• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Canım çok geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim. Doktorun verdiği folio yazmışsın, folbio mu acaba? Ben şuan onu kullanıyorum da. Bi de onun gebelik için olumlu etkisi mi varmış, gebe kalmayı hızlandırması adına. Bu İltihaplı mantarı nasıl anladı doktor canım, simir de mi çıkıyor. Bende mesela vajinada ara ara kaşıntı oluyor. Hatta 3 ay önce düşük yaptım o zamandan beri var. Simir testimde birşey çıkmamıştı benim. Ama kaşıntım vardı hala var. 6 haftalık gebeydim, acaba onla alakalı bir durum mu ama hiçbirşey demedi doktor :/
Cnm kaşıntı varsa mutlaka git doktora kan ve idrar tahlili alıyo anlatımlarına göre ben folio kullandım hep 3aylık olanı doktorum onu yazmıştı netten bakarsan görürsün cnm gebelipe hazırlıyo evet hamilelik düşünen bi kadın 3ay önceden folik asıt kullanmaya başlamalıymış simirle kaşıntının alakası yok sen kaşıntı var dersen doktor bakar zaten

Cnm kaşıntı varsa mutlaka git doktora kan ve idrar tahlili alıyo anlatımlarına göre ben folio kullandım hep 3aylık olanı doktorum onu yazmıştı netten bakarsan görürsün cnm gebelipe hazırlıyo evet hamilelik düşünen bi kadın 3ay önceden folik asıt kullanmaya başlamalıymış simirle kaşıntının alakası yok sen kaşıntı var dersen doktor bakar zaten
Anladım canım çok teşekkür ederim, peki alttan muayne falan olmuyo dimi kaşıntı dediğim zaman. Yani erkek doktora gitmek çok istemiyorum da. Sen ne yaptın bu arada canım test yaptın mı

Ben geldim kızlar :duduk::duduk::mad::mad: o gun testlerim gelmedi ama kırmızılar geldi hemde şok oldum inanın hiç bi gram ağrım adet belirtim yoktu ilk defa bu kadar şaşırdım hiç beklemiyodum işin ilginç yanı bugun üçüncü gün ama adetim azaldı dün testlerim de geldi aldım genede lazım olur diye birinci gun pembe olarak başladı adetim az az ikinci gun biraz çoğaldı ama bugun gene azaldı normalde 8 gun sürer tek taraflı batmalar oluyo eğilip kalkarken falan hiç adet ağrımda sancımda olmadı umudum kalmadı ama olamaz yani adet oldum bitti gitti nasip değilmiş cok şaşırdım ama pat diye gelmesi bide bi garip olması :KK43:

Peki düşükle bağlantılı mıdır acaba canım. Yani mantar düşüğü tetiklemişdir

Anladım canım çok teşekkür ederim, peki alttan muayne falan olmuyo dimi kaşıntı dediğim zaman. Yani erkek doktora gitmek çok istemiyorum da. Sen ne yaptın bu arada canım test yaptın mı
Yok cbm alttan bakmadı bnm anlattım sıkıntımı kan ve idrar tahlili istedi sadece

İltihap mantar enfeksiyon bunlar yüzünden kimyasal gebelik yaşadım cok xnm hem gebeliği zorlaştırıyo hemde gebelik olursa tutunamıyo bebk düşüyo malesef

İltihap mantar enfeksiyon bunlar yüzünden kimyasal gebelik yaşadım cok xnm hem gebeliği zorlaştırıyo hemde gebelik olursa tutunamıyo bebk düşüyo malesef
Anladım canım. Çok çok geçmiş olsun sanada. Sen de stres yapma inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder sağlıklı hayırlı bir evlat

Amin cok saol cnm inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
Merhaba canım senden ses çıkmayınca anladım benim gibi adet oldu dedim. İnsalİnş gelecek ay hayirsiyla bebis olur. Seninle tarihlerimiz aynı ayni oldu şimdi. Yurtlamada ayni olur beraber bekleriz birbirimize destek oluruz

Merhaba hanımlar. 2 senedir evliyim hiç korunmadık ama rabbim bebişimizi bize nasip etmedi artık doktora gitmeye karar vermiştik ama bu ay adetim 4 gün gecikti sizce hamile olma olasılığım var mı ümitlenmek istemiyorum test yapmayada çok korkuyorum

Merhaba canım senden ses çıkmayınca anladım benim gibi adet oldu dedim. İnsalİnş gelecek ay hayirsiyla bebis olur. Seninle tarihlerimiz aynı ayni oldu şimdi. Yurtlamada ayni olur beraber bekleriz birbirimize destek oluruz
İnşallah cnm ya bu sefer az sürecek gibi bakalım 6.gundeyim adetin baya bi azaldı haberleşiriz :KK51:

Merhaba hanımlar. 2 senedir evliyim hiç korunmadık ama rabbim bebişimizi bize nasip etmedi artık doktora gitmeye karar vermiştik ama bu ay adetim 4 gün gecikti sizce hamile olma olasılığım var mı ümitlenmek istemiyorum test yapmayada çok korkuyorum
Test yap canım böyle beklemek daha kötü oluyor

Doğru söylüyorsunuz ama tek çizgiyi görmek istemiyorum hiç
Cnm adetin gmiş varsa cukar zaten illaki yoksada üzülme vardır bi zamanı takdiri ilahi bize el açıp istemek düşüyo bi test yap en azından var mı yok mu stresi kalkar ortadan biliyorum tek çizgiyi görnek cok zor ama belirsizlik daha zor :KK43:

Cnm adetin gmiş varsa cukar zaten illaki yoksada üzülme vardır bi zamanı takdiri ilahi bize el açıp istemek düşüyo bi test yap en azından var mı yok mu stresi kalkar ortadan biliyorum tek çizgiyi görnek cok zor ama belirsizlik daha zor :KK43:
Evet öyle gerçekten bugün günüm geçeli 5. Gün oldu pazartesi test alıp yapıcam eğer o güne kadar olmazsam

Evet öyle gerçekten bugün günüm geçeli 5. Gün oldu pazartesi test alıp yapıcam eğer o güne kadar olmazsam
Rabbim inşallah hayırlısıyla bebepini kycağına almayı nasip eder cnm bu duyguları sanada anne olmak isteyen herkesede yaşatır inşallah

Back