• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Yarın adet günüm belirtilere inanmak istemiyorum bende coğu belirti geçti vucudum sakinledi adet belirtiside yok şuan hamilelik adına pek bi belirtide yok gerçi belirti için zaten erken belirtiler 5 6 haftadan sonra cıkıyo diyolar ama bak şunu da diyim benim ilk hamileliğimde hiç belirtim olmadı hiç bitane bile olmadı ikinci hemileliğimi beklemiyodum bile zaten 50 60 gunde bir adet olurdum hiç umursamadım bi gun birden bende halsizlik uyku hali baş dönmesi başladı kafamı kaldıramıyodum sabahları cok zor uyanıyodum ama hiç hamilelik aklıma gelmedi kızım daha 16 aylıktı 1gun 2 gun 3.gunde devam etti bu haller benim 3.gun jeton düştü acaba olabilir mi dedim gittim test aldım geldim o eve eczane cok yakındı testi yaptım baktım negatif zaten biliyodum dedim gittim kahvaltı hazırladım kızımla ilgilendim evi toparladım şu testi atatım kimse görmesin diye bi gittim bi çizgi daha cıkmış şok oldum cunku biliyorum benim 2yıl bebeğim olmadı ben gunlerce saklardım testlerimi bi umut hıç ikinci cizgi cıkmazdı bi sürü test yaptım hiç karsılasmamıştım eşime söyledim ertesi gun gittik acile 34.5 cıktı kanda daha cok yeniydi ama belirti vermişti her hamilelikte bir olmuyo ama hayırlısı inşalllah ya
Merhaba canım Allah bağışlasın bebişlerini 2 yıl olmadı demişsin sonra nasıl hamile kaldın bende 2 yıla yaklaştım hiç gebelik olmadı çok üzülüyorum ve çok istiyorım doktorlar bi sorun yok diyor eşimin sperm sayısı biraz az çıktı ama sorun etmediler

Merhaba canım Allah bağışlasın bebişlerini 2 yıl olmadı demişsin sonra nasıl hamile kaldın bende 2 yıla yaklaştım hiç gebelik olmadı çok üzülüyorum ve çok istiyorım doktorlar bi sorun yok diyor eşimin sperm sayısı biraz az çıktı ama sorun etmediler
Bizdede hiçbi sorun yoktu cnm bende cok istiyodum cok ağlıyodum en son özele bi doktora, gittim 3aylık folio verdi onu kullandım ikincş ay hamileydim hatta birazda iktihap enfeksiyon varmış oda engelmiş gebeliğe onun da tedavisini olduğum ay hamile kaldım folik asiti bitirdim hamileliğimdede içmeye devam ettim nasip mi denk mi geldi bilmiyorum folik asitlede olmazsa 3ayın sonunda tedaviye başlarız demişti doktor o zamanlar ben yumurtlamadır odur budur hiçbirini bilmiyodum tabi şansa denk gelirse oluyodu şuan hersey elimizin altında araştırıyoruz yumurtlama gunlerimi takip edip hesaplıyorum bu ay tam denk geldi ya bakalım merakla bekliyorum rabbim inşallah tez zamanda yüzünü güldürür eşinin sperm kalitesi biraz düşükse ilişkiden 40 45 dk once şekersiz türk kahvesi içirebilirsin keçiboynuzu pekmezi de içirebilirsin hergun bi tatlı kaşığı bunlar kalitesini arttırır cok sıcak duşta alınmamalıymış bunları biliyorum ben ama sende yumurtalarının çatlaması için incir kürü yapabilirsin cnm bide bi doktora gidip iltihap mantar enfeksiyon varmı diye baktırman da cok iyi olur benşm iltihap vardı gizli mantar vsrmış 5 6 ay uğraştık olmadı bide 3 kerede kimyasal gebelik geçirdim üst üste bu meret yüzünden hep düştü sağlıklı tutunamadı meleklerim :KK43:

