• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Dayanamadım internetten test siparişi verdim 3 4 gune anca gelir zaten o zamanada benim adetime 1 2 gun falan kalmış olur heycanlandım ya allahım inşallah umutlarımızı boşa cıkarmaz bu ay o kadar umutluyum ki bugune kadar zor bastırdım duygularımı 5tane test sipariş ettim kapıda ödeneli 10 tl hayırlısı inşallah birini hemen geldiği gibi yapıcam :KK48:

Nasılsınız kızlar bnm bata 4 gun kaldı uyandığımda gögüğslerim cok ağrıyo oluyo rahatsız ediyo cok gun içindede bazen kasık ağrısı oluyo bel ağrıları kendini göstermeye başladı akıntım hala devam ediyo azar azar normalde kupkuru olurdum bata kadar daha bi kaç bişey falan var ama onları hamileysem eğer yazıcam yoksa bi sürü şey yazıp yazıp aylardır negatifi görüp psikolojik olmasından yoruldum artık inşallah hayırlısıyla doğrudur hepsi :110:

merhabalar kızlar benim de bat a 6 gün kaldı...
hiç bir belirtim yok. Bende test yapmadan duramayanlardanım,3 gün sonra ilk testimi yapacağım:)
:KK62: şu kımızı şeytan gelmezse bu ay, hayırlısı hakkımızda :)

merhabalar kızlar benim de bat a 6 gün kaldı...
hiç bir belirtim yok. Bende test yapmadan duramayanlardanım,3 gün sonra ilk testimi yapacağım:)
:KK62: şu kımızı şeytan gelmezse bu ay, hayırlısı hakkımızda :)
İnşallah cnm inşallah gelmez belirti olması şart değil zaten herkes de bir olmuyo ya inşallah meleğin seninledir :KK48:

Son 5 gün. heyecan dorukta valla. pazartesi test yapma günüm. pazartesine kadar çok zor beklemem ama sabrediyorum.:işsiz:
RABBİM BEBEĞİ OLMAYAN HERKESE NASİP EDER İNŞALLAH, BU CUMA MÜBAREK GÜNDE ALLAH DUALARIMIZI DUYSUN.
Amin cnm ibşallah ya hayırlı cumalar bugun bende acsyip gaz sancısı var gazım var cok kasık ağrım var bekliyorum bakalım son 3 gün

E test falan yaptın mı. Ben 3 gug kala yapmak istiyorum
Test siparişi verdim netten bekliyorum buyuk ihtimal yarın gelir yoksa duramazdım bende şimdiye gelse yapardım hemen dayanamazdım ama daha yumurtlamanın üzerinden 9 ilişkinin üzerinden 8 gun geçti o yuzden pek acele etmek istemiyorum en erken 12.günden sonra cıkmaya bailıyo ya idrar testinde acele etmek istemiyorum o yuzden

Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.

Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.
Canımmmm maşallah subhanallah cok guzel değerlerin rabbim sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah boşuna deldirme şimdiden bu kadar kollarını çok şükür gayet guzel yükselniş değerlerin cok sevindim iniallah bizede nasip olur benimde yumurtlamadan 10gun geçti ilişkinin üzerinden 9 gun geçti yanlış yazmışım az once bi iki gun sonra varsa testte çıkmaya başlar diye umuyorum iniallah bol bol dua et nolursun :KK200::nazar::halay::halay:

Canımmmm maşallah subhanallah cok guzel değerlerin rabbim sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah boşuna deldirme şimdiden bu kadar kollarını çok şükür gayet guzel yükselniş değerlerin cok sevindim iniallah bizede nasip olur benimde yumurtlamadan 10gun geçti ilişkinin üzerinden 9 gun geçti yanlış yazmışım az once bi iki gun sonra varsa testte çıkmaya başlar diye umuyorum iniallah bol bol dua et nolursun :KK200::nazar::halay::halay:
:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200: insallah herkes hamile olurrr

Ay hadi İnşallah ya.. en gugüz Dogum günü hediyesi olur sana. Ama sabah ilk idrarla yapman lazım . Test oglen gelir
Sabah ilk idrarı bi kaba ayırıcam araştırdım durabilirmiş idrar bi kapta belirli bi saate kadar :KK45::olamaz: inşallah ya gelirde yarın çıkarda en guzel en büyük hediye mıcize olur rabbimden :KK200:

Benim de uykum var sürekli kafam hiç kalkmıyor Çok halsizim o yüzden kargoyu bekleyeceğim mecbur Dünden beri sürekli açım ne yesem doymadım bir türlü İnşallah hayırlısı olur maalesef Bugün hafta sonu olduğu için testlerim da gelmedi Kaldım öyle Pazartesi artık inşallah pazartesi zaten günüm eşime söylemek istemiyorum ona sürpriz olsun istiyorum o yüzden kargoyu bekleyeceğim mecbur

Back