• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bayram sabahı bata 6 gün vardı, test yaptım negatif çıktı. Ertesi gün eşim "senin aateşin mi var?" deyince bir daha test yaptım ve silik çizgiyi gördüm 5 kala. Ve ben normal 3 liralık testlerde gördüm, bu erken gebelik testlerine boşa para vermeyin. Erken test yapmayın, çıkmıyor çünkü, ben de kendimi boşuna üzdüm negatif çıktığında.

Kızlar bayram sabahı bata 6 gün vardı, test yaptım negatif çıktı. Ertesi gün eşim "senin aateşin mi var?" deyince bir daha test yaptım ve silik çizgiyi gördüm 5 kala. Ve ben normal 3 liralık testlerde gördüm, bu erken gebelik testlerine boşa para vermeyin. Erken test yapmayın, çıkmıyor çünkü, ben de kendimi boşuna üzdüm negatif çıktığında.
Aynıyız seninle bende öyle öğrendim :))

haklısın burası baya bir karıştırıyor kafayıı :KK53:

ben sana yapma demiyorum yap da misal 4 gün kala hem öğrendin napcann ne kadar geç öğrensen o kadar iyi bencee, :KK76:
göğüsler için de bir ağırlığı var mı yoksa balon gibi mi?
valla canm bn bi ağırlk hissetmyrm sasdece ağrı var ve çok şişler :D

ay valla böyle umut oluyoruz birbirimize tsk msj için :)))) baska belirtiniz varmıydı ateş dışında yaaa:) hayrlısı olsun bu arada Allah sağ salim kucagnza almayı nasip etsin :) beta hcg ne zmn baktrdınız peki :)

ay valla böyle umut oluyoruz birbirimize tsk msj için :)))) baska belirtiniz varmıydı ateş dışında yaaa:) hayrlısı olsun bu arada Allah sağ salim kucagnza almayı nasip etsin :) beta hcg ne zmn baktrdınız peki :)
Benim göğüslerim filan da acıyordu, belim de ağrıyodu ama onları her pms döneminde yaşadığım için gebeliğe yoramadım. Bir tek ateş basması oldu ben de sık sık. Normalde adetten önce kanım çekilmiş gibi üşürdüm. Beta-hcg'yi salı günü yaptırdım ilk olarak, yerleşme kanamam oldu korktum açıkçası. Herkesin hormon seviyesi de aynı değil, bu yüzden ben de 5'te çıkar sen de 2'de bazısında adet gününde.

Benim göğüslerim filan da acıyordu, belim de ağrıyodu ama onları her pms döneminde yaşadığım için gebeliğe yoramadım. Bir tek ateş basması oldu ben de sık sık. Normalde adetten önce kanım çekilmiş gibi üşürdüm. Beta-hcg'yi salı günü yaptırdım ilk olarak, yerleşme kanamam oldu korktum açıkçası. Herkesin hormon seviyesi de aynı değil, bu yüzden ben de 5'te çıkar sen de 2'de bazısında adet gününde.
doğru :) hayrlısı artk bakalım

Valla yine yapcam henüz pes etmedim bunca değişikliği her ay yaşamadıgıma eminim. Dün yatarken dönemedim yatakta göğüs ağrısından. Ve taş gibi olmuşlardı hiç bi adet zamanımda böyle olmuyordu:) ama ciddwn bunca belirti psiolojikse bi süre bebek işinede kadnlar kulubunede ara vercem :KK70:
Bende dün gece böyleylldim ve dün sabah testim negatif di aradba iki gun gecsin diye yarın sabah tekrar yapacağım bu belirtiler adet belirtisi de olabiliyor canım herseye hazırlamak gerekiyor kendimizi ne yazık ki:110:

Bende dün gece böyleylldim ve dün sabah testim negatif di aradba iki gun gecsin diye yarın sabah tekrar yapacağım bu belirtiler adet belirtisi de olabiliyor canım herseye hazırlamak gerekiyor kendimizi ne yazık ki:110:
aynen bnde öyle düşünüyorm zaten ve dua ettim hep hayrlıysa oslun die eğer olmazsada bundada hayr var diyip oturcaz :)))))

benimde eşim ve sevdiğim bir arkadaşım üçüz dördüz gebe görüyor beni.. alla alla :) rüya işte...

BAT: 30 haziran benimde ama adet öncesi duygusal olur ya insan aynen öyle herşeye ağlayasım var. yine kırmızıyı göreceğim sanırım..

Back