• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Normal de 4 ama geç yumurtlama oldu tahmini iki gün kadar 6 gün diyorum ben :)

Kızlar ne var ne yok nasılsınız durumlar nasıl :KK3:

Bu ay yumurtlama akıntım olmadı kızlar o kadar da takip ettim bugun 29.gunum yok genelde 25 28 gunlerde yumurtla akıntısı olurdu 2 3 aydır hep bu gunlerde olurdu 14gun sonrada adet olurdum cok iyi takip ederim bu ay hala daha olmadı kasık ağrım var bol bol akıntımda var sanki altıma kacırıyom gibi oluyo ama bakıyorum yumurtlama akıntısı değil şeffaf yapış yapış kaygan uzayan akıntıdan eser yok normal bi akıntı geliyo beyaz altıma kacırır gibi fitilin akıntısınada benzemiyo o ayrı oluyo zaten fark ediyom doktorda hamile değilsin dedi hamilelikten umidim yok ama en azından yumurtlamayı yakalasaydım bi şansımı daha denicektim oda olmucak galiba acaba yumurtlamadan adet olunurmu ki :KK64:

Benim de bat a 2 gün var 16 ekim adet tarihim. Bir haftadır göğüslerim ağrıyor şiştiler ama adet öncesi de oluyor bende bu şekilde . Kasiklarimda bugün hassasiyet var . Bat a 4 gün kala test yapmıştım golge gibi bişey vardı . Bugünde yaptım malesef bu sefer çıkmadı o gölge. Bu 4 gün kala yaptığım test

Eklentiler

• 20181013_124129.jpg
    20181013_124129.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 35
Benim de bat a 2 gün var 16 ekim adet tarihim. Bir haftadır göğüslerim ağrıyor şiştiler ama adet öncesi de oluyor bende bu şekilde . Kasiklarimda bugün hassasiyet var . Bat a 4 gün kala test yapmıştım golge gibi bişey vardı . Bugünde yaptım malesef bu sefer çıkmadı o gölge. Bu 4 gün kala yaptığım test
Cnm testlerdeki o gölge yanıltabiliyo bana da cok cıkmıştı adet gumu kayboluyodu cok üzÜlüyodum imşallah hamilesindir biraz bekle bakalım allah büyük bi adetin geçsinde oyle yaparsın test

Arkadaşlar ya ben ne yapsam böyle aşırı ama aşırı derecede silik ikinci çizgi görüp sonra hamile kalan var mı . Aklım kaldı bu testte benim. Ama bugün yaptığım da siliklik yoktu . Dün vardı az da olsa gölge gibi . 2 gün var adetime ama erken gebelik testi alsam mi acaba . Yaptığım test buydu belki görmeyenler vardır bakin kızlar

Eklentiler

• 20181013_124129.jpg
    20181013_124129.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar ya ben ne yapsam böyle aşırı ama aşırı derecede silik ikinci çizgi görüp sonra hamile kalan var mı . Aklım kaldı bu testte benim. Ama bugün yaptığım da siliklik yoktu . Dün vardı az da olsa gölge gibi . 2 gün var adetime ama erken gebelik testi alsam mi acaba . Yaptığım test buydu belki görmeyenler vardır bakin kızlar
ben gördüm çizgiyi ama testin kendi çizgisi de olabilir bana geçen ay böyle oldu çünkü.

ben gördüm çizgiyi ama testin kendi çizgisi de olabilir bana geçen ay böyle oldu çünkü.
Bana da öyle geliyor
Yapmicam bir daha test falan . Moralim bozuldu ya . Insan üzülüyor. Adete 2 gün var silikte olsa bugün çıkardı olsaydı yaptım test cnku . Ama malesef.

Bana da öyle geliyor
Yapmicam bir daha test falan . Moralim bozuldu ya . Insan üzülüyor. Adete 2 gün var silikte olsa bugün çıkardı olsaydı yaptım test cnku . Ama malesef.
bugün evde test yaptım yine benim testim de aynı sizinki gibi çıktı. kontrol çizgisi olduğunu düşünüyorum geçen ayki gibi.
devlet hastanesine gideyim dedim randevu yok acilde de gebelik testi yapmıyorlarmış ee napalım illa özele mi gitmek zorundayız ben anlamadım bu işi. aranızda acilde test yaptıranlar var mı?

dünden beri benim akıntım başladı baya bol hemde normalde yumurtlamadan adete kadar kupkuru olurıö damla bile akıntım olmazdı dünden beri şarıl şarıl bi akıntı başladı yoğun gibi kremsi gibi ama sulu gibide nasip bakalım heycanlanmak istemiyorum aylardır o kadar cok heycan olup negatifi görünce cok yıkıldım bide hep o silik çizgilerle savaştım bi sürü test yaptım hep silik her ay adete kadar silik çizgi adet gunu negatif görmekten yorulmuştum bide 3 defa kimyasal gebelik yaşadım cok yıprandım w e ay ara verdim korunduk bu sefer temkinli gitmek istiyorum sakin olcam bugun yükseklere uzanmak zorunda kaldım bi iki kere kasıklarıma ağrı girdi kısa süreli zorlandığım içim biraz dikkat etmem gerektiğini anladım nolur ne olmaz bu arada göğüs acısı hassaslığı hala geçmedi hafiften bi arada başım döner gibi oluyo sanki tam dönme değilde sanki bian sersemlik geliyo gibi okuyo hemen geçiyo bazen arada yumurtalığımda pıt pıt bişey atıyo gibi oluyo minik minik bunlar bugune kadar hiç bu kadar olmazdı cok psikolojik belirti yaşadım aylardır hiçbiri boyle sürmemişti genel seylerdi bakalım inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında kızlar umutla bekliyorum bu seferde olmazsa hayırlısı rabbimden vakti zamanı değilmiş demekki yumurtlamanın üzerinden 6gün geçti yumurtlamadan sonra 7.gündeyim yumurtlama akıntısının sabahına çalışmamız oldu ilişkiden sonra 6. Gundeyim yer gök dua üzerine kurulu evlat bambaşka bişey annelik cok başka bişey rabbim tüm el açıp isteyen butun analara babalara bu duyguyu yaşatsın hayırlısıyla inşallah :KK200::KK68:

bugün evde test yaptım yine benim testim de aynı sizinki gibi çıktı. kontrol çizgisi olduğunu düşünüyorum geçen ayki gibi.
devlet hastanesine gideyim dedim randevu yok acilde de gebelik testi yapmıyorlarmış ee napalım illa özele mi gitmek zorundayız ben anlamadım bu işi. aranızda acilde test yaptıranlar var mı?
Acile midem bulanıyor kusuyorum çok diye git. Şüphen var mı hamilelikten diye soruyorlar.sormazlarsada korunmuyoruz isterseniz gebeliğe de bakin de

Back