en az 20 defa tuvaletim geliyor. İdrarımda yanma var. Ama test yapmadım. Hiç kanamam da yok. Ne oldu bilmiyorum. Pazartesi randevum var. Belirti aramayacağım diye kendime söz vermiştim ama bu ağrılar ne anlama geliyor bilmiyorum 🤷‍♀️
İdrar yolu enfeksiyonu olmuşsun malesef. Gebelikte bu dediklerin olmuyor canm. İnşallah gebelikte vardr 🙂test alma şansın yoksa pazartesi yi beklicen ☺️

İdrar yolu enfeksiyonu olmuşsun malesef. Gebelikte bu dediklerin olmuyor canm. İnşallah gebelikte vardr 🙂test alma şansın yoksa pazartesi yi beklicen ☺️
Evet sanırım bu ayda yok bir şey. Pazartesi her türlü doktora gideceğim zaten. Gebe değilsem de tedaviye başlayacağız artık 🥰

Back