- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
- #1.421
Devlet hastanesi de yapior test gecikmemvr dediginzdebugün evde test yaptım yine benim testim de aynı sizinki gibi çıktı. kontrol çizgisi olduğunu düşünüyorum geçen ayki gibi.
devlet hastanesine gideyim dedim randevu yok acilde de gebelik testi yapmıyorlarmış ee napalım illa özele mi gitmek zorundayız ben anlamadım bu işi. aranızda acilde test yaptıranlar var mı?
Vala cnm hamile degilim henuz ama yumdan sonra bende de acayip göğüs sisligi vardi dokununca canım yanıyordu au an gayet nrmal agri sizi yok akintim yok arada kasiklarima agri giriyor belim agriyor cok xok halsizim bi de ustune gribim ondanda olabilir halsizlik uyku halim Cok bugun sol kasigimda aniden uzun suren bi sanci girdi ki soldan yumurtladgimi düşünüyorum tuvalete girdgmde peceteye acik pembe leke geldi bi daha yok bklm arkasi gelevek mi normlde adetim lekelenmeyle baslamaz asljnda bu belirtiler insani cok etkiliyor ya keske bi an once ogrenebilsek hamile miyiz degil miyzKizlar bende gelen giden yok bugün. Normalde gecikmez adetim ama istisna olmuşta olabilir bugün belkide 1 2 gun gecikmeli gelicek bilmiyorum . Akintim var adet oldum sanıyorum bakıyorum bazen beyaz bazen şeffaf akinti geliyor . Göğüslerim de ağrı 1 haftadır fazlaydı ama bugün nedense azaldı ona anlam veremedim . Elleyince acıyor ama . Belim ağrıyor . Kasıklarda çok hafif kımıldama oluyor . Onun dışında belirti yok . Böyle olup da hamile kalanınız var mı ya . Bugün adet günümdü.
şaka gibi acildeki doktor eczaneden test alın dedi bana bi de bakmadı.Devlet hastanesi de yapior test gecikmemvr dediginzde
Aaa bazisi cins oluyo ya normal poliklinige sıra al barişaka gibi acildeki doktor eczaneden test alın dedi bana bi de bakmadı.
Sökülemiyıdur belki cnm bi doktora git bence öbemli bişeyde olabilir allah korusunYa bisey dicem . Bi anormallik var Bende . Peceteye silince geldi kan benim tuvaletimi yaptıkdan sonra . Kırmızıydı ve sumuksuydu. Bir daha gelmedi hic agrım sızım yok normalde adetin ilk günü olur ama yok . Test yaptım ben genede . Negatif çıktı . Acaba sokulemiyomuyum yoksa gebelik kanaması falan olabilir mi . Ah hala ümit ediyorum sanırım
Bencede bekle koyulasmasini cnm daha oek belli degil ins kopkoyu olur hyrlsii olsunSabah yaptım başta çok az silikte sonra net gözle görülür silik oldu ama ben bekleyeceğim tabi netlesirse doktora gidecgim heyecandan doğru düzgün çekemedim bide 3-4 gün var tahmini adet günüme
İnşallah canım bekleyecegim şu an durdukça koyulaşiyor varsa da insallah sağlıklı olur dua et canım cuma tekrarlarım hala böyle çıkarsa yada koyulaşırsa inşallah doktora giderimBencede bekle koyulasmasini cnm daha oek belli degil ins kopkoyu olur hyrlsii olsun
Ins cnm hayrlsyla vardr ins kalbini ferah tut tuttuysa zaten bebegin seninleİnşallah canım bekleyecegim şu an durdukça koyulaşiyor varsa da insallah sağlıklı olur dua et canım cuma tekrarlarım hala böyle çıkarsa yada koyulaşırsa inşallah doktora giderim
İnsallİn canım Allah razı olsunIns cnm hayrlsyla vardr ins kalbini ferah tut tuttuysa zaten bebegin seninle
Cnm inşallah koyulaşır da güzel haberlerini alırız ama şimdilik var gibi ilk 5 dakikada görünmeye bailadıysa umutlanabilirsin hayırlısı inşallah cok sevindim daha 3 4 gün varmiş böyke cıkması cok normal negatif bile cıkabilirdi çok sevindimSabah yaptım başta çok az silikte sonra net gözle görülür silik oldu ama ben bekleyeceğim tabi netlesirse doktora gidecgim heyecandan doğru düzgün çekemedim bide 3-4 gün var tahmini adet günüme
