• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bak işin içine bel de girdiyse güzel :)
göğüsler ne durumda?
göğüslerm yumurtlamadan beri şiş ve uclara yakın olan kısmı felaket acıyor zaten bnlar beni test yapmaya iten şeyler..
cnkü normal adet dönemimde göğüslerimde bu kdr değişim olmuyordu ve kasıklarm adetin 1. günü cok ağrırdı ama bnm nerdeyse 8 9 gündür ağrıyor :)

göğüslerm yumurtlamadan beri şiş ve uclara yakın olan kısmı felaket acıyor zaten bnlar beni test yapmaya iten şeyler..
cnkü normal adet dönemimde göğüslerimde bu kdr değişim olmuyordu ve kasıklarm adetin 1. günü cok ağrırdı ama bnm nerdeyse 8 9 gündür ağrıyor :)

bence sen kimyasalı unut
kşmyasalda hcg hızla düşer bu kadar belirti olmaz

kizlar gunaydin, benim de bata 8 gun kaldi..biraz agrim var adet oncesin agri gibi, bi de az yapiskan akinti geldi:KK43:
bnm yumurtlaama günlernde akntım oldu snra bugune kdr kuru dencek kadr az hiç yok gibi :) geeçn ay kmyasal oldugunda adete 3 -4 gun kala felaket akıntım vardı sarıydı rengi hatta o kdr ıslaktıkı adet oldm sanıp wc ye koşyordm :) ama biz kadnlarn akıntısı üştme vs herşey etkilediği için akıntıya taklmıyorm :)

bnm yumurtlaama günlernde akntım oldu snra bugune kdr kuru dencek kadr az hiç yok gibi :) geeçn ay kmyasal oldugunda adete 3 -4 gun kala felaket akıntım vardı sarıydı rengi hatta o kdr ıslaktıkı adet oldm sanıp wc ye koşyordm :) ama biz kadnlarn akıntısı üştme vs herşey etkilediği için akıntıya taklmıyorm :)

benim normalde adet oncesi daha cok akinti geliyor

A74F0553-0EE3-4C54-8784-8902620A1957.jpeg
Bir tane daha atacağım atabilirsem bat 4 gün kala oluyor beklemeden hemen çıktı

Back