Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ekran görüntüsü alıp atablrsin öyle oluyor
Çok teşekkür ederim canım sende koyulaşma var hayırlı olsun inşallah sende de bende de bir daha kimyasal olmaz sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün güzel bebişlerimiz olur çünkü kimyasaldan bende korkuyorum kimseye diyemiyorum herkes var mı diye soruyor bekliyorum

valla bn yumurtlamdn beri kasık ağrım var. göğüslerim şiş ve uç kısmı cok acıyor bide ara ara mide bualntısı oldu şuan yok :)
Canm benimde kasik agrım hiç bitmiyor adet olacakmışım gibi değil böyle batma tarzı sizi tarzı bi ağrı ama sanki dolgunluk var kasiklarimda bide goguslerim sızlıyor arada bukadar simdilik

Canm benimde kasik agrım hiç bitmiyor adet olacakmışım gibi değil böyle batma tarzı sizi tarzı bi ağrı ama sanki dolgunluk var kasiklarimda bide goguslerim sızlıyor arada bukadar simdilik
szin 4. olcakmış bizden tecrübelisiniz nasıldı diğer hamileikler akıntı oluyomuydu adete yakın ??

szin 4. olcakmış bizden tecrübelisiniz nasıldı diğer hamileikler akıntı oluyomuydu adete yakın ??
Ayyy ben sizden daha kötüyü.m unuttum şimdi neleroluyodu en küçüğüm üstünden 4 yıl geçti valla sil baştan herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…