Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın benim biraz ümidim kırıldı
Koyulaşmış ama az koyulaşmış gibi geldi. Sizede atiyim
Canım bence de koyulaşmış, herkeste kopkoyu olcak diye bi şey yok. Bak benimm arkadaşım adetinden 2 gün sonra yapmasına rağmen benim bata 1 gün kala çıkandan daha açık çıkmıştı çizgisi ve 4 aylık hamile. Ümitsiz olcak bi şey yok.

G gamzeli_bebis az değil canım ya..
4 kala olandaki çizgiyi gözlerimi pörtletip görebiliyordum ancak 2 kala yaptığın ilk bakışta "ben burdayım anneee" diyor..
Bence git hemen kan ver :)
daha belirginleşmiş bende öyle düşünüyorum ama azmı dedim acaba ne biliyim. yan vermek istemiyorum adet olmazsam vercem kimyasalsa boşuna kan verniş oluyorum 2 gun kaldı zaten belli olcak eğer olmazsam persembe gunu gidip veririm kan

ne biliyim kimyasalmı acaba dedm öyle az gibi gelince bana. tamam daha belirgin hemende cıktı cizgi 5 dk da ama ne biliyim

Hamilelik psikolojiktir, bak sen şimdiden kendini böyle strese sokma. Pozitif düşün, eşin de sen de sağlıklısınız değil mi? Neden kimyasal olsun?

Hamilelik psikolojiktir, bak sen şimdiden kendini böyle strese sokma. Pozitif düşün, eşin de sen de sağlıklısınız değil mi? Neden kimyasal olsun?
tamam moral bozmuyorum :) biz daha yeni deniyorz bu 2.ay ilk ay kimyasal olunca yinemi kimyasal yinemi gol değil diyorum neyse 2 gn kaldı eğer perşembe adet olmazsam kan vercem :) olursamda sağlık olsun dicem ama bi sonraki denememde kesinlikle bu kadar didiklemiycem

ay inşallah canım yaa :) hergn yaptgm için eşimdende gizleyemedim :) şimdi olmazsa o üzülcek bn onu dşünüyorm cnkü cok istiyor
Canım iyi enerjilerini gönder evrene neden olmasın her şey de yolunda gidiyor..
Değerinin yükseldiği kesin ki test koyulaşıyor..
Yarın sabah yaparsan eminim bir tık daha koyu olacak..

öylemi diyosun minnoşum persembe adet gunum genelde bi gece önceden lekelenme olarak baslıyor yarn akşam yada persembe gunu belli olcak herşey:) olmazsa kan vercm
canım tüm dualarımız seninle ve bebişinle biz kimyasalı yaşadığımız için sonuçlardan biraz korkuyoruz. Bu aşamada sana ne çok sevin diyebilirim ne de üzül. kötü şeyler okuma biliyosun ki herkesin yaşadıkları farklıdır.

tamam canım sadece bekliycez ypck bişi yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…