- Konu Sahibi gamzeli_bebis
evet varrrrrr :) hayırlı olsunnnnnEki Görüntüle 2161706 Bir tane daha atacağım atabilirsem bat 4 gün kala oluyor beklemeden hemen çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet varrrrrr :) hayırlı olsunnnnnEki Görüntüle 2161706 Bir tane daha atacağım atabilirsem bat 4 gün kala oluyor beklemeden hemen çıktı
Canım kesinlikle koyulaşma var ama yarın test yaptıgında daha net belli olur hakkında hayırlısı olsunKızlar günaydın benim biraz ümidim kırıldı
Koyulaşmış ama az koyulaşmış gibi geldi. Sizede atiyim
inşalalh canm ya yarn bakalım nası cıckak:)Canım kesinlikle koyulaşma var ama yarın test yaptıgında daha net belli olur hakkında hayırlısı olsun
canım inşallah vardr ve inş kızdır
canım inşallah vardr ve inş kızdırizci olcakkmı yaaa inci falan olmazmı
allah razı olsun cnım
ekran görüntüsü alıp atablrsin öyle oluyorBir tane daha atayım diyorum ama dosya boyutu büyük diyor nasıl yapacağım ?
3 kalada belli sanki canmEki Görüntüle 2161234 Kızlar bide siyh beyaz yapıp denedim bakim nası görüncek
bugun 2 kalada yasptm onada bakarmsınz yaaa koyulaşma varmı yada olan koyulaşma azmı :)3 kalada belli sanki canm
Çok teşekkür ederim canım sende koyulaşma var hayırlı olsun inşallah sende de bende de bir daha kimyasal olmaz sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün güzel bebişlerimiz olur çünkü kimyasaldan bende korkuyorum kimseye diyemiyorum herkes var mı diye soruyor bekliyorumekran görüntüsü alıp atablrsin öyle oluyor
amin canım inşallah :)Çok teşekkür ederim canım sende koyulaşma var hayırlı olsun inşallah sende de bende de bir daha kimyasal olmaz sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün güzel bebişlerimiz olur çünkü kimyasaldan bende korkuyorum kimseye diyemiyorum herkes var mı diye soruyor bekliyorum
At bakiyim kuzum benmde 8 gün kaldı günler geçmiyor buarada belirtilerin falan varmibugun 2 kalada yasptm onada bakarmsınz yaaa koyulaşma varmı yada olan koyulaşma azmı :)
sizinde ilk mi yoksa 2. olcak :)At bakiyim kuzum benmde 8 gün kaldı günler geçmiyor buarada belirtilerin falan varmi
Valla 4 gün kala.ile 2 gün kala arasında fark var evet insallah sağlıklı bir şekilde hamilesin kuzum darısı başıma insallah benim 4. Olcak nasip olursasizinde ilk mi yoksa 2. olcak :)
valla bn yumurtlamdn beri kasık ağrım var. göğüslerim şiş ve uç kısmı cok acıyor bide ara ara mide bualntısı oldu şuan yok :)Belirtiler neler canisi G gamzeli_bebis
Canm benimde kasik agrım hiç bitmiyor adet olacakmışım gibi değil böyle batma tarzı sizi tarzı bi ağrı ama sanki dolgunluk var kasiklarimda bide goguslerim sızlıyor arada bukadar simdilikvalla bn yumurtlamdn beri kasık ağrım var. göğüslerim şiş ve uç kısmı cok acıyor bide ara ara mide bualntısı oldu şuan yok :)
szin 4. olcakmış bizden tecrübelisiniz nasıldı diğer hamileikler akıntı oluyomuydu adete yakın ??Canm benimde kasik agrım hiç bitmiyor adet olacakmışım gibi değil böyle batma tarzı sizi tarzı bi ağrı ama sanki dolgunluk var kasiklarimda bide goguslerim sızlıyor arada bukadar simdilik
Ayyy ben sizden daha kötüyü.m unuttum şimdi neleroluyodu en küçüğüm üstünden 4 yıl geçti valla sil baştan herşeyszin 4. olcakmış bizden tecrübelisiniz nasıldı diğer hamileikler akıntı oluyomuydu adete yakın ??