- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
- #1.501
Yaptın mı canım testBenim bugün bat günümdü ama kahverengi lekelenmeler oluyor peceteyle silince sizce test yapayimmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptın mı canım testBenim bugün bat günümdü ama kahverengi lekelenmeler oluyor peceteyle silince sizce test yapayimmi
yapmadım ama sabaha adet olmazsam yapcamYaptın mı canım test
Cnm kaşıntı varsa mutlaka git doktora kan ve idrar tahlili alıyo anlatımlarına göre ben folio kullandım hep 3aylık olanı doktorum onu yazmıştı netten bakarsan görürsün cnm gebelipe hazırlıyo evet hamilelik düşünen bi kadın 3ay önceden folik asıt kullanmaya başlamalıymış simirle kaşıntının alakası yok sen kaşıntı var dersen doktor bakar zatenCanım çok geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim. Doktorun verdiği folio yazmışsın, folbio mu acaba? Ben şuan onu kullanıyorum da. Bi de onun gebelik için olumlu etkisi mi varmış, gebe kalmayı hızlandırması adına. Bu İltihaplı mantarı nasıl anladı doktor canım, simir de mi çıkıyor. Bende mesela vajinada ara ara kaşıntı oluyor. Hatta 3 ay önce düşük yaptım o zamandan beri var. Simir testimde birşey çıkmamıştı benim. Ama kaşıntım vardı hala var. 6 haftalık gebeydim, acaba onla alakalı bir durum mu ama hiçbirşey demedi doktor :/
Anladım canım çok teşekkür ederim, peki alttan muayne falan olmuyo dimi kaşıntı dediğim zaman. Yani erkek doktora gitmek çok istemiyorum da. Sen ne yaptın bu arada canım test yaptın mıCnm kaşıntı varsa mutlaka git doktora kan ve idrar tahlili alıyo anlatımlarına göre ben folio kullandım hep 3aylık olanı doktorum onu yazmıştı netten bakarsan görürsün cnm gebelipe hazırlıyo evet hamilelik düşünen bi kadın 3ay önceden folik asıt kullanmaya başlamalıymış simirle kaşıntının alakası yok sen kaşıntı var dersen doktor bakar zaten
Peki düşükle bağlantılı mıdır acaba canım. Yani mantar düşüğü tetiklemişdirCnm kaşıntı varsa mutlaka git doktora kan ve idrar tahlili alıyo anlatımlarına göre ben folio kullandım hep 3aylık olanı doktorum onu yazmıştı netten bakarsan görürsün cnm gebelipe hazırlıyo evet hamilelik düşünen bi kadın 3ay önceden folik asıt kullanmaya başlamalıymış simirle kaşıntının alakası yok sen kaşıntı var dersen doktor bakar zaten
Yok cbm alttan bakmadı bnm anlattım sıkıntımı kan ve idrar tahlili istedi sadeceAnladım canım çok teşekkür ederim, peki alttan muayne falan olmuyo dimi kaşıntı dediğim zaman. Yani erkek doktora gitmek çok istemiyorum da. Sen ne yaptın bu arada canım test yaptın mı
Anladım canım. Çok çok geçmiş olsun sanada. Sen de stres yapma inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder sağlıklı hayırlı bir evlatİltihap mantar enfeksiyon bunlar yüzünden kimyasal gebelik yaşadım cok xnm hem gebeliği zorlaştırıyo hemde gebelik olursa tutunamıyo bebk düşüyo malesef
Amin cok saol cnm inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimAnladım canım. Çok çok geçmiş olsun sanada. Sen de stres yapma inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder sağlıklı hayırlı bir evlat
Merhaba canım senden ses çıkmayınca anladım benim gibi adet oldu dedim. İnsalİnş gelecek ay hayirsiyla bebis olur. Seninle tarihlerimiz aynı ayni oldu şimdi. Yurtlamada ayni olur beraber bekleriz birbirimize destek oluruzAmin cok saol cnm inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
İnşallah cnm ya bu sefer az sürecek gibi bakalım 6.gundeyim adetin baya bi azaldı haberleşirizMerhaba canım senden ses çıkmayınca anladım benim gibi adet oldu dedim. İnsalİnş gelecek ay hayirsiyla bebis olur. Seninle tarihlerimiz aynı ayni oldu şimdi. Yurtlamada ayni olur beraber bekleriz birbirimize destek oluruz
Test yap canım böyle beklemek daha kötü oluyorMerhaba hanımlar. 2 senedir evliyim hiç korunmadık ama rabbim bebişimizi bize nasip etmedi artık doktora gitmeye karar vermiştik ama bu ay adetim 4 gün gecikti sizce hamile olma olasılığım var mı ümitlenmek istemiyorum test yapmayada çok korkuyorum
Doğru söylüyorsunuz ama tek çizgiyi görmek istemiyorum hiçTest yap canım böyle beklemek daha kötü oluyor
Cnm adetin gmiş varsa cukar zaten illaki yoksada üzülme vardır bi zamanı takdiri ilahi bize el açıp istemek düşüyo bi test yap en azından var mı yok mu stresi kalkar ortadan biliyorum tek çizgiyi görnek cok zor ama belirsizlik daha zorDoğru söylüyorsunuz ama tek çizgiyi görmek istemiyorum hiç
Evet öyle gerçekten bugün günüm geçeli 5. Gün oldu pazartesi test alıp yapıcam eğer o güne kadar olmazsamCnm adetin gmiş varsa cukar zaten illaki yoksada üzülme vardır bi zamanı takdiri ilahi bize el açıp istemek düşüyo bi test yap en azından var mı yok mu stresi kalkar ortadan biliyorum tek çizgiyi görnek cok zor ama belirsizlik daha zor
Rabbim inşallah hayırlısıyla bebepini kycağına almayı nasip eder cnm bu duyguları sanada anne olmak isteyen herkesede yaşatır inşallahEvet öyle gerçekten bugün günüm geçeli 5. Gün oldu pazartesi test alıp yapıcam eğer o güne kadar olmazsam