• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

kızlar bnm son 1gun kaldı yarın kargom gelir pozitifi görürsem belirtilerimi yazıcam inşallah ilişkiden sonra ki 11.gun yumurtlamadan sonraki 12.gundeyim bazı belirtiler var en cok beni heycanlandıran belirti aşırı uyku halim ve kabızlığım cunku ben normalde kabız olan biri değilim bakalım yarın gelirse kargom belli olcak az cok varsa 12.gun olcak ikinci cizgi silikte olsa cıkar diye düşünüyorum :110:

kızlar bnm son 1gun kaldı yarın kargom gelir pozitifi görürsem belirtilerimi yazıcam inşallah ilişkiden sonra ki 11.gun yumurtlamadan sonraki 12.gundeyim bazı belirtiler var en cok beni heycanlandıran belirti aşırı uyku halim ve kabızlığım cunku ben normalde kabız olan biri değilim bakalım yarın gelirse kargom belli olcak az cok varsa 12.gun olcak ikinci cizgi silikte olsa cıkar diye düşünüyorum :110:
Canım yarın sabah bende yapacağım.benim de yarın ovulasyon un 12. Günü olacak. Aslında 11 de olabilir tam bilmiyorum ama. Ay hadi İnşallah ikimizde de cift çizgi olsun

Sen ne alemdesin canım yaptın mı test

Arkadaşlar son bir haftadır kasık ağrısı yaşıyorum ve hic boyle olmazdi. Dun de peceteye silerken pembe leke geldi. Ve kesildi . Şuan da ağrılarımda bitti. Yarin da adet günüm sizce hamile olabilir miyim.

Yarın adet günüm belirtilere inanmak istemiyorum bende coğu belirti geçti vucudum sakinledi adet belirtiside yok şuan hamilelik adına pek bi belirtide yok gerçi belirti için zaten erken belirtiler 5 6 haftadan sonra cıkıyo diyolar ama bak şunu da diyim benim ilk hamileliğimde hiç belirtim olmadı hiç bitane bile olmadı ikinci hemileliğimi beklemiyodum bile zaten 50 60 gunde bir adet olurdum hiç umursamadım bi gun birden bende halsizlik uyku hali baş dönmesi başladı kafamı kaldıramıyodum sabahları cok zor uyanıyodum ama hiç hamilelik aklıma gelmedi kızım daha 16 aylıktı 1gun 2 gun 3.gunde devam etti bu haller benim 3.gun jeton düştü acaba olabilir mi dedim gittim test aldım geldim o eve eczane cok yakındı testi yaptım baktım negatif zaten biliyodum dedim gittim kahvaltı hazırladım kızımla ilgilendim evi toparladım şu testi atatım kimse görmesin diye bi gittim bi çizgi daha cıkmış şok oldum cunku biliyorum benim 2yıl bebeğim olmadı ben gunlerce saklardım testlerimi bi umut hıç ikinci cizgi cıkmazdı bi sürü test yaptım hiç karsılasmamıştım eşime söyledim ertesi gun gittik acile 34.5 cıktı kanda daha cok yeniydi ama belirti vermişti her hamilelikte bir olmuyo ama hayırlısı inşalllah ya

Arkadaşlar son bir haftadır kasık ağrısı yaşıyorum ve hic boyle olmazdi. Dun de peceteye silerken pembe leke geldi. Ve kesildi . Şuan da ağrılarımda bitti. Yarin da adet günüm sizce hamile olabilir miyim.
Cnm inşallah hamilesindir yarın bi test yap istersen

bu kasık ağrısı ara ara yine geliyor yaa kesin adet olcm bıçak saplar gibi :’(
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine cok benzer cnm sen sadece sakin ol rabbimden hayırlısını iste eğer hamile değilsen bile stresten adetin gecikir ve bu demek oluyo ki bi dahaki yumurtlama gununde gecikir bebişine kavuşma gununde gecikir o yuzden stres yapma hersey dua nasip zaman üzerine kurulu içini ferah tut

yarın test yapmayacağım ben. çarşamba yaparmıyım bilmiyorum valla. zaten adet tarihim çarşamba perşembe ikisinden biri diye düşünüyorum yumurtlama tarihine göre

yarın test yapmayacağım ben. çarşamba yaparmıyım bilmiyorum valla. zaten adet tarihim çarşamba perşembe ikisinden biri diye düşünüyorum yumurtlama tarihine göre
İstersen bi kan ver cnm yada perşembe gunu yaparsın test gelmezse kırmızılar

Back