- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
göğüslerm yumurtlamadan beri şiş ve uclara yakın olan kısmı felaket acıyor zaten bnlar beni test yapmaya iten şeyler..bak işin içine bel de girdiyse güzel :)
göğüsler ne durumda?
mecbur bekklicez canm bakalım adet gelcekmi persembe gunu umarım gelmezcanım bekle hala çizgin var 2 gun once boyle silik cikan cok kisi var
göğüslerm yumurtlamadan beri şiş ve uclara yakın olan kısmı felaket acıyor zaten bnlar beni test yapmaya iten şeyler..
cnkü normal adet dönemimde göğüslerimde bu kdr değişim olmuyordu ve kasıklarm adetin 1. günü cok ağrırdı ama bnm nerdeyse 8 9 gündür ağrıyor :)
bnm yumurtlaama günlernde akntım oldu snra bugune kdr kuru dencek kadr az hiç yok gibi :) geeçn ay kmyasal oldugunda adete 3 -4 gun kala felaket akıntım vardı sarıydı rengi hatta o kdr ıslaktıkı adet oldm sanıp wc ye koşyordm :) ama biz kadnlarn akıntısı üştme vs herşey etkilediği için akıntıya taklmıyorm :)kizlar gunaydin, benim de bata 8 gun kaldi..biraz agrim var adet oncesin agri gibi, bi de az yapiskan akinti geldi
canim insallah gelmez hayirli haberler alirizmecbur bekklicez canm bakalım adet gelcekmi persembe gunu umarım gelmez
inşallah canım benim :)G gamzeli_bebis cnm belirti arama adetle aynı 5 nci haftada başlar belirtiler zaten testin var diyo :)
bnm yumurtlaama günlernde akntım oldu snra bugune kdr kuru dencek kadr az hiç yok gibi :) geeçn ay kmyasal oldugunda adete 3 -4 gun kala felaket akıntım vardı sarıydı rengi hatta o kdr ıslaktıkı adet oldm sanıp wc ye koşyordm :) ama biz kadnlarn akıntısı üştme vs herşey etkilediği için akıntıya taklmıyorm :)
inşallah öyledir canım ne kdr unut desekte bi köşede acaba geçen ay gibimi olcak die duruo :)bence sen kimyasalı unut
kşmyasalda hcg hızla düşer bu kadar belirti olmaz
herkesin farklı işte :) kuzenime sordm hamileyken nasıldı die ama o bekarlıktan beri günlük ped klllanan çok akıntısı olan biri oldugu için bi sonuca varamadık herkesn bünyesi bambaşkabenim normalde adet oncesi daha cok akinti geliyor
Bariz koyulasma var canim umitsizlige kapılma :) cok sevindim ya sabirsizlandim simdi test yapmak icinKızlar günaydın benim biraz ümidim kırıldı
Koyulaşmış ama az koyulaşmış gibi geldi. Sizede atiyim
senin kaç gün var canım :)Bariz koyulasma var canim umitsizlige kapılma :) cok sevindim ya sabirsizlandim simdi test yapmak icin
10 gün :) ama o kasik batmalari başladı erken diyorum ama insan ister istemez belirti ariyorsenin kaç gün var canım :)
bi 3-4 gün geçsin bnm gibi başlarsın yapmaya :) :)10 gün :) ama o kasik batmalari başladı erken diyorum ama insan ister istemez belirti ariyor
aynen oyle yapacagim canim :) daha fazla duramam kibi 3-4 gün geçsin bnm gibi başlarsın yapmaya :) :)
allah isteyen herkese doğru zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah :)aynen oyle yapacagim canim :) daha fazla duramam ki
Once telde kırp resmi cnm öyle yukluyoArkadaşlar foto yükleyemiyorum test yaptım ama boyut büyük diyor ne yapmam lazım
Var cnm masallahEki Görüntüle 2161706 Bir tane daha atacağım atabilirsem bat 4 gün kala oluyor beklemeden hemen çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?