- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
- #1.541
Bırakayım mı ilaçları acabaYani kafam karıştı iyice günümde geçti ilaçları da kullandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakayım mı ilaçları acabaYani kafam karıştı iyice günümde geçti ilaçları da kullandım
Kan verseydin keske ya için rahat olurduYani kafam karıştı iyice günümde geçti ilaçları da kullandım
Bence ilaçları bırakmaktan ziyade acilen bi kan ver senBırakayım mı ilaçları acaba
Bugün geçti artık da yarında devam ederse vereyim burda acilde kan testi yapmıyorlar canımBence ilaçları bırakmaktan ziyade acilen bi kan ver sen
Mutlaka vermelisin cnm doktora git o zaman inşallah hayırlısı neyse o olur hakkındaBugün geçti artık da yarında devam ederse vereyim burda acilde kan testi yapmıyorlar canım
SENİNLE SAT AYNIYDI CANIM NE DURUMDASIN BU AYKızlar hepimiz aylardır yıllardır test yapan insanlarız az cok biliyoruz bişey sorucam size bi gun önce acaba geçen aydan bişey var mıdır diye şüphelendim adetim değişik az oldu cunku o gun sabah ilk idrarla test yaptım olsa zaten kopkoyu cıkması gerekirdi e zaten şimdikinide göstermezdi 5 6 gun faşan olmuştu daha ilişki olalı tuttuysa bile göstermez dedim koydum testi bi kenara bugun bi bakiyim dedim hayal gibi bi ikinci çizgi vardı böyle ışığa tutunca havaya kaldırınca görünüyo pembemsi daha öncede cooook test biriktirdim acaba bi umut belki yenidir belki sonradan cıkar cizgi diye ama hiç çıkmıyodu kimyasal genelik yaşadığım dönemlerdede adete yakın çizgi cıkıyodu ama koyulaşmıyodu heycanlandım bian çizgiyi görünce bugun 8.günüm ya yarın yada 10.gun bi daha yapmayı düşünüyorum test tatlı tatlı kasığımda bi batma var sanki aynı yeri bişey minik minik ısırıyomuş gibi ama bi kaç gun öncesine kadar atnı adet sancısı gibiydi kasık ağrım bilmiyorum heycanla bekliyorum o çizgi umut oldu bana inşallah sonu hüsran olmaz
benim BAT 21 kasımada olabilir 2o si de bakalım artık. pazar a kadar dayanabilirsem pazar test yapacağım. belirti falan yok ama bende.Benim de son 5
Benim de öyle, 21 veya 22. Ben her ay belirti yaşıyorum maalesef. O yüzden kasık ağrısıymış, bel ağrısıymış, hiçbirine itibar etmiyorum.benim BAT 21 kasımada olabilir 2o si de bakalım artık. pazar a kadar dayanabilirsem pazar test yapacağım. belirti falan yok ama bende.
21 veya 20 diyecektimBenim de öyle, 21 veya 22. Ben her ay belirti yaşıyorum maalesef. O yüzden kasık ağrısıymış, bel ağrısıymış, hiçbirine itibar etmiyorum.
Benim de 4 gun var. Neden umudun yok? Ben de 10 gun once kahverengi lekelenme oldu..adet kanamasi olabilir dediler. yumurtlamanin hemen sonrasi. benim bile hala umudum var:) sen umut etmekten vazgecme canim hic. Allah hayirlisini versin hepimize.SON 4 GÜN ANCAK HİÇ UMUDUM YOK...
Bnm adetim geç oluyo cnm benim daha cok var yumurtlamam 28 29. Gunlerde oluyo pazar gunu kan verdim 2.0 cıktı adetim 5. Gun bitti 6.gum temizdim 8.gun ilişkimiz oldu 2 gun sonra bazı belirtiler olmaya başladı tabi umutlandık ilişkiden sonraki 12.gun test yaptım silik çizgi cıktı ertesi gun kan verdim 2.0 çıktı şimdi de bekliyorum ilte yumurtlamayı bugun idrarımın rengi ve kokusunda da değişiklik var ya bu ay akıntımda hiç kesilmedi zaten bu ay sanırım karmakarışık oldum bu ay hiç umudum yok benimdeSENİNLE SAT AYNIYDI CANIM NE DURUMDASIN BU AY