Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Vala ilkte de aynı sonrakinde de bence benim de 4 yasinda bi kızım var Çok istiyoruz bi kardeşinin olmasını Ins hayırlısıysa olsun ne diyelim nasip
Benim büyük kızım da 4ü dolduruyo cok istiyo bi kardeşi daha olsun minnacık olsun anne lütfen cok yemek ye tamam mı o zaman kardeşim gelir diyo küçük aklıyla

Ben 2010da nişanlandım 2011de evlendim iki kızım var biri 4u dolduruyo biri 2yi dolduruyo cnm sende mi 94lüsün :)
Evet bende 94luyum Rabbim hayırlı ömür versin Ins ben 5 senelik evliyim 2013te evlendim sen benden de erken evlenmişsin masallah Allah mutluluğunu bozmasn daim olsun

Evet bende 94luyum Rabbim hayırlı ömür versin Ins ben 5 senelik evliyim 2013te evlendim sen benden de erken evlenmişsin masallah Allah mutluluğunu bozmasn daim olsun
Amin cnm rabbim herkesin yuvasına mutluluk huzur bereket versin öyke oldu biraz beraber büyüdük eşimle :)

Cnm allah kucağına almayı nasip etsin cok sevindim ya ben ardarda olan kimyasallardan sonra cok yıprandım ara verdik bakalım bu ay tekrar denemek istedik hayırlısı olur inşallah hakkımızda
Sağol inşallah.vakit bi çabucak gecse keşke .
Hayırlısı nasip kısmet seninde haberini alırız.
Bazen zorlanınca rahatmı battı diyorum korkuyorum hareket ettikçe doğacagı günü hayal ediyom sonra ama doğumdan çok korkurum bu sefer sanırsın ilkdefa olcak:))

Bu gunlerin tadını çıkar cnm ya insan hamileliğide özlüyo hersey zama ında güzel inşallah amin bnm sezerysn olduğu için hiç korkum yok yada daha hamile kalmadığım için im rahat

Bu gunlerin tadını çıkar cnm ya insan hamileliğide özlüyo hersey zama ında güzel inşallah amin bnm sezerysn olduğu için hiç korkum yok yada daha hamile kalmadığım için im rahat
Benimde sezeryan ilki doğım sancısı çektikten sonra sezeryan pek bişey anlamıyon ikincisi doğum sancıdı çekmiyecem diye anlamıyon:))) üçüncü artık daha bilinçlisin bi de onları bırakıp doğuma gircem nasıl olcak ya bişey olursa vs derken oturup ağlarken buluyom kendimi:))bide bunun doğduktan sonrası var :))
Öyle bidaha istemiyorum yeter bu kadar Allah isteyene versin .aslında sonkez tadını çıkarmam lazım ama stese girmekten olmuyo

Yok yok cnm haklısın ya cıkamazsam korkusu insanı yiyip bitiriyo bende ikinci hamileliğimde aynı stresi yasadım kaç kere ağlarken buldum kendimi cok hassas bi konu o

merhaba benim bu ay yumurtlama gununden 2 gun sonra falan aşırı göğüs agrilarim basladi vw yumurtlama günü sanki adet olacakmisim gibi kasiklarimda mukemml bi ağrı oldu bi kac saat sonra ağrı geçti. Ayrıca kasimlarima ara ara bi ağrı giriyor ve ağzımin hiç tadı yok 15-20 dakikada bir tuvalet ihtiyacım oluyor ishalim ve adetime 2 gun kaldi sürekli burun kasintim oluyor ve hangi yemeğin ismini duysam her yer o yemekten kokuyormus gibi hissediyrm. Ayrica tavuk seven bi insandim kokusu görünüşü dahi midemi bulandiryr. Yemeklerdeb sonra da kisa süreli cok hafif mife bulantim oliyr hamile olabilit miyim bide gogsumde damlarlar çıktı

Merhaba kizlar benimde bata 5 gunum var ovulasyon testleri hep pozitif cikiyor kan testi yaptirdim cikmadi zaman bi turlu gecmiyor kistmi olustu diyede dusunuyorum

Merhaba canim bende gecen aylarda senin gibi olmustum hamile degilsen eger idrar yolu enfeksiyonu olmus olabilirsin dedigin gibi agrilarim ve mide bulantim vardi lavaboya cok cikiyordum bi test yaptir

Merhaba canim bende gecen aylarda senin gibi olmustum hamile degilsen eger idrar yolu enfeksiyonu olmus olabilirsin dedigin gibi agrilarim ve mide bulantim vardi lavaboya cok cikiyordum bi test yaptir
Canim baktirdim enfeksiyon yok prolaktin hormonun fazla cikmistu ilac kullandim düştü

Evet cnm bi kan testi yaptır benimde bu ay o kadar cok aynı belirtilerim vardı ki umutla gittim doktora ama iltihap ve gizli mantar olduğunu belirtilerinde bunlsr yuzundem olduğunu oğrendim inşallah sen hamilesindir

Merhaba kizlar benimde bata 5 gunum var ovulasyon testleri hep pozitif cikiyor kan testi yaptirdim cikmadi zaman bi turlu gecmiyor kistmi olustu diyede dusunuyorum
Hadi hayırlısı inşallah haberlerinizi bekliyorum kızlar bu ay da benim malesef boş geçti inşallah tedavi bittikten sonra nasip olur ilaçları 3 4 gundur kullanıyorum ilaçları kullandığımdan beri ne belirti kaldı ne akıntı ağrı bulantı hepsi iltihap ve mantardanmiş malesef biz hemen hamilelik deyip seviniyoruz ama başka şeyleride göz önünde bulundurarak kapılmamamız daha iyi olur doktor hamile değilsin deyince kapıdan yüzüm asık cıktım halbuki sıra beklerken hep kendimi o kapıdan mutlu yüzüm gülerek sevinçle cıkarken hayal etmiştim hep

Aynen dogru canim benimde bat yarin ama karin agrilari yavas yavas basladi buyuk ihtimal olacam

İyi akşamlar arkadaşlar benimde adet tarihim yarın ve bağırsaklarım aşırı hareketli ve ishal oldum. Normalde hep tam tersi olurdu. Üşütmüşte olabilirim tabiiki ama böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ?

Genelde regl öncesi salgılanan hormonlar bağırsakları gevşetir. Yüksek ihtimalle regl olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…