Allah razı olsun canım inşallah koyulaşır cuma sabah tekrar yapıp ona göre kana gidecegim evet erken yaptım dayanamayıp o yüzden negatif e bile hazırladım kendimi ama silik de olsa başta kendim gördüm koyulastikcai netlesti eşimde gördü hatta bir kere böyle erken değilde 2 hafta felan geciktiğinde bundan silik çıktı 5 kusurlu bir değer çıkmıştı ama o kadar gecikmeye normal değildi zaten sonra düşmüştü esim le onu hatırladığım iz için cumaya kadar bekleyeceğiz inşallah koyulaşırCnm inşallah koyulaşır da güzel haberlerini alırız ama şimdilik var gibi ilk 5 dakikada görünmeye bailadıysa umutlanabilirsin hayırlısı inşallah cok sevindim daha 3 4 gün varmiş böyke cıkması cok normal negatif bile cıkabilirdi çok sevindim
Anlıyorum cnm bnmde başıma geldi öyle 3 kere o yuzden silik çizgilerden korkuyorum bende adet gunumde test yapmayı düşünüyorum 5gün kaldı bnmde adete son gunler geçmiyo gibi oluyo sanki senin belirtilerin varmı pekiAllah razı olsun canım inşallah koyulaşır cuma sabah tekrar yapıp ona göre kana gidecegim evet erken yaptım dayanamayıp o yüzden negatif e bile hazırladım kendimi ama silik de olsa başta kendim gördüm koyulastikcai netlesti eşimde gördü hatta bir kere böyle erken değilde 2 hafta felan geciktiğinde bundan silik çıktı 5 kusurlu bir değer çıkmıştı ama o kadar gecikmeye normal değildi zaten sonra düşmüştü esim le onu hatırladığım iz için cumaya kadar bekleyeceğiz inşallah koyulaşır
Bende hiç olmayan sarı akıntı var ve 4 gündür felan şiddetli baş ağrısı bunlar bende hic olmadı uyku hali vardı ama ben okula gidip geliyorum yoruluyorum diyordum öğlene kadar uyuyup tekrar akşam 8 buçuk da uyudugumu hatırlıyorum ama kanda kesinlesip doktor hamilesin diyene kadar emin olamayacagimAnlıyorum cnm bnmde başıma geldi öyle 3 kere o yuzden silik çizgilerden korkuyorum bende adet gunumde test yapmayı düşünüyorum 5gün kaldı bnmde adete son gunler geçmiyo gibi oluyo sanki senin belirtilerin varmı peki
Haklısın cnm inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın meleğini bnm dünden beri arada hafiften başım döner gibi bi sersemlik gibi oluyo yumurtlamadan sonra akıntı olmazdı bende o kadar belirti yaşadım ama hiç akıntım olmazdı yuöurtlamadsn sonra kupkuru olurdım göğüslerimde geti inerdi yumurtlamadan sonra ama bu sefer yumurtlamadan sonra göğüslerimin şişliği hassaslığı geçmedi aksine arttı yumurtlama akıntısından iki gun sonra akıntım geri başladı son 5 gğn sabirsizlikla bekliyorum inşallah gene psikolojik değildirBende hiç olmayan sarı akıntı var ve 4 gündür felan şiddetli baş ağrısı bunlar bende hic olmadı uyku hali vardı ama ben okula gidip geliyorum yoruluyorum diyordum öğlene kadar uyuyup tekrar akşam 8 buçuk da uyudugumu hatırlıyorum ama kanda kesinlesip doktor hamilesin diyene kadar emin olamayacagim
İnşallah canım icini ferah tut inşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallahHaklısın cnm inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın meleğini bnm dünden beri arada hafiften başım döner gibi bi sersemlik gibi oluyo yumurtlamadan sonra akıntı olmazdı bende o kadar belirti yaşadım ama hiç akıntım olmazdı yuöurtlamadsn sonra kupkuru olurdım göğüslerimde geti inerdi yumurtlamadan sonra ama bu sefer yumurtlamadan sonra göğüslerimin şişliği hassaslığı geçmedi aksine arttı yumurtlama akıntısından iki gun sonra akıntım geri başladı son 5 gğn sabirsizlikla bekliyorum inşallah gene psikolojik değildir
Amin cnm inşallahİnşallah canım icini ferah tut inşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?