- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
- #1.401
Teşekkür ederim cevap için bakalım bekleyip görücez :)Genelde regl öncesi salgılanan hormonlar bağırsakları gevşetir. Yüksek ihtimalle regl olabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cevap için bakalım bekleyip görücez :)Genelde regl öncesi salgılanan hormonlar bağırsakları gevşetir. Yüksek ihtimalle regl olabilirsiniz.
Regl olmamanızı umuyorum :) Tabi hayırlısı olsun.Teşekkür ederim cevap için bakalım bekleyip görücez :)
BENde öyle umuyorum hep umuyoruz :) bugün adet günüm artık olmazsam yarın bir test yapmayı düşünüyorumRegl olmamanızı umuyorum :) Tabi hayırlısı olsun.
Cnm testlerdeki o gölge yanıltabiliyo bana da cok cıkmıştı adet gumu kayboluyodu cok üzÜlüyodum imşallah hamilesindir biraz bekle bakalım allah büyük bi adetin geçsinde oyle yaparsın testBenim de bat a 2 gün var 16 ekim adet tarihim. Bir haftadır göğüslerim ağrıyor şiştiler ama adet öncesi de oluyor bende bu şekilde . Kasiklarimda bugün hassasiyet var . Bat a 4 gün kala test yapmıştım golge gibi bişey vardı . Bugünde yaptım malesef bu sefer çıkmadı o gölge. Bu 4 gün kala yaptığım test
Canım naptın geldi mi adetin yoksa ins hamile misinNormal de 4 ama geç yumurtlama oldu tahmini iki gün kadar 6 gün diyorum ben :)
Gelmedi bu gün 3.gün gecikti yarın sağlık ocağında kan vericem artık sonraki gün çıkar sanırım sonucu :) idrar testinde silik bi çizgi var ama çok belirsiz emin olamadım :)Canım naptın geldi mi adetin yoksa ins hamile misin
Ay hadi ins cnm hayrlisiGelmedi bu gün 3.gün gecikti yarın sağlık ocağında kan vericem artık sonraki gün çıkar sanırım sonucu :) idrar testinde silik bi çizgi var ama çok belirsiz emin olamadım :)
Amin hepimizin hakkında hayırlısı :)Ay hadi ins cnm hayrlisi
ben gördüm çizgiyi ama testin kendi çizgisi de olabilir bana geçen ay böyle oldu çünkü.Arkadaşlar ya ben ne yapsam böyle aşırı ama aşırı derecede silik ikinci çizgi görüp sonra hamile kalan var mı . Aklım kaldı bu testte benim. Ama bugün yaptığım da siliklik yoktu . Dün vardı az da olsa gölge gibi . 2 gün var adetime ama erken gebelik testi alsam mi acaba . Yaptığım test buydu belki görmeyenler vardır bakin kızlar
Bana da öyle geliyorben gördüm çizgiyi ama testin kendi çizgisi de olabilir bana geçen ay böyle oldu çünkü.
bugün evde test yaptım yine benim testim de aynı sizinki gibi çıktı. kontrol çizgisi olduğunu düşünüyorum geçen ayki gibi.Bana da öyle geliyor
Yapmicam bir daha test falan . Moralim bozuldu ya . Insan üzülüyor. Adete 2 gün var silikte olsa bugün çıkardı olsaydı yaptım test cnku . Ama malesef.
Acile midem bulanıyor kusuyorum çok diye git. Şüphen var mı hamilelikten diye soruyorlar.sormazlarsada korunmuyoruz isterseniz gebeliğe de bakin debugün evde test yaptım yine benim testim de aynı sizinki gibi çıktı. kontrol çizgisi olduğunu düşünüyorum geçen ayki gibi.
devlet hastanesine gideyim dedim randevu yok acilde de gebelik testi yapmıyorlarmış ee napalım illa özele mi gitmek zorundayız ben anlamadım bu işi. aranızda acilde test yaptıranlar var mı?