- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Canım bence de koyulaşmış, herkeste kopkoyu olcak diye bi şey yok. Bak benimm arkadaşım adetinden 2 gün sonra yapmasına rağmen benim bata 1 gün kala çıkandan daha açık çıkmıştı çizgisi ve 4 aylık hamile. Ümitsiz olcak bi şey yok.Kızlar günaydın benim biraz ümidim kırıldı
Koyulaşmış ama az koyulaşmış gibi geldi. Sizede atiyim
daha belirginleşmiş bende öyle düşünüyorum ama azmı dedim acaba ne biliyim. yan vermek istemiyorum adet olmazsam vercem kimyasalsa boşuna kan verniş oluyorumG gamzeli_bebis az değil canım ya..
4 kala olandaki çizgiyi gözlerimi pörtletip görebiliyordum ancak 2 kala yaptığın ilk bakışta "ben burdayım anneee" diyor..
Bence git hemen kan ver :)
ne biliyim kimyasalmı acaba dedm öyle az gibi gelince bana. tamam daha belirgin hemende cıktı cizgi 5 dk da ama ne biliyimCanım bence de koyulaşmış, herkeste kopkoyu olcak diye bi şey yok. Bak benimm arkadaşım adetinden 2 gün sonra yapmasına rağmen benim bata 1 gün kala çıkandan daha açık çıkmıştı çizgisi ve 4 aylık hamile. Ümitsiz olcak bi şey yok.
Hamilelik psikolojiktir, bak sen şimdiden kendini böyle strese sokma. Pozitif düşün, eşin de sen de sağlıklısınız değil mi? Neden kimyasal olsun?daha belirginleşmiş bende öyle düşünüyorum ama azmı dedim acaba ne biliyim. yan vermek istemiyorum adet olmazsam vercem kimyasalsa boşuna kan verniş oluyorum2 gun kaldı zaten belli olcak eğer olmazsam persembe gunu gidip veririm kan
tamam moral bozmuyorum :) biz daha yeni deniyorz bu 2.ay ilk ay kimyasal olunca yinemi kimyasal yinemi gol değil diyorumHamilelik psikolojiktir, bak sen şimdiden kendini böyle strese sokma. Pozitif düşün, eşin de sen de sağlıklısınız değil mi? Neden kimyasal olsun?
Baya baya belli kuzum gözün aydın diyelim şimdidenKızlar günaydın benim biraz ümidim kırıldı
Koyulaşmış ama az koyulaşmış gibi geldi. Sizede atiyim
ay inşallah öyledir :) inş hayırlıdır :)Baya baya belli kuzum gözün aydın diyelim şimdiden
dediğim gibi iyi düşün iyi olsun, olmasa da sağlık olsun canın sağolsun
öylemi diyosun minnoşumcanım bence koyulaşma var. azını çoğunu bilemeyiz ona takılma. Sen idrar testine devam et.
ay inşallah canım yaa :) hergn yaptgm için eşimdende gizleyemedim :) şimdi olmazsa o üzülcek bn onu dşünüyorm cnkü cok istiyorOldu bu iş oldu merak etme sen :)
Canım iyi enerjilerini gönder evrene neden olmasın her şey de yolunda gidiyor..ay inşallah canım yaa :) hergn yaptgm için eşimdende gizleyemedim :) şimdi olmazsa o üzülcek bn onu dşünüyorm cnkü cok istiyor
yarn sabah sence erken gebelk testi flnmı alsam yapsam yada normallerdenmi devam etsemCanım iyi enerjilerini gönder evrene neden olmasın her şey de yolunda gidiyor..
Değerinin yükseldiği kesin ki test koyulaşıyor..
Yarın sabah yaparsan eminim bir tık daha koyu olacak..
Normallerde çıkıyor bence yine normal yap bi tane yine kıyaslayalım bakalım..yarn sabah sence erken gebelk testi flnmı alsam yapsam yada normallerdenmi devam etsem
tamam zaten şimdi 20 25 tl nin bi günahı yokNormallerde çıkıyor bence yine normal yap bi tane yine kıyaslayalım bakalım..
Nasıl olsa koyulaşıyor :)
canım tüm dualarımız seninle ve bebişinleöylemi diyosun minnoşumpersembe adet gunum genelde bi gece önceden lekelenme olarak baslıyor yarn akşam yada persembe gunu belli olcak herşey:) olmazsa kan vercm
tamam canım sadece bekliycez ypck bişi yok:)canım tüm dualarımız seninle ve bebişinlebiz kimyasalı yaşadığımız için sonuçlardan biraz korkuyoruz. Bu aşamada sana ne çok sevin diyebilirim ne de üzül. kötü şeyler okuma biliyosun ki herkesin yaşadıkları farklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?