Bizdede hiçbi sorun yoktu cnm bende cok istiyodum cok ağlıyodum en son özele bi doktora, gittim 3aylık folio verdi onu kullandım ikincş ay hamileydim hatta birazda iktihap enfeksiyon varmış oda engelmiş gebeliğe onun da tedavisini olduğum ay hamile kaldım folik asiti bitirdim hamileliğimdede içmeye devam ettim nasip mi denk mi geldi bilmiyorum folik asitlede olmazsa 3ayın sonunda tedaviye başlarız demişti doktor o zamanlar ben yumurtlamadır odur budur hiçbirini bilmiyodum tabi şansa denk gelirse oluyodu şuan hersey elimizin altında araştırıyoruz yumurtlama gunlerimi takip edip hesaplıyorum bu ay tam denk geldi ya bakalım merakla bekliyorum rabbim inşallah tez zamanda yüzünü güldürür eşinin sperm kalitesi biraz düşükse ilişkiden 40 45 dk once şekersiz türk kahvesi içirebilirsin keçiboynuzu pekmezi de içirebilirsin hergun bi tatlı kaşığı bunlar kalitesini arttırır cok sıcak duşta alınmamalıymış bunları biliyorum ben ama sende yumurtalarının çatlaması için incir kürü yapabilirsin cnm bide bi doktora gidip iltihap mantar enfeksiyon varmı diye baktırman da cok iyi olur benşm iltihap vardı gizli mantar vsrmış 5 6 ay uğraştık olmadı bide 3 kerede kimyasal gebelik geçirdim üst üste bu meret yüzünden hep düştü sağlıklı tutunamadı meleklerim :KK43:
İnşallah olur canım bu ay klomen çatlatma iğnesi kullandım yumurtlama olduğu gün eşim hastalandı Allah isteyen herkese nasip etsin beklemek zor kahveyi denşycem bu ay folikasite vende başladım bu ay baya düşükmüş bazı değerler sağolasın Allah sanada hayırlı sağlıklı Doğum nasip etsin

İnşallah olur canım bu ay klomen çatlatma iğnesi kullandım yumurtlama olduğu gün eşim hastalandı Allah isteyen herkese nasip etsin beklemek zor kahveyi denşycem bu ay folikasite vende başladım bu ay baya düşükmüş bazı değerler sağolasın Allah sanada hayırlı sağlıklı Doğum nasip etsin
Amin inşallah cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıklısıyla inşallah :KK200::KK36:

Benim kargo geri gitmiş adresi bulamamış aramadılarda ne kadar fena insanlar ya bu ptt kargo cok fena diğer kargolar evi bulamayınca hep arıyolardı tarif ediyodum bizim sokak daha acılmadı cunku adı var ama acık değil hala vok bilinmiyo bu ptt kargo hiç aramadı bile direk adresi bulamayınca geri götürmüşler gidip alamam da bi kaç gun daha beklemem lazım şimdi moralim bozuldu ya :KK42::KK42:

Canım çok geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim. Doktorun verdiği folio yazmışsın, folbio mu acaba? Ben şuan onu kullanıyorum da. Bi de onun gebelik için olumlu etkisi mi varmış, gebe kalmayı hızlandırması adına. Bu İltihaplı mantarı nasıl anladı doktor canım, simir de mi çıkıyor. Bende mesela vajinada ara ara kaşıntı oluyor. Hatta 3 ay önce düşük yaptım o zamandan beri var. Simir testimde birşey çıkmamıştı benim. Ama kaşıntım vardı hala var. 6 haftalık gebeydim, acaba onla alakalı bir durum mu ama hiçbirşey demedi doktor :/

Benim kargo geri gitmiş adresi bulamamış aramadılarda ne kadar fena insanlar ya bu ptt kargo cok fena diğer kargolar evi bulamayınca hep arıyolardı tarif ediyodum bizim sokak daha acılmadı cunku adı var ama acık değil hala vok bilinmiyo bu ptt kargo hiç aramadı bile direk adresi bulamayınca geri götürmüşler gidip alamam da bi kaç gun daha beklemem lazım şimdi moralim bozuldu ya :KK42::KK42:
En iyisi günün geçince eczaneden al. Kargo gelinceye kadar

Merhaba kızlar ben bugün yine test yaptım dayanamayıp.:KK48: ama elbette negatif. Zaten belirtti de yok. Adet olurum yarın sabaha. Neyse kismet değilmiş bu ayda. İnsallah sizden hayırlı haberler alirim:KK68:

kızlar neler yaptınız hiç sesiniz de çıkmadı merak ettim sizleri? benim adet krampları başladı karnımda belim de ağrıyor. şuan işteyim yoruldum ve çok da sıkıldım aslında. eve gitmeye son 3 saat. Bat ı yarın olan yokmu?

Kizlar konu actim ama yazan olmadı batima 10 gün kala kazayla biseyler oldu hamile kalma yuzdem kactir emzirdigim icin tedirginim

Back